retrofood 22.10.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 a z rana, z rana... jak malowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 szukom czornej, gorzkij i oponka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 kto szuka ten znajduje http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 i jeszcze oponki http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pięknie dziękuję teraz mogę sobie przerwę w robocie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Zajmuję się żywnością od ponad 20 lat. Od roku prowadzę własną firmę handlującą tym towarem jako posrednik. Magazynu nie mam, łączę producenta z kupcem. Magazyn jest zbyt drogi. Po zmianie miejsca zamieszkania poinformowałem odpowiednie instytucje o tym fakcie i dziś miałem kontrolę. Przyjechali sprawdzić jak wygląda magazyn. Dwie godziny tłumaczeń, że mój magazyn jest na kołach, a ja towaru nie oglądam nawet. Ew-ka, melisa to chyba zbyt słabe, może cykuta? Tomku - ^&*&^%$%^*(**&& czy zawsze musią się czegoś czepiać trzymam kciuki aby wszystko się dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dobrze trafiłam z mlekiem kawę wypiję i oponki skosztuję w miłym towarzystwie Tomku nie denerwuj się szkoda zdrowia tym z urzędów to szarych komórek do myslenia czasem brak jak można takiej prostej sprawy nie zakumać no ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień dobry wszystkim słoneczko jeszcze pięknie świeci a u Was ? podobno od jutra bedzie brzydko Do kawy należy sie ciasteczko .....mój sernik jeszcze w piecu ,ale przyniosłam inny -wygląda nieźle http://holly23.blox.pl/resource/sernik_2.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ew-ka sernik pychota we Wrocku już brzydko co do 8-9 to zorientuję się do jutra ale ten termin to Tobie chyba nie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ew-ka co do 8-9 to zorientuję się do jutra ale ten termin to Tobie chyba nie bardzo pasuje to wszystko zalezy od Toli ....jak mnie przyjmnie juz w piatek wieczorem to ja włala ps..moj sernik juz upieczon -studzi sie i pachnnnie w calym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ew-ka co do 8-9 to zorientuję się do jutra ale ten termin to Tobie chyba nie bardzo pasuje to wszystko zalezy od Toli ....jak mnie przyjmnie juz w piatek wieczorem to ja włala ps..moj sernik juz upieczon -studzi sie i pachnnnie w calym domu aaaaa...teraz jeszczez raz doczytałam szkolenie masz 6-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dziś musiałem tłumaczyć, jak sprawdzam, czy pojazd zabierający towar np z Portugali odpowiada wymogom sanitarnym. I koniecznie muszę mieć zezwolenie GIS na wprowadzenie towaru dopuszczonego na terenie UE do obrotu w Polsce. LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się chyba dziś upiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziś musiałem tłumaczyć, jak sprawdzam, czy pojazd zabierający towar np z Portugali odpowiada wymogom sanitarnym. I koniecznie muszę mieć zezwolenie GIS na wprowadzenie towaru dopuszczonego na terenie UE do obrotu w Polsce. LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się chyba dziś upiję. no, powinieneś jeszcze wiedzieć czy kierowca ma czyste skarpetki i czy mył ręce przed wyjazdem ja bym się napewno upił po takiej kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.10.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a o prawo jazdy kierowcy też pytali? a sprawdzasz ich alkomatem przed drogą? trza było sprawdzić też kontrolerów. ktoś Ci ich nasłał. jakaś konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witam od samego rana gorącą kawą: http://brittneyleigh.files.wordpress.com/2007/06/latte-1.jpg i dla smakoszy czarnej, mocnej, bez cukru.... http://www.heals.co.uk/content/ebiz/heals/invt/782138/782138_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ivo - ratujesz mnie tą kawą Qurka nie wiem jak ja do pracy dzisiaj dojechałam Co do spotkania 8-9 to jeszcze nie wiem bo cały czas czekam na jakieś info od stolarza, że może w końcu zdecyduje się i przyjedzie robić nam dom. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ivo - ratujesz mnie tą kawą Qurka nie wiem jak ja do pracy dzisiaj dojechałam Co do spotkania 8-9 to jeszcze nie wiem bo cały czas czekam na jakieś info od stolarza, że może w końcu zdecyduje się i przyjedzie robić nam dom. miłego dnia ja wstępnie jestem na tak w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 LLLLlLLLLLLLuuuuuuuu w samo południe kiedyś to się do nocy LLLLLluuuuuuuuuuuulałooooooo pamietasz??? wszystkie okraglaczki obchodzilismy LUlało sie od rana do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 a teraz cisza do RW wiele osób się przeniosło no to zostawie cos tu na wieczór - może ktoś się skusi http://www.bankier.pl/static/att/41000/1708781_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts