retrofood 23.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 wszystkie optykajom chałupy przed zimą, a sroga jucha ma być, to czasu ni majom. Na RW jeszcze gorzyj tam już fest klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ivo - ratujesz mnie tą kawą Qurka nie wiem jak ja do pracy dzisiaj dojechałam Co do spotkania 8-9 to jeszcze nie wiem bo cały czas czekam na jakieś info od stolarza, że może w końcu zdecyduje się i przyjedzie robić nam dom. miłego dnia ja wstępnie jestem na tak w tym terminie w takim razie termin zaklepujemy a Maluszek nie ma już nic do gadania, bo ma najbliżej i to już podchodzi pod obowiązek dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 LLLLlLLLLLLLuuuuuuuu w samo południe kiedyś to się do nocy LLLLLluuuuuuuuuuuulałooooooo pamietasz??? wszystkie okraglaczki obchodzilismy LUlało sie od rana do nocy do LLLLluuuuuullaaniaaa każda okazja była dobra np coby spotykające się do szefowej dotarły no to LLLLLLLlllluuuuuuuuuuu http://www.unitra.bieszczady.pl/unitra_grupa/bankiet1_big.jpg zakąski są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 To może za przyszłego okrąglaczka Leszka? LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 oooooooo... sporo jeszcze zostało, na śniadanko starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzień dobry http://www.abcaffeservices.com/Rentals_files/Amy-%20cofe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witajcie! Mam problem. Mojemu synkowi (2,5 roku) na wewnętrznej powiece wylęgł się jęczmień, który urósł do wewnątrz i teraz lekarze mówią już o gradówce. Jest teraz leczony homeopatycznie, bo nie zgodziłam się tak od razu na zabieg pod narkozą. Szukam dobrych lekarzy - okulistów dziecięcych, specjalizujących się w takich schorzeniach, z którymi mogłabym skonsultować problem. Najchętniej w rejonie Szczecin - Gdańsk - Poznań.Czy ktoś z Was może mi w tym temacie pomóc? Denerwuje mnie to, że miejscowi okuliści, z którymi rozmawiałam od razu mówią o chirurgicznym usunięciu, a na forach czytam, że gradówka traktowana maściami, antybiotykami i nagrzewaniem sama się wchłania, tyle, że to trwa do pół roku nawet. Dla mnie narkoza i zabieg chirurgiczny u tak małego dziecka to zupełna ostateczność. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzień dobry http://www.abcaffeservices.com/Rentals_files/Amy-%20cofe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witaj Aniu cieszę sie że jesteś, ale jak doczytałam do konca Twoją wiadomość to niestety nie umiem Cie poratować żadnymi namiarami na takich specjalistów trzymam kciuki za to bardzo mocno aby obyło sie bez zabiegu pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ivo - ratujesz mnie tą kawą Qurka nie wiem jak ja do pracy dzisiaj dojechałam Co do spotkania 8-9 to jeszcze nie wiem bo cały czas czekam na jakieś info od stolarza, że może w końcu zdecyduje się i przyjedzie robić nam dom. miłego dnia ja wstępnie jestem na tak w tym terminie w takim razie termin zaklepujemy a Maluszek nie ma już nic do gadania, bo ma najbliżej i to już podchodzi pod obowiązek normalnie Białystok na każdym kroku wczoraj w Wiadomościach widziałam pięknie odnowiony Wasz dworzec PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ivo - ratujesz mnie tą kawą Qurka nie wiem jak ja do pracy dzisiaj dojechałam Co do spotkania 8-9 to jeszcze nie wiem bo cały czas czekam na jakieś info od stolarza, że może w końcu zdecyduje się i przyjedzie robić nam dom. miłego dnia ja wstępnie jestem na tak w tym terminie w takim razie termin zaklepujemy a Maluszek nie ma już nic do gadania, bo ma najbliżej i to już podchodzi pod obowiązek normalnie Białystok na każdym kroku wczoraj w Wiadomościach widziałam pięknie odnowiony Wasz dworzec PKP ja też widziałam i postaram się przyjechać miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witajcie! Szukam dobrych lekarzy - okulistów dziecięcych, specjalizujących się w takich schorzeniach, z którymi mogłabym skonsultować problem. Najchętniej w rejonie Szczecin - Gdańsk - Poznań. Czy ktoś z Was może mi w tym temacie pomóc? Proszę o pomoc. spróbuj skontaktować się z Maxi, nie ta branża, ale może kogoś zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 mnie coś babcia stosowała, ale ona już ponad 20 lat nie żyje, a ja byłem za mały, żeby zapamiętać. I obyło się bez lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 miałam ładną cyferkę 8558 można by LU zrobić http://www.theconnaught.co.uk/Editor/images/wine5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 miałam ładną cyferkę 8558 można by LU zrobić http://www.theconnaught.co.uk/Editor/images/wine5.jpg wszyscy chyba na odwyku ja bym sobie trochę lulnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ludzie....jakie pustki o tej porze to z kawą nie za bardzo , ale coś mocniejszego http://todaysseniorsnetwork.com/Wine%20Red%202%20glasses.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ludzie....jakie pustki o tej porze to z kawą nie za bardzo , ale coś mocniejszego mocne to ja zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 piwo też może być ...mocne http://www.frisco.pl/img/products/zoom/5901359412016_z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Aniu jutro zapytam sąsiadkę, ona to miała latem brała jakiś antybiotyk i maści i zeszło,zapytam u jakiego okulisty była. Ja mam swoją okulistkę,jest super babka - jak coś posłużę tym namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a za barem któś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts