Ew-ka 28.10.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ...a co mi tam ...najwazniejsze żeby sie coś działo w małżeństwie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witanko a marchewkę kupiłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witanko a marchewkę kupiłeś ???? nie podoba się ? czesc jea jeszcze jestem ,bo piwko dopijam ....zbieram sie na odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witanko a marchewkę kupiłeś ???? nie podoba się ? czesc jea jeszcze jestem ,bo piwko dopijam ....zbieram sie na odwagę podoba, ino...co szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 w pracy sie nie piwkuje no, niby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 en dobery!wczorajsze pyfko juz wyparowało, więc wstajemy bez oporów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Bar "ostatnia droga" w Truskawcu na Ukrainie http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Fotototydzien_2572916.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...zaraz wpadnę do sypialni i pochylając sie nad H. zawołam a marchewkę kupiłeś ???? .....myślicie ,że jutro do was zajrzę oj, Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 i znów pustki to chyba nasza prywatna teraz jest no przez moment tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czas na kawę w południe: http://www.e-podatnik.pl/epodatnik/cms/editor/assets/hot_archiw_1/hot_2006_3-70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzieńdoberek piliście kawke ? http://th.interia.pl/20,b66ecf1541405949/1111049329_gal_175_7587.jpg to może coś słodkiego do kawusi http://lutownica.blox.pl/resource/truskawki_blox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...zaraz wpadnę do sypialni i pochylając sie nad H. zawołam a marchewkę kupiłeś ???? .....myślicie ,że jutro do was zajrzę oj, Ew-ka przeżyłam pochyliłam sie w nocy nad H. i wiecie co odpowiedział ? KUPIŁEM jest w spizarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...zaraz wpadnę do sypialni i pochylając sie nad H. zawołam a marchewkę kupiłeś ???? .....myślicie ,że jutro do was zajrzę oj, Ew-ka przeżyłam pochyliłam sie w nocy nad H. i wiecie co odpowiedział ? KUPIŁEM jest w spizarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 wieczorową porą jakies małe LU http://www.esiedlce.pl/zdjecia/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 29.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cześć Wszystkim!Mam jubileusz, to mój 100 post. Stawiam Wszystkim kolejkę, proszę zamawiać co kto lubi: piwo, wino, likier, drinki.A ja powiem Wam dowcip:Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...- Tutaj? Jesteś nienormalny?- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...- No dawaj nie bądź taka...- Powiedziałam ci, że nie i koniec!- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia...- Nie!W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:- Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery! Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 i znów pustki to chyba nasza prywatna teraz jest no przez moment tak bylo społeczeństwo boi się prywatyzacji to zajrzało a za okrąglaczka BOMAN to LLLLLLLLLLLuuuuuuuuuu nikt nie zrobił ja Luuulać nie mogę .....Ewka mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry!kurna, pierniczą że nikt nie przychodzi, a jak pokazałem nowy bar to się ani nikt nie zająknął. Jakeśta się dobrały tak, co nawet mię nie zauważają to se idę do swojej piaskownicy.I nawet kawy nie chcem, kupiem se swojom, rozpuszczalnom nawet. A co, stać mię.I wiency tu nie przyjdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry! kurna, pierniczą że nikt nie przychodzi, a jak pokazałem nowy bar to się ani nikt nie zająknął. Jakeśta się dobrały tak, co nawet mię nie zauważają to se idę do swojej piaskownicy. I nawet kawy nie chcem, kupiem se swojom, rozpuszczalnom nawet. A co, stać mię. I wiency tu nie przyjdem. no co Ty żarty sobie stroisz? WRACAJ TU NATYCHMIAST! rozpuszczalna niedobra jest zaparzę w ekspresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 http://www.lifeinitaly.com/food/img/espresso-machine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dzień doberek. Ależ u nas leje Ivo dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts