bodzio_g 13.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kawa na obudzenie http://republika.pl/blog_nd_3052667/3055867/tr/ulubiony_kubek_z_kawa.jpg po przebudzeniu wskakuje na kawa, sernikiem nie pogardze choć nie przepadam... chętnie bym zastąpił ...Heniutka na grzybach ( tak dawno nie byłem na grzybach - ten relaks i atmosfera i ...piersiówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Uwaga! Achtung! Wnimanie! Ku przestrodze!!!!!!! Piwo może zawierać żeńskie hormony Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas ( z pobudek czysto naukowych! ) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne (!!) piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony! Będę prowadził dalsze badania i obserwacje. każde lekarstwo jednorazowo w dużych dawkach szkodzi ...dlatego ja go stosuje w mniejszych ilościach ale za to często ( choć przyznaję że ....nieco ... zniewieściałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Poświęcę się dla połowy ludzkości i będę badał. Może Nobla dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.11.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Poświęcę się dla połowy ludzkości i będę badał. Może Nobla dostanę. no cóż.. pomogę Ci Tomku, przeprowadzę dziś wieczorem kilka badań pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Maksiu co- ja-widzę http://www.suwaczek.pl/cache/2ac3e2e9eb.png GRATULACJE !!!! dom już masz ,drzewa posadziłes ,corcia rośnie ....jak nic będzie synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrociłam z lasu .....nie znaleźliśmy ani jednego grzyba ..nic ..null...zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.11.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ten torcik to imieninkowy ? tak jest, imieninkowy był u nas przedpołudnie słoneczne, potem się lekko zachmurzyło, a teraz nad łąkami w oknie salonowym pięknie snujące się mgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Słońce zachodzi pomarańczowo-czerwono, a że chmurki są to zza nich te kolorowe promienie nieśmiało jeszcze wyglądają!!! Cudne zjawisko Czytam, że rodzaj żenski nam się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Słońce zachodzi pomarańczowo-czerwono, a że chmurki są to zza nich te kolorowe promienie nieśmiało jeszcze wyglądają!!! Cudne zjawisko Czytam, że rodzaj żenski nam się powiększa Wyjrzałem przez okno. "Ciemność widzę, ciemość." I tylko mgła snuje się nad łąką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 u mnie ta mgła wygląda tak: http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/mga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrociłam z lasu .....nie znaleźliśmy ani jednego grzyba ..nic ..null...zero czy Wy aby na pewno byliście na grzybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrociłam z lasu .....nie znaleźliśmy ani jednego grzyba ..nic ..null...zero czy Wy aby na pewno byliście na grzybach niestety to był las i to ten ,w ktorym zawsze są grzybki a H .....mówił mi ...a nie mówiłem ? bo te grzyby to był moj pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Poświęcę się dla połowy ludzkości i będę badał. Może Nobla dostanę. no cóż.. pomogę Ci Tomku, przeprowadzę dziś wieczorem kilka badań pozdrawiam m. Maksiu, doceniam TWE poświęcenie dla dobra nauki i połowy ludzkości. Jeśli dostanę NOBLA połowa dla Ciebie. Jak na razie wedle moich badań nie wszystkie objawy sie potwierdzają. To bardzo dobrze, choć może trzeba przetestować innych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 mglisty dziendoberek królestwo za kawę głowa mi popękała .....jest może Goździkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ok.....sama sobie zrobiłam http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg od rana na poddaszu buszuje .....malarz .... na efekty poczekamy kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Teska cała kawiarnia dzisiaj śpiewa .............. STO LAT !!! STO LAT !!! ...... http://www.bukiety.com.pl/main/img_prod/img_16322.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Maksiu co- ja-widzę http://www.suwaczek.pl/cache/2ac3e2e9eb.png GRATULACJE !!!! dom już masz ,drzewa posadziłes ,corcia rośnie ....jak nic będzie synek Dzięki Ew-ka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Poświęcę się dla połowy ludzkości i będę badał. Może Nobla dostanę. no cóż.. pomogę Ci Tomku, przeprowadzę dziś wieczorem kilka badań pozdrawiam m. Maksiu, doceniam TWE poświęcenie dla dobra nauki i połowy ludzkości. Jeśli dostanę NOBLA połowa dla Ciebie. Jak na razie wedle moich badań nie wszystkie objawy sie potwierdzają. To bardzo dobrze, choć może trzeba przetestować innych producentów? A wiesz że to co piszesz się potwierdza, testowałem wczoraj Warkę...i też wyszło że nie wszystko :D pozdrawiam m. ps. Nobla sobie zostaw w całości, należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Teska cała kawiarnia dzisiaj śpiewa .............. STO LAT !!! STO LAT !!! ...... http://www.bukiety.com.pl/main/img_prod/img_16322.jpg Lesiu dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Teska - i ja życzę wszystkiego najpiękniejszego http://www.twojekwiaty.pl/photo/987.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts