Zazdrośnica 18.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Idem do Was ponarzekać... Czy Wam też się dłużyła wykończeniówka, a ekipy mówiąc że zrobią w tydzień-dwa, robią już miesiąc, po drodze święta państwowe i inne, śluby, pogrzeby, awarie aut itp itd a ja czekam, łażę po pyle z gładzi, mam związane ręce bo nic więcej nie mogę zamówić niż to co potrzeba na teraz bo resztę zniszczą, pobrudzą, to chociaż myje na zewnątrz okna żeby to odstresować wykorzystują paczki styropianu na wspinaczkę chociaż mają drabiny, na moją uwagę, oczywiście już nie będą, a za tydzień to samo, w schody mi wmurowali słupy drewniane chociaż mówiłam że to konstrukcja, wydłubywałam póki świeże, palce poorane od betonu, a oni nie mieli czasu przecież gonią z robotą, a kiedy zaczną poprawki, które "niezasłużenie" im niby wmawiam ? do tej pory przez to nie mam klamek w oknach i regulacji tychże bo przecież czekam aż skończą, wpuszczam hydraulików do CO a niech tam sobie depczą po palcach, nie będę czekać tyle bo już w styczniu prawie rok minie jak zaczęłam budowę a tu nawet płytki nie wybrane, ech idę spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 szkoda że kucharki w słoiku nie mają chętnie bym nabyła Co kucharka może nie mieć w słoiku, lub czego: Moja teściowa mawiała: gdzie kucharek sześć, tam cycków dwanaście. ja znam inaczej ...gdzie kucharek 6 tam jest co po.....ć ups...sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Idem do Was ponarzekać... idę spać, dobranoc musisz sie napić ... budowa uczy cierpliwości i pokory ...niestety zaglądaj do RW i KK -bedziesz mogła pogadać i sie użalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Idem do Was ponarzekać... idę spać, dobranoc musisz sie napić ... budowa uczy cierpliwości i pokory ...niestety zaglądaj do RW i KK -bedziesz mogła pogadać i sie użalać tylko my żali na sucho nie słuchamy Zazdrośnico ekipy są normalne, jakby robiły inaczej to Twoja budowa trwałaby jakieś 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 19.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Czy bufet ktoś obsługuje czy też samobsługa o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Od kilku dni, to nie tylko samoobsługa, ale wręcz bezkrólewie. Rano nie ma kawy, wieczorem piwa, a cały dzień nawet pies z kulawą nogą nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cały dzień nie byłam bo piwa nawarzyłam, na nic moje narzekania bez piwka polewania, częstujcie się http://www.browamator.pl/imp/button_piwa_domowe.jpg a jak komu mało to... http://www.browamator.pl/zdjecia/8/0/4/6740_KBH_1_LR.jpg tylko szybko bo braknie a i dla Komtura wąsów też się coś znajdzie http://www.browamator.pl/zdjecia/6/6/0/2647_rd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zazdrośnico, taką pianę uwielbiam. Ostatni raz miałem okazje pić (?) na Słowacji. Masz u mnie plus dodatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Od kilku dni, to nie tylko samoobsługa, ale wręcz bezkrólewie. Rano nie ma kawy, wieczorem piwa, a cały dzień nawet pies z kulawą nogą nie zagląda. szefowa chyba z kasą wyjechała, Ivo znudziło się parzyć kawę dla .... kulawego psa, Maluszek oponki wymienia na zimowe, Bodzio ................ myśli ja zamiast piwa to teraz kawę sączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hejka ja na momencik ale widzę, że pustawo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hejka ja na momencik ale widzę, że pustawo się robi o Tobie wśród nie obecnych zapomniałem ale, żeby o jooli zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hejka ja na momencik ale widzę, że pustawo się robi o Tobie wśród nie obecnych zapomniałem ale, żeby o jooli zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 O Joli zapomniec nie można. O rany, a co na ten wpis jej facet???????????????? Chłopaki POMOŻECIE? Jolu, ja tak tylko żartowałem, choć nigdy Cię nie zapomnę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 kawa dla kulawego psa i gościa z rozciętą głową jest alem się walnął o klapę z bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Co to za jakieś narzekania, co? Nie narzekać, tylko przychodzić, wtedy pies z kulawą nogą wróci na swoje miejsce i będzie jak dawniej. Ja na chorobowym jestem, zamiast szalika, dekolty, zamiast wełnianej spódnicy miniówa (żartuję sobie)...i kinol chory. Kicham, prycham, aspiryny łykam, za grzańcem w KK tęsknię i wszystkich pozdrawiam. W Białymstoku leje, a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 kawa dla kulawego psa i gościa z rozciętą głową jest alem się walnął o klapę z bagażnika a co żeś tam chował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Prosze jamles zestaw ratunkowy jest http://www.ai24.pl/shop_image/product/04/22304.jpg http://1.bp.blogspot.com/_2v34Wu-1238/SQjIlPp2MvI/AAAAAAAADgE/rrbcerlN2uo/s400/Morsko_AUG_2008+002.jpg sorki trochę rozlałam jak niosłam ale z zimna mi sie ręceeee trzęsą brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 o dziękuję bardzo, odwdzięczę się, piwko wieczorem naleję i do zeszyciku nie wpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 tola już poprawiłam, bo zestaw był do rozbitej głowy a dla Ciebie specjalnie na tą okropną pogodę coś pysznego http://www.cooking.pl/images/foto_przepis/standardowe/przepis_1145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 czekolada uwalnia hormony szczęścia to ja już całkiem uszczęśliwiona zmykam do obowiązków, Zazdrośnica zostajesz za barem i kasy pilnujesz pięknego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts