joola 20.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 hejka ja na momencik ale widzę, że pustawo się robi o Tobie wśród nie obecnych zapomniałem ale, żeby o jooli zapomnieć Leszku wybaczam nawet parę zdjęć ogrodu wiesz gdzie dorzuciłam Nie było mnie trochę, ale po cichu kawkę przychodzę i spijam Królik i Tomek, co Wy tak o mnie... jakbym umarła co? Na wszelki wypadek mężowi się nie chwalę jak tu wszyscy za mną tęsknią Cmokasy dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Leszku wybaczam nawet parę zdjęć ogrodu wiesz gdzie dorzuciłam a ja nie wiem gdzie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 zdjęcia zdjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Toluś, nie becz. Tak naprawdę, to przy Twoim ogrodzie, w moim nie ma co oglądać. Tym bardziej, że zdjęcia robione telefonem, bo niestety aparat wiecznie we władaniu synka-maniaka ps. zdjęcia w stopce www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Joolu, cmokasy dla Ciebie. Tylko małżowi nie mów bo będzie zazdrosny. Ja z chłopami się nie całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 bry wieczór jadlam dzisiaj rydze na obiadek ( to info dla Tomka ...bo jakoś mi sie z rydzami kojarzy ) Tolu - nie wiedziałam ,ześ chora zaraz Ci posle soczek z malin i imbir cobys stopki w nim wymoczyła i sie pożądnie rozgrzała http://www.styl24.pl/i/1/_art/646/250_180207834147861b55d66b2.jpg http://okruszki.blox.pl/resource/dzemmalinowy3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Joola -buziaki ogromne czekam na sms z jakim fajnym textem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ewo, w tym roku ni jednego rydza. Może dlatego, że mało po lesie chodziłem? Ale sąsiedzi też nie znaleźli. Może w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Toluś, nie becz. Tak naprawdę, to przy Twoim ogrodzie, w moim nie ma co oglądać. Ty chyba dawno w d..ę nie dostałaś, co Ty wypisujesz, kobieto zaraz w imieniu Twego ogrodu obrażę się i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Siostra, dzięki za troskę, nienawidzę kataru, ale jeśli trwa 7 dni, to jeszcze 4 przede mną, kinol czerwony jak pomidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Toluś, nie becz. Tak naprawdę, to przy Twoim ogrodzie, w moim nie ma co oglądać. Ty chyba dawno w d..ę nie dostałaś, co Ty wypisujesz, kobieto zaraz w imieniu Twego ogrodu obrażę się i będzie Tolusiowy ogród widziałem, JOOOOOOOLOWEGO nie, więc się nie wypowiadam. Ale obrażać się na ogród? Tolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tomku, to nie tak, ja w imieniu ogrodu Jooli chciałam się obrazić na Joolę, że go nie docenia ale jeśli zapętliłam, to bez piwa nie rozbierosz tak więc jasne pełne http://maraton.blox.pl/resource/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Leszku wybaczam nawet parę zdjęć ogrodu wiesz gdzie dorzuciłam a ja nie wiem gdzie te zdjęcia ja wiem, ale dopiero rano zobaczę j dzięki za wybaczenie, chyba po tonik polecę kawy potrzebuję na już, i czemu do kawy ratunkowej nie było czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Leszku wybaczam nawet parę zdjęć ogrodu wiesz gdzie dorzuciłam a ja nie wiem gdzie te zdjęcia ja wiem, ale dopiero rano zobaczę ja wiem, że Ty wiesz, ale to w moim "nie wiem" niczego nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tomku, to nie tak, ja w imieniu ogrodu Jooli chciałam się obrazić na Joolę, że go nie docenia ale jeśli zapętliłam, to bez piwa nie rozbierosz tak więc jasne pełne http://maraton.blox.pl/resource/piwo.jpg Proszę o piąte. Bo ni cholery nie mogę zrozumieć. Wiem, że IQ mam tylko na poziomie...., ale, no Tolu, ja kcę i się staram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Proszę o piąte. Bo ni cholery nie mogę zrozumieć. Wiem, że IQ mam tylko na poziomie...., ale, no Tolu, ja kcę i się staram. jak ja Cię lubię ale piątego nie będzie, bo idę do łóżka, katar chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Proszę o piąte. Bo ni cholery nie mogę zrozumieć. Wiem, że IQ mam tylko na poziomie...., ale, no Tolu, ja kcę i się staram. jak ja Cię lubię ale piątego nie będzie, bo idę do łóżka, katar chce spać Znów pójdę do łóżka sam i... niedopity. Będę śpiewałał nie tylko o smutnym królu, ale też inne piosneczki. Sąsiedzi proszę o wybaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 to zaśpiewaj o iskiereczce, co mrugała na Wojtusia z popielnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nie będę spiewał, ale powiem Wam prawdziwy wierszyk zapamiętany z dzieciństwa: Dzisiaj w nocy upadł snieżek Już nie widać dróg i ścieżek Wszędzie biało bielusieńko i tak miło i tak miękko. Wokół "komturii" jest biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nie będę spiewał, ale powiem Wam prawdziwy wierszyk zapamiętany z dzieciństwa: Dzisiaj w nocy upadł snieżek Już nie widać dróg i ścieżek Wszędzie biało bielusieńko i tak miło i tak miękko. Wokół "komturii" jest biało. a nie są to białe myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts