tola 27.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak ja lubię taki ruch w naszej KK, normalnie serce rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 za 10 postów bedzie Kierowniczka stawiać ....czy ja mam odpowiedni zapas w piwniczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak ja lubię taki ruch w naszej KK, normalnie serce rośnie fajny lokal, super kierownictwo to i ruch jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 za 10 postów bedzie Kierowniczka stawiać ....czy ja mam odpowiedni zapas w piwniczce? to będziemy z monką mieli amnestię?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 jak ja lubię taki ruch w naszej KK, normalnie serce rośnie fajny lokal, super kierownictwo to i ruch jest a jednak liczysz na amnestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tolu już szykuję szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 głodnemu chleb na myśli trochę piffka wam przyniosłam, świeżo nalewane http://alkohole.ideopolis.pl/img/alkohol-krotka-historia-511.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tolu już szykuję szampana tylko nie wiem, czy to w podzięce za Monię za barem czy z innej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Tola nie bój ... z Tomkiem będziem sprawdzać co 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tolu już szykuję szampana tylko nie wiem, czy to w podzięce za Monię za barem czy z innej okazji jakoś niezręcznie mi o tym mówić coby się nie narazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Tola nie bój ... z Tomkiem będziem sprawdzać co 5 minut ale na męską solidarność wszak mogę liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Tola nie bój ... z Tomkiem będziem sprawdzać co 5 minut ale na męską solidarność wszak mogę liczyć? ...jakby co, to mnie tu nie było, nic nie wiem, niczego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 monka będzieny dziś razem za bufetem urzędować. łakomstwo przez kierowniczkę zostało ukarane [/b] no nie wiem, razem z Monią za barem to chyba nagroda oj Tolunia ja lubię za barem a i kalorii nagromadzonych po ciachu trochę zgubię matko, co za tym barem będzie się działo Tola nie bój ... z Tomkiem będziem sprawdzać co 5 minut ale na męską solidarność wszak mogę liczyć? jasne że .... nie jak myślisz skąd ja mam czyste konto w zeszycie i nie siedze na zmywaku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dobra, to ja już będę grzeczny i zajmę się tylko obsługą gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Darex - trzymaj żeby w odpowiednim momencie otworzyć http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts