tola 28.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no to jak szefowa pozwoli to ja Jolę obsłużę Felkom chleb odbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Joola, czekałam z utęsknieniem choć na zaplecze, pogadamy o starych Polakach Ma się te chody u szefowej no nie Toluś a ginu polejesz? polać mogę, pić już nie powinnam, Ty widzisz jak ja "chodź" piszę? szybko choć ...aczkolwiek , choć iaż wszyscy wiedzą ossso chozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Joola, czekałam z utęsknieniem choć na zaplecze, pogadamy o starych Polakach Ma się te chody u szefowej no nie Toluś a ginu polejesz? polać mogę, pić już nie powinnam, Ty widzisz jak ja "chodź" piszę? Eeee tam, jak przeczytałam kiedyś w zeszycie mojego szkodnika słowo: "księrzyc" przez rz, to już na mniejsze byko-literówki nie zwracam uwagi Nalewaj szefowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no to jak szefowa pozwoli to ja Jolę obsłużę Felkom chleb odbierasz bo te Felki zniknęły na zapleczu. i to nie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darex dzięki piękne Tola, co tam cudze Felki jak tu nasze forumowe (jezzzu mam nadzieję, że chłopaki ię nie obrażą ) tak pięknie obsługują (i się nawet nie kłócą -no nie Marian? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darex dzięki piękne Tola, co tam cudze Felki jak tu nasze forumowe (jezzzu mam nadzieję, że chłopaki ię nie obrażą ) tak pięknie obsługują (i się nawet nie kłócą -no nie Marian? ) odpowiem pełnym zdaniem - nooooo a piwo podasz mi ...kobieto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to polewam http://i258.photobucket.com/albums/hh271/billyp_2008/GinTonic.jpg a co do błędzików, to nie zapomnę kartkówki z matematyki, którą kiedyś sprawdzałam rzut - żód....serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darex dzięki piękne Tola, co tam cudze Felki jak tu nasze forumowe (jezzzu mam nadzieję, że chłopaki ię nie obrażą ) tak pięknie obsługują (i się nawet nie kłócą -no nie Marian? ) odpowiem pełnym zdaniem - nooooo a piwo podasz mi ...kobieto ?? Już lecę....ciepłe może być? Żartowałam http://img.interia.pl/facet/nimg/dosc_wyglada_jeszcze_piwo_1695306.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Toluś! Jesteś wielka! Poproszę jeszcze jednego takiego dla J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Toluś! Jesteś wielka! Poproszę jeszcze jednego takiego dla J. http://i258.photobucket.com/albums/hh271/billyp_2008/GinTonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darex dzięki piękne Tola, co tam cudze Felki jak tu nasze forumowe (jezzzu mam nadzieję, że chłopaki ię nie obrażą ) tak pięknie obsługują (i się nawet nie kłócą -no nie Marian? ) jestem fcienty i nie fiem osso chosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Darex dzięki piękne Tola, co tam cudze Felki jak tu nasze forumowe (jezzzu mam nadzieję, że chłopaki ię nie obrażą ) tak pięknie obsługują (i się nawet nie kłócą -no nie Marian? ) odpowiem pełnym zdaniem - nooooo a piwo podasz mi ...kobieto ?? Już lecę....ciepłe może być? Żartowałam http://img.interia.pl/facet/nimg/dosc_wyglada_jeszcze_piwo_1695306.jpg wiesz co ...przypomniało mi sie , że ... już dawno nie byłem ... ale to już inna historia ...- do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ficiał chtoś tomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 To na pożegnanie: http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/2285496/2-main_Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ficiał chtoś tomka? Pewnie mu internet nie "interneci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 fajna impra ale opuszczam wyborne towarzystwo i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Tomkowi, jeśli zajrzy http://absolutdrinks.com/content/media/images/drink/gin-rickey.jpg ...ja też pójdę poszukać, czy mnie w sypialni nie ma kolorowych wszystkimdzięki za ten wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 nie zajrzał, to bierę i idę na ławeczkę na posterun ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 całkiem ciepło pod tom ławkom. Jakby nie łona to chyba bym zamarznął dzisiaj. Ale mię gleba grzmotnęła... siedziałem se spokojnie na ławeczce, a tu się nagle ziemia podniesła i jak mię nie walnie w czoło... aż dotąd żem leżąłem bez czucia...dobrze, że mię chocia pod ławeczkę wepchło, to mię ciepło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 po wczorajszych ...hmmmm....napojach chyba bedzie smakował żurek http://www.bies.net.pl/images/dpes/dp-es/04-zurek.JPG aleście się wczoraj rozbrykali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts