Darex 03.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 no to po ciasteczku do porannej kawyhttp://gabi.sklep.pl/images/a%20drozdzowe_dol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.12.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 To ja się przysiadam z gorącą czekoladą http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/kulinaria/napoje/goraca_czekolada.jpg Zjem jedną drożdżówkę z makiem od Darexa i zmykam przygotować fałszywe gołąbki na obiad a potem na spacerek z moją dzidzią bo słoneczko u nas dzisiaj wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 słoneczko również i do mnie dotarło ale głowa nadal pęka ....zabrałam sie za porządki w spiżarni ....mam chyba z 10 szt pieprzu w ziarenkach , 5 szt cuury ,ziela ang i jawowca tez po kilka opakowan po grzyba mi takie ilosci ???? dzisiaj nie mam skrupułów -wywalam wszystko co mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Pieprz i "kury", to akurat zużywam w dużych ilościach-jałowiec i owszem ale raczej w pewnym trunku Ew-ka ja też tak mam, że czasami jednej przyprawy mam dużo a będąc w sklepie przypomina mi się, że ostatnio na pewno nie miałam np. majeranku po czym przychodzę do domu i stwierdzam, że majeranku mam trzy paczki ale za to nie mam liści laurowych Ale kto by się tym przejmował... Monka- z dzidzią tak mi się coś właśnie wydawało, że już jest Od cioci Joli http://www.jazzybaby.pl/miniaturki/1269.jpg ps. czy mogłabym prosić o kawałerk tego pysznego ciasta tak mi brakowało tych Twoich pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.12.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Z okazji Barbórki, życzę Wam uśmiechu , nawet gdy Was spotyka smutek lub boleść. Tęczy na niebie , która Wam przypomni, że nawet nad najciemniejszymi chmurami świeci słońce. Pewności, że o Was ktoś myśli kiedy się czujecie samotni. Przyjaciół, którzy Wam wskażą piękno, które mają widzieć Wasze oczy. Pewności w wątpliwościach , cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości, oraz siły w przekazywaniu miłości! I tyle zjazdów ile wyjazdów. Chopy, dziś Barbórka. Gorol mazurski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.12.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wszystkim Barbarom, Baśkom, Basieńkom i Górnikom Wszystkiego Najlepszego z okazji ich Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wszystkim Barbarom, Baśkom, Basieńkom i Górnikom Wszystkiego Najlepszego z okazji ich Święta szkoda, że te wczesno porankowe życzenia nie dla mnie jo ani Basia ani górnik jo ino robia na grubie Tomek, mosz jakoś fotka, bo jo nie wiem jak wyglondo tyn mazurski gorol to chodzi na szłapach czy furgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 witanko na śniadanko http://szuwarkowezacisze.blox.pl/resource/ciacho.JPG kawa i ciasto drożdżowe .....uwielbiam takie śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ew-ka! Ja też uwielbiam takie śniadanko! Pyyyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ew-ka! Ja też uwielbiam takie śniadanko! Pyyyyycha no i piwa tylko brakuje aaa, przecież Ty nie lubisz piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 http://piweczko.org/files/img/news/cool_keg_tz.jpghttp://piweczko.org/files/img/news/cool_keg_tz.jpg barbórkowe stawiam i lecę do Sosnowej Chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 i coś dla j http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Gin_and_Tonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Już po szynach mkną wagony wiozą węgiel w różne strony. To górnicy - przodownicy Wykonują plan ! Dziś witamy Was piosenką, śpiewaj Jacku i Irenko, bo górnicy - przodownicy wykonali plan ! To piosenka dla pracujących na grubie. Nawet jak nie są "dolnikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jamlesiku, czy ja mam tak od rana się alkoholizować No jak mus, to mus-Wasze zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wszystkim Barbarom, Baśkom, Basieńkom i Górnikom Wszystkiego Najlepszego z okazji ich Święta szkoda, że te wczesno porankowe życzenia nie dla mnie jo ani Basia ani górnik jo ino robia na grubie Tomek, mosz jakoś fotka, bo jo nie wiem jak wyglondo tyn mazurski gorol to chodzi na szłapach czy furgo Jo tyż ino robia na grubie ... ale po 20 latach czuja sie jak ...ćwierćgórnik mazurski gorol to taki co mo krzyżyk na plerach, jeździ knedliczkom i kurzy fajka i godo co ni ma cwaniaka nad warszawiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Helcia - nie pij za dużo bo kto bydzie mie prowadził do chałpy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wszystkim Barbarom, Baśkom, Basieńkom i Górnikom Wszystkiego Najlepszego z okazji ich Święta szkoda, że te wczesno porankowe życzenia nie dla mnie jo ani Basia ani górnik jo ino robia na grubie Tomek, mosz jakoś fotka, bo jo nie wiem jak wyglondo tyn mazurski gorol to chodzi na szłapach czy furgo Jo tyż ino robia na grubie ... ale po 20 latach czuja sie jak ...ćwierćgórnik mazurski gorol to taki co mo krzyżyk na plerach, jeździ knedliczkom i kurzy fajka i godo co ni ma cwaniaka nad warszawiaka Po tym opisie to już każdy mnie rozpozna. Mogę odkleić nalepkę "Forumowicz Muratora" z tylnej szyby knedliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Helcia - nie pij za dużo bo kto bydzie mie prowadził do chałpy ?? jakiej chałpy , pokoik gościnny na zapleczu jest Twój, z dobrze zaopatrzoną lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Helcia - nie pij za dużo bo kto bydzie mie prowadził do chałpy ?? jakiej chałpy , pokoik gościnny na zapleczu jest Twój, z dobrze zaopatrzoną lodówką ale ja sam to się boję w nocy spać .... w dodatku z lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Lodówka zimna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts