tomek1950 05.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Tomku :lol: ty się nie śliń tylko pij bo już otwarte i cały bukiet uleci Sam jestem, a lustro tylko w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Joolu, czemu taka smutna siedzisz z opuszczoną głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 witam niedzielnie czas na popołudniową kawę http://images36.fotosik.pl/38/4a277c2dbe0f88f2m.jpg upiekłam dzisiaj ciasteczka adwentowe ( jedne z orzeszkami drugie z suszona śliwką ) a wczoraj zrobiłyśmy z Kaśką kuleczki Rafaello http://images34.fotosik.pl/414/6e3351c52ccff517m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ewa normalnie zazdroszę wypieków i chętnie skosztuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ewa normalnie zazdroszę wypieków i chętnie skosztuję Aniu - znalazłam Wielkie żarcie ...a tam mnóstwo świetnych i prostych przepisów http://www.gotowanie.wkl.pl/artykul.php?id=806 a ciasteczka robiłam kilkanaście minutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ewa normalnie zazdroszę wypieków i chętnie skosztuję Aniu - znalazłam Wielkie żarcie ...a tam mnóstwo świetnych i prostych przepisów http://www.gotowanie.wkl.pl/artykul.php?id=806 a ciasteczka robiłam kilkanaście minutek no to może się skuszę na wyrób własnoręczny idę polukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Jo tyż wykorzystom ...linka dlo moi ślubny, łona barzo lubi warzyć i piykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. powiem kuleczce. oczy Ci wcześniej wydrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. powiem kuleczce. oczy Ci wcześniej wydrapie. No taką mam naturę. I nie lubię pić samotnie kawy. A naszą Kuleczkę bardzo lubię. Oooooooooooooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. powiem kuleczce. oczy Ci wcześniej wydrapie. No taką mam naturę. I nie lubię pić samotnie kawy. A naszą Kuleczkę bardzo lubię. Oooooooooooooooooo! a jo lubia wszystko co nie wymago dużygo wysiłku , między innymi opróżnianie kufla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. powiem kuleczce. oczy Ci wcześniej wydrapie. No taką mam naturę. I nie lubię pić samotnie kawy. A naszą Kuleczkę bardzo lubię. Oooooooooooooooooo! a jo lubia wszystko co nie wymago dużygo wysiłku , między innymi opróżnianie kufla Ooo! Bodziu, cieszę się, że znasz ten wysiłek zrobienia sobie rano kawy, nawet rozpuszczalnej. A tu forumowiczki opisują jak zrobić sobie kulki, i że to zajmuje tylko kilkanaście minut, i są zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.12.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Leniwy jestem z natury, ale nareszcie kawy się napiję i może kuleczkę łyknę. powiem kuleczce. oczy Ci wcześniej wydrapie. No taką mam naturę. I nie lubię pić samotnie kawy. A naszą Kuleczkę bardzo lubię. Oooooooooooooooooo! a jo lubia wszystko co nie wymago dużygo wysiłku , między innymi opróżnianie kufla Ooo! Bodziu, cieszę się, że znasz ten wysiłek zrobienia sobie rano kawy, nawet rozpuszczalnej. A tu forumowiczki opisują jak zrobić sobie kulki, i że to zajmuje tylko kilkanaście minut, i są zachwycone. beleby ino ... nie pogrywały se z nami w ...kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 ojejku ....a co tu za dyskusje o kuleczkach na moją córcie też wołają Kulka lub Kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 wystarczy kulkę puścić a wątek się ożywia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 wystarczy kulkę puścić a wątek się ożywia [/quote Oj.... Nie bałdzo. gdzie ta dzisiejsza młodzeż) ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Pewnie na dyskotece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 wystarczy kulkę puścić a wątek się ożywia [/quote Oj.... Nie bałdzo. gdzie ta dzisiejsza młodzeż) ))))))))) moj wątek tyż jakosik ...mało ożywiony może nie odżywiony... mój dziadek godoł, że na wojnie było tak ciynżko, że teroski już nie pamiynto czy dostoł kulką miyndzy łopatki , czy łopatką miyndzy kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Bodziu, co stażiki godojom to bery i godki ślaskie. Tera jest internet, nowe czasy. ;( szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Bodziu, co stażiki godojom to bery i godki ślaskie. Tera jest internet, nowe czasy. ;( szkoda. mie wczorej synek opowidoł jakies bojki i jo mu na to... ja, ja, prowda a łon mi .... ja ja to mosz miyndzy nogami ..... prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts