jamles 10.12.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no ba! jamles takie rzeczy to się wie jak się wie, to teraz jakiś bier by się wypiło może lepiej tabletkę nasenną do rana muszem mieć oczy otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no ba! jamles takie rzeczy to się wie jak się wie, to teraz jakiś bier by się wypiło może lepiej tabletkę nasenną do rana muszem mieć oczy otwarte w takim razie Helka na posterunku, będzie Ci polewać a ja się odmeldowuję, dobrej nocy http://img.interia.pl/facet/nimg/dosc_wyglada_jeszcze_piwo_1695306.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzisiaj DAMAZEGO oraz nasza 26 rocznica kontraktu czyli slubu cywilnego wtedy też nie było zimy i świeciło słoneczko wiec zapraszam na szampana i kanapeczkę http://www.pablik.pl/img/info/fingerfood-duzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 i oczywiscie poranna kawa http://images25.fotosik.pl/90/8fa265b167aada35.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ew-ka GRATULACJE! Teraz biorę kawkę, szampana wypiję wieczorem http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Mąż zwraca się do żony: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Żona na to: - A czarodziejskie słowo? Mąż: - Biegiem! -------------------------------------------------------------------------------- - Czemu tak krzyczałeś w nocy? - Miałem straszny sen. Śniło mi się, że musze się ożenić! - Z kim? - Znów z tobą!!! -------------------------------------------------------------------------------- Rozmowa w pociągu: - Ja, proszę pana, najmilsze godziny zawdzięczam filmom. - Nie wiedziałem, że z pana taki kinoman. - To nie ja chodzę do kina, ale moja żona. -------------------------------------------------------------------------------- Małżonek wraca cichaczem, późno do domu. - Która godzina? -pyta zaspana żona. - Dziesiąta - odpowiada mąż. - Tak? Słyszę że właśnie bije pierwsza...? - No przecież zera nie może wybić, kochanie... -------------------------------------------------------------------------------- - Słuchaj, czy patrzysz swojemu mężowi w oczy podczas stosunku? - Hmm... Raz spojrzałam... Stał w drzwiach i na koniec Znaną malarkę Marię Corelli zapytano kiedyś, dlaczego nie wyszła za mąż. - Nie widziałam potrzeby. Niczego mi w domu nie brakuje. Rano pies szczeka, w południe papuga klnie, a wieczorem kot zawsze wraca późno do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 joolka - te dowcipy to tak a ,propos rocznicy dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 własnie mąż dzwonil ,że zabiera mnie z okazji rocznicy na WIELKIE zakupy .... do BIEDRONKI Ku...rna jaki romantyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ew-ka z okazji rocznicy to te: - Twój mąż pamięta datę waszego ślubu? - Na szczęście nie. - Na szczęście?! - Wspominam mu o rocznicy kilka razy do roku i zawsze dostanę coś fajnego! - Heniu, dzisiaj mija 26 lat od naszego ślubu. Może zarżnąć kurę? - A co ona winna??? Oczywiście żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ewuś Do samotnie mieszkającego małżeństwa przyjechał dziennikarz, który miał napisać artykuł z okazji zbliżającej się "okrągłej rocznicy ślubu". Rozmawia z panem domu. - Proszę mi opowiedzieć jak wygląda przeciętny dzień waszej rodziny. - Hmmmm... Dziadek zastanowił się chwilę i mówi: - Budzimy się około siódmej, aktywność seksualna, idziemy do kuchni na śniadanie, aktywność seksualna, ja czytam gazetę, a żona sprząta. - Przed obiadem aktywność seksualna i wychodzimy na zakupy. - Po powrocie aktywność seksualna i ja oglądam telewizję, a żona przygotowuje lekkostrawny obiad. - Później zasiadamy do obiadu, kieliszek czerwonego wina, aktywność seksualna i robimy małą poobiednią drzemkę. - Po godzinie idziemy do ogrodu na świeże powietrze, aktywność seksualna, coś tam robimy z krzewami i kwiatami i wracamy zanim zrobi się chłodno. - Przed kolacją aktywność seksualna i siadamy do stołu. - Po kolacji, która czasem trochę się przeciąga, aktywność seksualna i kładziemy się do łóżka. - Podziwiam pana muszę przyznać! - Nie wiem, za co? Każdy dzień podobny do innych! - Podziwiam za to, że pomimo pańskiego wieku jest pan tak aktywny seksualnie! - Mówi pan o mnie? - zdziwił się jubilat. - Tak! Bo jak inaczej mam odczytać pańskie słowa - aktywność seksualna? - Normalnie! Zawracanie dupy przez żonę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 jolka dzieki za miły poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ew-ka, wszystkiego naj... na kolejne lata dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ew-ka, wszystkiego naj... na kolejne lata dla Was. dziekuję napijemy sie grzanego w ten zimny wieczór ? http://soohy84.w.interia.pl/grzane.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a moze zimnego ? http://www.bankier.pl/static/att/42000/1725608_PolskiePiwo350x258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 W komturii ciepło, ale trunków wszelkich dziś brak. , więc i ciepłe, i zimne z wdzięcznością wielką przyjmuję. Wasze zdrowie Ewo i Heńku. Zgodnie z tradycja KK LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. bedę trzymać H . na krótkiej smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. bedę trzymać H . na krótkiej smyczy jeśli Ty mówisz, że tak trzeba, to ja w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. bedę trzymać H . na krótkiej smyczy Biedny H. Współczuję mu i łączę się w bólu. Może Ew-ka puscisz go na następny zlot Muratora. Samego? Pójdziemy sobie razem w Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. bedę trzymać H . na krótkiej smyczy Biedny H. Współczuję mu i łączę się w bólu. Może Ew-ka puscisz go na następny zlot Muratora. Samego? Pójdziemy sobie razem w Polskę. pewnie ,że puszczę ..... ta smycz jest rozciągliwa bardzo rozciągliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts