jamles 11.12.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 chyba zdążyłem powiedzieć wszystkiego najlepszejszego kwiaciarni nie miałem dzisiaj po drodze więc bukiecik innym razem bez okazji prezenciku żadnego też niet, do Biedronki pewnie jutro dopiero zajrzę a Heńkowi zerwania smyczy życzę aha, ale piwa bym poLLLLLlluuulałłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Siostra, gorące buziaki od nas dla Was Trzymajcie tak dalej. bedę trzymać H . na krótkiej smyczy Biedny H. Współczuję mu i łączę się w bólu. Może Ew-ka puscisz go na następny zlot Muratora. Samego? Pójdziemy sobie razem w Polskę. pewnie ,że puszczę ..... ta smycz jest rozciągliwa bardzo rozciągliwa Aaa jeszcze mi sie przypomniało - Heniu dlaczego nie przyjechałeś wczoraj na zlot twardzieli? - Żona mnie nie puściła. Przychodzi Heniu pijany nad ranem, widzi Ewkę z wałkiem w ręku, i mówi: - Nie, nie, ja tylko po gitarę... Dooobraaaanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że się Ewuś na mnie nie wkurzasz i żeby nie było... W wyborach Miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia... Teraz już naprawdę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Joola, a dopiero co umyłem monitor..... i znów opluty. Czy ja się ślinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że się Ewuś na mnie nie wkurzasz i żeby nie było... W wyborach Miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia... Teraz już naprawdę dobranoc Jolka ,ale Ty nie dałaś za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Halo, dzieńdoberek śpiochy na kawusię zapraszam... z mleczkiem i bez http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg a ciacho jeszcze w piekarniku, musicie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 jeszcze ciepły http://holly23.blox.pl/resource/sernik_2.jpg częstujcie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 to zanim ciasto ostygnie ....poczestuję Was pierniczkami http://i95.photobucket.com/albums/l146/komarka/pierniczki13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 jessssssssssoooo aż ślinka cieknie do tych pyszności miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ew-ka - zdążyłem na ... poprawiny życze Wam wielu kolejnych dni i nocy nie cichych lecz głosnych i radosnych Ewusia - dzięki za kawe i sernik, oponki też by sie zdały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Joola, a dopiero co umyłem monitor..... i znów opluty. Czy ja się ślinię? gdzie tam ... to taka ...aktywność seksualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 se narobiłam smaka tymi porannymi pierniczkami ..i upiekłam swoje http://images33.fotosik.pl/423/67dcd2740febaf07m.jpg co prawda tylko z 1/2 kg mąki ale i tak wyszlo jakies 50 szt. od razu są miekkie i można wcianac ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 bry a co tu tak cicho ? wrócilismy z karpika usmażylismy 5 rybek a było nas 6 osob -najedlismy sie jak bąki teraz sie moge napic piwa http://applereis.files.wordpress.com/2007/12/piwko.png sa chetni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 chyba zdążyłem powiedzieć wszystkiego najlepszejszego kwiaciarni nie miałem dzisiaj po drodze więc bukiecik innym razem bez okazji prezenciku żadnego też niet, do Biedronki pewnie jutro dopiero zajrzę a Heńkowi zerwania smyczy życzę aha, ale piwa bym poLLLLLlluuulałłłłłłłł dzieki ...dzieki bardzo do Biedronki mnie nie zabrał kurcze ....sknerus jeden .....taka okazja była ,taka okazja mogłam sobie cukier kupic w jakiejś promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 bry a co tu tak cicho ? wrócilismy z karpika usmażylismy 5 rybek a było nas 6 osob -najedlismy sie jak bąki teraz sie moge napic piwa http://applereis.files.wordpress.com/2007/12/piwko.png sa chetni ? jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 pytanie no to pyrsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 pytanie no to pyrsk pyrsk, zanim Bodzia i Tomka nie ma, że o szefowej nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 pytanie no to pyrsk pyrsk, zanim Bodzia i Tomka nie ma, że o szefowej nie wspomnę szefowej nie wspominaj przez najbliższy tydzien została skazana na banicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.12.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 pytanie no to pyrsk pyrsk, zanim Bodzia i Tomka nie ma, że o szefowej nie wspomnę no tak ... za moimi plecami piwko piją ... ten trzeci kufel je mój !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 pytanie no to pyrsk pyrsk, zanim Bodzia i Tomka nie ma, że o szefowej nie wspomnę A własnie że jestem. Takiej okazji przepuścić nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts