Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Strasznie mi głupie że tak dawno mnie nie było, ale życie jak to zycie niesie za sobą różne niespodzianki i trzeba się z tym pogodzić.

Ale w tak szczególnym dniu musiałam wpaśc choć na chwilkę i złożyć wszytskim życzenia

WESOŁYCH ŚWIĄT]

Strasznie mi głupie że tak dawno mnie nie było, ale życie jak to zycie niesie za sobą różne niespodzianki i trzeba się z tym pogodzić.

Ale w tak szczególnym dniu musiałam wpaśc choć na chwilkę i złożyć wszytskim życzenia

WESOŁYCH ŚWIĄT]

Aga - jaka piekna niespodzianka :D :D :D Serdeczności i dużo radości nie tylko w te ŚWIETA :D

chce ktoś ciasto ? :lol: no dobra ...żartowałam :wink:

wychodząc dzisiaj na kawe do Rodziców przypomniało mi sie ,że rok temu w Swieta były włamania na koncu naszej ulicy ....i profilaktycznie spuściłam żaluzje we wszystkich oknach od strony ogrodu .....po powrocie ok 17,30 rozpalilismy w kominku i ogladalismy tv ...słyszałam ,że psy okrutnie szczekaja -nawet wyjrzałam na ulice kilka razy ,ale nic podejrzanego nie zauwazyłam .....i jakie bylo moje zaskoczenie kiedy ok 21,30 w drzwiach stanela policja z zapytaniem czy kogos nie widzaialam .... bo u moich sasiadow bylo wlamanie :o szok :o weszli własnie od ogródkow, bo pewnie od ulicy ktos by moze przyuważył :evil:

chce ktoś ciasto ? :lol: no dobra ...żartowałam :wink:

Eeee tam, ja ciasta nigdy nie odmawiam :wink:

Ewuś spóźnione Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin :oops:

http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg

dziekuję :D

tort orzechowy upiekłam ( bez grama mąki :lol: ) oraz miodownik orzechowy -najulubieńsze ciasto Dawida ,ktorego juz własciwie wiele nie ma ( zdjęcie zrobione zaraz po upieczeniu :wink: )http://images33.fotosik.pl/429/e7f49ca1b6f66dfdm.jpg

może masz ochotę :lol: