Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zapraszam na pączki :D

http://img132.imageshack.us/img132/2689/p1260027di2.jpg

mimo ,że dzisiaj nie jest tłusty czwartek -nasmażyłam pączków :D od wczoraj za mną chodziły domowe pączki z konfiturą różaną i dzisiaj po pracy zaraz zabrałam sie za smażenie . Wyszło jakies 35 szt ale zostały wchłoniete przez H. i Dawida w zawrotnym tempie ,ze własciwie juz ich nie ma :o

zdjecie nie moich pączusiow ale były podobne :lol:

Ew-ka! :lol: czy zawsze musisz mi narobić takiego apetytu? :wink: Ja dla odmiany piekę makowca-takiego prawdziwego, zawijanego 8) Piekę pierwszy raz więc tfu, tfu żeby nie zapeszyć, mam nadzieję, że wyjdzie :roll:

hmmmm....... joola makowiec ? a okazja to jaka ,ze zaraz po Swietach pieczesz ciasto ? chyba ze to juz na Sylwestra :wink:

trzymam kciuki :D tylko sie pochwal jak Ci wyszedł :wink:

nie, no

Ewka, ty mnie normalnie osłabiasz z tą kuchnią i pitraszeniem.

Dobrze, że M. tu nie zagląda, jakby tak poczytał co kobiety w kuchni wyprawiają, to rozwód jak nic.

Ja dziś w kuchni...podłogę umyłam :roll: 8)

Jola, Ty też przeciwko mnie? :evil:

Ew-ka! :lol: czy zawsze musisz mi narobić takiego apetytu? :wink: Ja dla odmiany piekę makowca-takiego prawdziwego, zawijanego 8) Piekę pierwszy raz więc tfu, tfu żeby nie zapeszyć, mam nadzieję, że wyjdzie :roll:

hmmmm....... joola makowiec ? a okazja to jaka ,ze zaraz po Swietach pieczesz ciasto ? chyba ze to juz na Sylwestra :wink:

trzymam kciuki :D tylko sie pochwal jak Ci wyszedł :wink:

to on jeszcze ... żyje?? :o :roll:

nie, no

Ewka, ty mnie normalnie osłabiasz z tą kuchnią i pitraszeniem.

Dobrze, że M. tu nie zagląda, jakby tak poczytał co kobiety w kuchni wyprawiają, to rozwód jak nic.

Ja dziś w kuchni...podłogę umyłam :roll: 8)

Jola, Ty też przeciwko mnie? :evil:

czyli że ...można jeść z podłogi ... :roll: 8)