tomek1950 10.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Po 20 to już kawy nie piję, tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a ja dziś to już nic nie piję ... jezdem ...wesoły Romek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam na przedmieściu domek ))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam na przedmieściu domek ))))))))))))))))))))))))))))))) chyba ...na Mazurach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam na przedmieściu domek ))))))))))))))))))))))))))))))) chyba ...na Mazurach ... Na... przedmieściu lasu, albo łąki. Zależy w którą stronę patrzysz. )))))))0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Do moich Forumowych znajomych, którzy lubią lampkę wina i kufelek piwa oraz do tych, którzy stronią od tych rzeczy i wolą wodę Beniamin Franklin powiedział: wino dostarcza człowiekowi mądrość, piwo wolność, a woda bakterie. W wyniku niezliczonej ilości badan uczeni udowodnili, iż wypijając 1 litr wody dziennie, wchłaniamy rocznie 1 kg Escherichia coli, (E. Coli) - bakterii znajdowanej w fekaliach. Innymi słowy, pijąc wodę spożywamy rocznie kilogram szajsu. Natomiast pijąc piwo i wino (tequile, rum, whisky, wódkę lub inny napój wyskokowy)NIE ponosimy tego ryzyka, ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie, warzenie, filtrowanie, destylację lub/oraz fermentację. Pamiętaj: Woda = szajs. Wino, wódka, piwo = Zdrowie. Dlatego znacznie lepiej jest pic piwo i pleść głupstwa, niż pic wodę i być zasrańcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ew-ka - nie cierpie wody w czystej postaci ... jedynie jako składnik ww napojów i we właściwych proporcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ew-ka - nie cierpie wody w czystej postaci ... jedynie jako składnik ww napojów i we właściwych proporcjach http://www.po-prostu.eu/images/stories/obrazki/kraj/relacje/piwo/piwo1.JPG bodzio- na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ew-ka - nie cierpie wody w czystej postaci ...jedynie jako składnik ww napojów i we właściwych proporcjach Masz rację Marian Dwóch gości popija sobie winko pod sklepem. Nagle podjeżdża elegancki samochód z którego wysiada jakieś zamożne małżeństwo. Kupują w sklepie nie gazowaną wodę i zaczynają sobie popijać. - Popatrz - mówi jeden z pijaczków - Piją wodę! - Nooo - mówi drugi - Jak zwierzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Zima, Alpy, stok. Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie sniegu wali w drzewo ... Kijki w jedną, narty w drugą, gość rozwalony, zęby wybite, krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciaga górskie powietrze i mówi: - I ch... j ..... i tak lepiej niż w pracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 a ja nie połamany w pracy ale zaraz kończę tyle, że bez papiorów jadę zapomniałem oby władza była w komisariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dziendoberek w słoneczny poniedziałek kawa sie leje-podstawiać filiżanki ....migusiem http://www.stonecup.com/index/asset/ammo/espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dzień doberek kawusia http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 wczoraj do śniadania zrobiłam drożdżowki z serem a przy obiedzie szarlotkę http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/szarlotka_d.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jesssu Ew-ka! Ślinotoku dostałam Po kawę, to z kubkiem przyszłam http://www.obrazky.pl/obrazky/fajny-kubek-zlizuje-872-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 czesc joolka fajny kubek ciekawe jak u Toli imprezka sie skonczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 czesc joolka fajny kubek ciekawe jak u Toli imprezka sie skonczyła a już się skończyła kubeczek po kawę podstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dzień dobry, Podlasie w pięknym słońcu dziś kawy, kawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dzień dobry, Podlasie w pięknym słońcu dziś kawy, kawy... to na Podlasiu słońce w nocy świeci może piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dzień dobry, Podlasie w pięknym słońcu dziś kawy, kawy... to na Podlasiu słońce w nocy świeci może piwa o wypraszam se, dziś wstałam bardzo nieprzyzwoicie wcześnie rano ...piwa...no pewnie, że piwa, kawę już sama sobie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts