Ew-ka 14.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 baby som lepsze mój ślubny też za drugim, a ja za pierwszym dzień dobry w naszej rodzinie zakałą jest Kasia ....za 4 podejsciem ja ,H i Dawid za pierwszym ja mam w tym roku 25 lat prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 noooo, Joola, za taki zeszycik to 6+ i tydzień na koszt KK bierz co chcesz, tylko dla Bodzia nie przemycaj Po odebraniu dzisiejszej poczty chyba będę negocjować Dla mnie miesiąc na koszt KK a tydzień dla wszystkich ps. a co! to się szantaż nazywa i podchodzi pod paragraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 my to to jakby pokrewne rodzinki ciekawe jak chłopczyska się spiszą chociaż mój to za 4 lata najwcześniej pokrewieństwo oczywiste, od praaaaaababki Ewy i praaaaadziadka Adama moje chłopaczysko już się rwie do prawka i myślę, że najdalej do wiosny będzie robił, no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja na prawko zdawałem na samochodzie marki Warszawa. 3 biegi i dźwidnia pod kierownicą za pierwszym razem. wtedy to chyba jeszcze ciągłych linii nie było Łatwiej było. Manewrówki zero, a cały egzamin trwał... jakies 10 minut. To było 35 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja mam w tym roku 25 lat prawko w zerówce robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam się To ja zakał jak Ewci Kasia Moje córy mają jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam się To ja zakał jak Ewci Kasia Moje córy mają jeszcze trochę czasu ale teraz śmigasz szkoda tylko kasy i zdrowia, w odwrotnej kolejności chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ale teamat na czasie dla mnie co prawda prawko mam od kilkunastu lat zdane za pierwszym podejściem ale jakoś tak nieużywane tzn. nie jeżdżę, jakąś blokadę mam po kursie jeżdziłam ale wtedy samochodu swego nie miałam a rodzice często dawać nie chcieli teraz samochód jest i potrzeba wielka na jeżdżenie bo za miastem mieszkamy, drugie maleńkie dziecię jest, do pracy za miesiąc wracam i mam zacząć jeździć ale jak pokonać ten strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja na prawko zdawałem na samochodzie marki Warszawa. 3 biegi i dźwidnia pod kierownicą za pierwszym razem. wtedy to chyba jeszcze ciągłych linii nie było wtedy to jeszcze dróg i skrzyżowan nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam się To ja zakał jak Ewci Kasia Moje córy mają jeszcze trochę czasu ale teraz śmigasz szkoda tylko kasy i zdrowia, w odwrotnej kolejności chyba Teraz tylko jeżdżę po córę do szkoły i do domu, śmigać mam zamiar po porodzie Monka trzeba się przełamać Ja jeżdże jak tylko dali mi już ten papierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Monia, strach sam się pokona jak zaczniesz jeździć. Na początku będą mokre plecy i spocone dłonie, ale z każdym dniem będzie lepiej. A potem to już stwierdzisz, jak ja mogłam żyć bez samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja teraz doceniam bardzo fakt że w końcu zdecydowałam się zrobić prawko inaczej byłabym teraz uziemiona i już wogóle wszystkie obowiązki spadły by na S bo nawet po młodą do szkoły nie mogłabym się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Tolunia no tak własnie myślę i wiem że mi to bardzo ułatwi życie ale na razie strach ma wielkie oczy a samochód to jakiś potwór niemalże Aga po kursie zawsze łatwiej, człowiek ma więcej pewności siebie a po kilkunastu latach to trzeba się od nowa nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ja mam w tym roku 25 lat prawko w zerówce robiłaś a jo w przedszkolu bo już 27 roczek leci, ale wtedy już były drogi i ...czołgi i trza było uważać, bo mroźno i ślisko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dlatego ja odrazu zaczęłam jeździć. NIc tylko musisz zacząć oswajać wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zaczynam na razie psychicznie potem podszkolę sie z przepisów i jak bedę miała swoje autko to zacznę nim robic jakieś krótkie dystanse a potem musze oswoić drogę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Tolunia no tak własnie myślę i wiem że mi to bardzo ułatwi życie ale na razie strach ma wielkie oczy a samochód to jakiś potwór niemalże Aga po kursie zawsze łatwiej, człowiek ma więcej pewności siebie a po kilkunastu latach to trzeba się od nowa nauczyć zacznij od parkingu ( pustego ) lub gdzieś na pustkowiu ( najmniejsze straty w ludziach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 .... ale jak pokonać ten strach musisz sobie powtarzać .... jak Bodzio umie to ja też potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wiem bodziu wiem nie zamierzam nikogo narażać. Mam trochę terenu koło siebie i koło rodziców. Tam zamierzam ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zaczynam na razie psychicznie potem podszkolę sie z przepisów i jak bedę miała swoje autko to zacznę nim robic jakieś krótkie dystanse a potem musze oswoić drogę do pracy Najważniejsze się przełamać potem już pójdzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts