Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

noooo, Joola, za taki zeszycik to 6+ i tydzień na koszt KK

bierz co chcesz, tylko dla Bodzia nie przemycaj 8)

Po odebraniu dzisiejszej poczty chyba będę negocjować 8) :lol: Dla mnie miesiąc na koszt KK a tydzień dla wszystkich :wink:

ps. a co!

to się szantaż nazywa i podchodzi pod paragraf :roll: :wink:

my to to jakby pokrewne rodzinki :roll: :wink:

ciekawe jak chłopczyska się spiszą :roll: chociaż mój to za 4 lata najwcześniej

pokrewieństwo oczywiste, od praaaaaababki Ewy i praaaaadziadka Adama :lol:

moje chłopaczysko już się rwie do prawka i myślę, że najdalej do wiosny będzie robił, no zobaczymy 8)

Ja na prawko zdawałem na samochodzie marki Warszawa. 3 biegi i dźwidnia pod kierownicą :D za pierwszym razem.

wtedy to chyba jeszcze ciągłych linii nie było :roll: :oops: :wink:

Łatwiej było. Manewrówki zero, a cały egzamin trwał... jakies 10 minut. To było 35 lat temu. :oops: :D

Ale teamat na czasie dla mnie :roll: co prawda prawko mam od kilkunastu lat zdane za pierwszym podejściem ale jakoś tak nieużywane tzn. nie jeżdżę, jakąś blokadę mam :oops: po kursie jeżdziłam ale wtedy samochodu swego nie miałam a rodzice często dawać nie chcieli :wink: teraz samochód jest i potrzeba wielka na jeżdżenie bo za miastem mieszkamy, drugie maleńkie dziecię jest, do pracy za miesiąc wracam i mam zacząć jeździć :roll: ale jak pokonać ten strach :roll: :oops:

Witam się :)

To ja zakał jak Ewci Kasia :-?

Moje córy mają jeszcze trochę czasu :)

ale teraz śmigasz :roll: szkoda tylko kasy i zdrowia, w odwrotnej kolejności chyba

Teraz tylko jeżdżę po córę do szkoły i do domu, śmigać mam zamiar po porodzie :wink: :)

Monka trzeba się przełamać :)

Ja jeżdże jak tylko dali mi już ten papierek :)

Monia, strach sam się pokona jak zaczniesz jeździć.

Na początku będą mokre plecy i spocone dłonie, ale z każdym dniem będzie lepiej.

A potem to już stwierdzisz, jak ja mogłam żyć bez samochodu :wink:

Tolunia no tak własnie myślę i wiem że mi to bardzo ułatwi życie ale na razie strach ma wielkie oczy a samochód to jakiś potwór niemalże :roll: :wink:

Aga po kursie zawsze łatwiej, człowiek ma więcej pewności siebie a po kilkunastu latach to trzeba się od nowa nauczyć :roll:

zacznij od parkingu ( pustego ) lub gdzieś na pustkowiu ( najmniejsze straty w ludziach)