monka 19.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Edzia stchórzyłam mąż chyba zapomniał to i ja nic nie gadałam bo cykora miałam Tolu, ja z chęcią ale bezalkoholowe tylko nie wiem czy to nie profanacja w tym lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Monia, dla Ciebie wszystko mogę podać, ale tchórzostwa nie popieram, nie rezygnuj, nie przegrywaj ze strachem. Jazda samochodem jest prosta jak budowa cepa. Problemem jest tylko Twój strach. Musisz go pokonać, on nie może tobą rządzić. A może powinnaś mieć kilka lekcji z instruktorem. Jeśli się na nie umówisz, nie będziesz się mogła wycofać tak jak przy mężu. Monia, bądź dzielna, tola Cię prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 chętni na wieczorne piweczko są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Tolu obiecuję poprawę właśnie uświadomiłaś mi że naprawdę strach mną rządzi. Muszę koniecznie coś z tym zrobić bo mi się to nie podoba zorganizuję opiekę nad maleństwem i wyciagnę męża na przejażdżkę. Ale się zdziwi jamles takie ci pasuje?? http://pl.beeropedia.org/media/blog/117/115.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Monka, większego tchórza ode mnie nie było. Ale tak jak pisałam wczesniej a co teraz Tola potwierdziła ...instruktor to jest to, bardzo mobilizuje. Przyznam, że miałam kilka wpadek, ale jakoś się przełamalam. Czy w tym lokalu czerwone winko jeszcze serwują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Edzia, dla Ciebie najlepsze na świecie http://www.oesterreichinstitut.waw.pl/uploads/tx_userkurskreator/183/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki Toluś Ja jakaś taka sezonowa jestem, zimne piwko lubię latem, zimą bardziej skłaniam się do czerwonego winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Strach jest niewspółmiernie większy od trudności jazdy,więc to z nim trzeba powalczyć, zrobić postanowienia, i się ich trzymać.A jak już zaczniesz, co jest jak widać najtrudniejsze, to potem już z górki.I znajdź sobie spośród znajomych największą sierotkę życiową, która prowadzi samochód.I powiedz sobie, że jeśli ona to potrafi, to Ty tym bardziej. Ja bałąm się przeokropnie, jak Edzia, ale miałam przerd oczami taką osobę, od której zwyczajnie nie mogłąm być gorsza. Przełamałam się, zrobiłam prawko będąc w 9 miesiącu ciąży, w trzy miesiące po porodzie mąż kazał mi wsiąść w auto i pojechać przez całe miasto w celu załatwienia pewnej sprawy.Pojechałam, samiutka. Plecy mokre, z dłoni dosłowni kapało. Dojechałąm, zaparkowałam, wróciłam i od tej pory nie było mocnych.Uwielbiam prowadzić, czuję pewien rodzaj wolności, kiedy tak sobie jadę dokąd chcę, słuchając ulubionej muzyki.Ja odpoczywam jadąc.Ty też będziesz, tylko daj sobie szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki Toluś Ja jakaś taka sezonowa jestem, zimne piwko lubię latem, zimą bardziej skłaniam się do czerwonego winka ja też tak mam, piwo jest dobre na tarasie w ciepły wieczór, lub upalne popołudnie, zimą zdecydowanie winko, czasem grzaniec galicyjski, czasem kieliszeczek koniaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No patrz jakie mamy wspólne upodobania. Też lubie koniaczek ale ze względów zdrowotnych musiałam odstawić mocniejsze trunki i zostało mi winko...choć też nie powinnam Co do jazdy zgadzam się z Tobą całkowicie. Najgorzej przełamać swój strach.Ja tego tego stopnia się bałam, że potrafiłam 18 km rowerkiem pod górę do pracy zasuwać, kiedy miałam do dyspozycji dwa auta. Teraz tylko bardzo żałuję, że tak późno się przełamałam, bo faktycznie z autem człowiek czuje się wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Pokrewne dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ja to sobie z monką Lecha wypję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 spać nie mogę to może chociaż na Lecha się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 spać nie mogę to może chociaż na Lecha się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Anusia, opowiadaj, co jest powodem bezsenności, a ja w tym czasie piwko poleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Lech to nie wiem czy jest do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a Lech to nie piwo ............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 sama nie wim Tolu czemu wszyscy w domu chrapią a ja klepię a jutro sama będę nieco klepnięta pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a Lech to nie piwo ............................... tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.01.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to ja poproszę Lecha piwo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts