Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles poszedł spać, Bodzio jeszcze się nie obudził,

Tomek to nie wiem, ale nie przyszedł,

dziewczyny zapracowane,

a ja z ciastem cieplutkim, pachnącym tu przyszłam.

U nas prawie odwilż, słonko świeci, wróble się drą,

TVN rozstawiony pod Hotelem Gołębiewski gdzie trwa casting do YOU CAN DANCE,

kawusia już wypita, synka przerzuciłam z treningu do szkoły,

nic tylko usiąść i zjeść ciacho :wink:

http://ciasta.malgorzaty.w.interia.pl/ciasta/ch.JPG

Przełamałam się, zrobiłam prawko będąc w 9 miesiącu ciąży, w trzy miesiące po porodzie mąż kazał mi wsiąść w auto i pojechać przez całe miasto w celu załatwienia pewnej sprawy.

Pojechałam, samiutka. Plecy mokre, z dłoni dosłowni kapało. Dojechałąm, zaparkowałam, wróciłam i od tej pory nie było mocnych.

Tola pełen szacunek 8)

Przemyślałam :roll: postanowienia zrobiłam :roll:

od dzisiaj intensywna powtórka teorii tzn. przepisy, znaki. Jak to opanuję to oswoję auto i manewry nim na placyku przed domem rodziców. Mam nadzieję że wtedy bedzie łatwiej ruszyć w miasto :roll: No i od dzisiaj wmawiam sobie że dam radę, przecież nie jestem jakaś niezdara :roll: :wink:

ps. ciasto wyglada pysznie, nie mogłam mu się oprzeć chociaż opchałam się oponkami własnej roboty :lol: dla was też przyniosłam :wink:

http://m.onet.pl/_m/add4af514e690cda8cf3bcfccd10a1f2,5,12.jpg

o, to ja jeszcze zdążyłam na te oponki, wyglądają smakowicie w tym pudrze

Monia, pisz nam tu o swoich obawach, będziemy wspierać, potem o trudnych początkach, będziemy dopingować,

a potem o przyjemnościach płynących z jazdy, będziemy gratulować :D

Nie musisz od razu na głęboką wodę, czyli do centrum miasta i na skrzyżowaniach w lewo :wink:

Zaczynaj od małych prostych tras, jak poczujesz się pewniej wtedy na trudniejsze.

I może to zabrzmi niewiarygodnie, ale jak zaczniesz jeździć sama, bez męża, będziesz jechać dużo pewniej.

Bo człowiek zdany tylko na siebie bardzo się mobilizuje i nie rozprasza go osoba siedząca obok non stop pouczająca.

Będzie dobrze, ja w Ciebie wierzę!

Dobry wieczór :D

Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została :wink:

Monka, wykup sobie kilka jazd z instruktorem (koniecznie z przystojnym 8) :wink: ), z mężem będziesz jeździć jak nabierzesz więcej pewności, mężowie stresują :wink: chcą żebyśmy od razu jeździły co najmniej jak Kubica :wink: a jak już jeździmy lepiej od Kubicy :wink: , to...oczywiście tylko i wyłącznie ich zasługa :lol: . No i tak jak mówi Tola znajdź wśród znajomych sierotkę i wiesz 8) jak ona może, to ty też!!!

ps. trzymam kciuki :D

Moniu, ja zawsze stresuję moją żonę jak ona prowadzi. Nie rozumiem tylko dlaczego ja się nie stresuję, kiedy ona siedzi na miejscu pasażera. :)

Nie będę Cię więc pouczał, ale zacznij od ćwiczeń przed domem rodziców, następnie jedź prosto, później naucz się skręcać w prawo. W prawo, w prawo i jeszcze raz w prawo i jedziesz bezstresowo w lewo. :D

A kilka lekcji z instruktorem - chyba bezcenne.

Trzymam kciuki.

Kochani bardzo dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, to naprawdę bardzo miłe że tyle osób mi kibicuje :D teraz to już muszę zmierzyć się z tym potworem :roll: i zamierzam wygrać tę walkę :lol:

A jeśli chodzi o meża to mój jest kochany, nie poucza mnie, nie krzyczy i na dodatek zawsze mówi że świetnie sobie radziłam. No ale o przystojnym instruktorze pomyślę 8)

nie Monia, ja przeciwko Twojemu dziecięciu nie będę, nigdy w życiu :roll:

herbatkę z kardamonkiem dostaniesz i deser owocowy z galaretką,

Joola, posuń się, bo Monka się nie mieści,

wszędzie te skrzynki po piwie...