jamles 20.01.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ale ten Lech ma wzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.01.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 pozazdrościć tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nie ma z kim pokawkować z rana to sobie siądę obok żubra na chwilę i zmykam do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 jamles mowisz masz http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jamles poszedł spać, Bodzio jeszcze się nie obudził, Tomek to nie wiem, ale nie przyszedł, dziewczyny zapracowane, a ja z ciastem cieplutkim, pachnącym tu przyszłam. U nas prawie odwilż, słonko świeci, wróble się drą, TVN rozstawiony pod Hotelem Gołębiewski gdzie trwa casting do YOU CAN DANCE, kawusia już wypita, synka przerzuciłam z treningu do szkoły, nic tylko usiąść i zjeść ciacho http://ciasta.malgorzaty.w.interia.pl/ciasta/ch.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.01.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przełamałam się, zrobiłam prawko będąc w 9 miesiącu ciąży, w trzy miesiące po porodzie mąż kazał mi wsiąść w auto i pojechać przez całe miasto w celu załatwienia pewnej sprawy. Pojechałam, samiutka. Plecy mokre, z dłoni dosłowni kapało. Dojechałąm, zaparkowałam, wróciłam i od tej pory nie było mocnych. Tola pełen szacunek Przemyślałam postanowienia zrobiłam od dzisiaj intensywna powtórka teorii tzn. przepisy, znaki. Jak to opanuję to oswoję auto i manewry nim na placyku przed domem rodziców. Mam nadzieję że wtedy bedzie łatwiej ruszyć w miasto No i od dzisiaj wmawiam sobie że dam radę, przecież nie jestem jakaś niezdara ps. ciasto wyglada pysznie, nie mogłam mu się oprzeć chociaż opchałam się oponkami własnej roboty dla was też przyniosłam http://m.onet.pl/_m/add4af514e690cda8cf3bcfccd10a1f2,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 o, to ja jeszcze zdążyłam na te oponki, wyglądają smakowicie w tym pudrze Monia, pisz nam tu o swoich obawach, będziemy wspierać, potem o trudnych początkach, będziemy dopingować, a potem o przyjemnościach płynących z jazdy, będziemy gratulować Nie musisz od razu na głęboką wodę, czyli do centrum miasta i na skrzyżowaniach w lewo Zaczynaj od małych prostych tras, jak poczujesz się pewniej wtedy na trudniejsze. I może to zabrzmi niewiarygodnie, ale jak zaczniesz jeździć sama, bez męża, będziesz jechać dużo pewniej. Bo człowiek zdany tylko na siebie bardzo się mobilizuje i nie rozprasza go osoba siedząca obok non stop pouczająca. Będzie dobrze, ja w Ciebie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dobry wieczór Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została Monka, wykup sobie kilka jazd z instruktorem (koniecznie z przystojnym ), z mężem będziesz jeździć jak nabierzesz więcej pewności, mężowie stresują chcą żebyśmy od razu jeździły co najmniej jak Kubica a jak już jeździmy lepiej od Kubicy , to...oczywiście tylko i wyłącznie ich zasługa . No i tak jak mówi Tola znajdź wśród znajomych sierotkę i wiesz jak ona może, to ty też!!! ps. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Moniu, ja zawsze stresuję moją żonę jak ona prowadzi. Nie rozumiem tylko dlaczego ja się nie stresuję, kiedy ona siedzi na miejscu pasażera. Nie będę Cię więc pouczał, ale zacznij od ćwiczeń przed domem rodziców, następnie jedź prosto, później naucz się skręcać w prawo. W prawo, w prawo i jeszcze raz w prawo i jedziesz bezstresowo w lewo. A kilka lekcji z instruktorem - chyba bezcenne. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dobry wieczór Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została schowałam kilka dla Ciebie pod barem, chodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kochani bardzo dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, to naprawdę bardzo miłe że tyle osób mi kibicuje teraz to już muszę zmierzyć się z tym potworem i zamierzam wygrać tę walkę A jeśli chodzi o meża to mój jest kochany, nie poucza mnie, nie krzyczy i na dodatek zawsze mówi że świetnie sobie radziłam. No ale o przystojnym instruktorze pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dobry wieczór Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została schowałam kilka dla Ciebie pod barem, chodź Lece, lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dobry wieczór Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została schowałam kilka dla Ciebie pod barem, chodź Lece, lece dziewczyny czy wy tam czasem czegoś po tajniaku nie popijacie przypadkiem, hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hm...no co tu powiedzieć, żeby nie skłamać Monia, dawaj do nas za bar, szybciorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dobry wieczór Tola mam nadzieję, że jakaś oponka dla mnie została schowałam kilka dla Ciebie pod barem, chodź Lece, lece dziewczyny czy wy tam czasem czegoś po tajniaku nie popijacie przypadkiem, hę ? Mo onka, nno so Ty, my? w żży yciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hm...no co tu powiedzieć, żeby nie skłamać Monia, dawaj do nas za bar, szybciorem Tola-matkę karmiącą chcesz upijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hm...no co tu powiedzieć, żeby nie skłamać Monia, dawaj do nas za bar, szybciorem Aaa załapałam! My pijemy a Monka nas odwozi do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 róbcie miejsce, lecę najwyżej dziecię dzisiaj mleko z butlii dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 zanim odwiezie, to wcześniej poleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nie Monia, ja przeciwko Twojemu dziecięciu nie będę, nigdy w życiu herbatkę z kardamonkiem dostaniesz i deser owocowy z galaretką, Joola, posuń się, bo Monka się nie mieści, wszędzie te skrzynki po piwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts