Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

pod barem duże jest :roll: ..... też bym wlazł 8) :oops: :wink:

Zmieszczę się? dość szczupły jestem. Tola i joola mnie znają. Bodzio też. :))))))))

Tomek ciii, Bodzia lepiej nie wzywaj, bo ani miejsca ani piwa nie będzie pod barem :wink:

baru też może nie być

czyli jak słynny prorok mawiał : "nie bedzie niczego" :roll:

... jednak uratowałem kk od zagłady :wink: 8)

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bodziu właśnie upiekłam szarlotkę to się z Wami podzielę 8) pięknie pachnie w domu :D

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18452/szarlotkal_kopia.jpeg

Ewka ale ci zazdraszczam tego śniegu, nic tylko rzucić się na ten puch i orzełki robić :lol:

ps. pochwale się 8) wczoraj pojeździłam na parkingu pod supermarketem (w takiej nie uczęszczanej części oczywiście ) manewry robiłam :roll: dużo ćwiczeń jeszcze przede mną :roll: :lol: ale najważniejsze że wsiadłam i próbowałam :wink:

Monka, moja małża też jeździ automatem i bardzo sobie ten wynalazek chwali. Matrwi się tylko, że jak bedzie musiała pojechać mają "knedliczką" to bedzie miała problemy. Wiem jak to rozwiązać: mój następny pojazd musi mieć automat. :D

Monka, jeśli nie nauczysz się dobrze jeździć na manualnej skrzyni, a tylko na automacie,

to będzie tak, że do auta z manualem nie wsiądziesz potem.

Ja jeździłam kilka lat manualem, potem 5 lat wyłącznie automatem.

Przyszedł moment, w którym musiałam pojechać na manualu, bałam się, czy sobie poradzę, okazało się, że bez problemu.

Bo to jest tak jak z rowerem czy łyżwami, jeśli się raz dobrze nauczysz, to nawet mimo przerwy... pojedziesz.

Na co dzień jeżdżę swoją hondką która jest w automacie, ale kiedy wracamy z imprezy, to wiozę ślubnego jego samochodem który ma "normalną" skrzynię biegów bez problemu.

Ew-ka dzwoniła z Włoch, kazała pozdrowić wszystkich w KK :D

rozkochała w sobie wszystkich włoskich kelnerów i nie wie, czy wracać, czy zostać :wink: