bodzio_g 23.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 pod barem duże jest ..... też bym wlazł Zmieszczę się? dość szczupły jestem. Tola i joola mnie znają. Bodzio też. ))))))) Tomek ciii, Bodzia lepiej nie wzywaj, bo ani miejsca ani piwa nie będzie pod barem baru też może nie być czyli jak słynny prorok mawiał : "nie bedzie niczego" ... jednak uratowałem kk od zagłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ew-ka - a gdze kupiłaś taką wielką czapkę podobną do Twoich włosów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Kawa stoi od wczoraj, nikt jej nie wypił To zostałą na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Aga - zimne to tylko piwo mi smakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Nie przesadzaj, express jest dobrej klasy trzyma ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Kawa stoi od wczoraj, nikt jej nie wypił To zostałą na dziś to amerykańska kawa jest .... tak chyba H. ją nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ależ wybredne towarzystow się tu trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ależ wybredne towarzystow się tu trafiło mnie odgrzewana kawa nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ależ wybredne towarzystow się tu trafiło mnie odgrzewana kawa nie przeszkadza ...odgrzewane ...powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dobra już dobra macie świerzutką http://www.khona.ca/userimages/Image/small_cup_of_coffee.jpg http://www.khona.ca/userimages/Image/small_cup_of_coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Taka kawa mi najlepiej pasuje jeszcze jakieś ciacho lub oponki na zagrychę... by sie zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Taka kawa mi najlepiej pasuje jeszcze jakieś ciacho lub oponki na zagrychę... by sie zdało oponki mają chyba ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 czyli nici z oponek , nawet dziurawej dętki nie ma Aga - sorki ze Cie tak wykorzystujemy, ale sama widzisz ... nawet zakalca nikt nie postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.01.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Bodziu właśnie upiekłam szarlotkę to się z Wami podzielę pięknie pachnie w domu http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18452/szarlotkal_kopia.jpeg Ewka ale ci zazdraszczam tego śniegu, nic tylko rzucić się na ten puch i orzełki robić ps. pochwale się wczoraj pojeździłam na parkingu pod supermarketem (w takiej nie uczęszczanej części oczywiście ) manewry robiłam dużo ćwiczeń jeszcze przede mną ale najważniejsze że wsiadłam i próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 nareszcie coś do wszamania... szarlotka jest okey Monka - skoro ruszyłaś i ... zmieniałaś biegi samodzielnie to już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ciekawe czy Monka dojechała wczoraj do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam się I co znowu kawy nie ma Bodziu Ty sie ciesz że ja mogę kawę zrobić http://www.e-d.nl/images/Philips_HD5730_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Aga jaka pyszna kawa Bodzio no dojechałam bo mąż mnie dowiózł a biegów nie zmieniałam bo to automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Monka, moja małża też jeździ automatem i bardzo sobie ten wynalazek chwali. Matrwi się tylko, że jak bedzie musiała pojechać mają "knedliczką" to bedzie miała problemy. Wiem jak to rozwiązać: mój następny pojazd musi mieć automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Monka, jeśli nie nauczysz się dobrze jeździć na manualnej skrzyni, a tylko na automacie, to będzie tak, że do auta z manualem nie wsiądziesz potem. Ja jeździłam kilka lat manualem, potem 5 lat wyłącznie automatem. Przyszedł moment, w którym musiałam pojechać na manualu, bałam się, czy sobie poradzę, okazało się, że bez problemu. Bo to jest tak jak z rowerem czy łyżwami, jeśli się raz dobrze nauczysz, to nawet mimo przerwy... pojedziesz. Na co dzień jeżdżę swoją hondką która jest w automacie, ale kiedy wracamy z imprezy, to wiozę ślubnego jego samochodem który ma "normalną" skrzynię biegów bez problemu. Ew-ka dzwoniła z Włoch, kazała pozdrowić wszystkich w KK rozkochała w sobie wszystkich włoskich kelnerów i nie wie, czy wracać, czy zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts