Ew-ka 25.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bodzio ,a le piwo u nas lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bodzio ,a le piwo u nas lepsze i dlatego nigdzie nie jeżdze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bodzio ,a le piwo u nas lepsze i dlatego nigdzie nie jeżdze ... i masz rację ...takie badania rynku piwnego są bardzo kosztowne i męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bodzio ,a le piwo u nas lepsze i dlatego nigdzie nie jeżdze ... i masz rację ...takie badania rynku piwnego są bardzo kosztowne i męczące baaardzo pouczający wniosek dobrze, że korzystam z doświadczeń innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie ma jak na Mazurach. Piwo dobre, a powietrze... najlepsze w Polsce. Stacja pomiarowa jakości powietrza jest... kamieniem rzucił od komturiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ta zista jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 tej ....juz nie ma ,ale jest inna http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/babka__spiewajaca.jpg oraz kawa ,bo jeszcze nikt ekspressu nie włączył http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 .........i dla spóźnialskich coby im kawka nie wystygła http://www.dworek.jaroslaw.pl/solac/c196n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dobrze że Ewcia wróciła, porządek w KK jest Ewcia cudne widoki Co do auta a ja jakoś do automatu nie mam przekonania i nawet nie chciałam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jeździlam dwoma automatami ...i jak bede kiedys miala okazje tez sobie kupie automat bajecznie prosto ....szczegolnie w miescie kiedy trzeba czesto zmieniac biegi a samochod w najmniej odpowiednim momencie gasnie na trasie niewyczuwalne - teraz tempomat spełnia te rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Siostra, jak tam, jeszcze w głowie Dolomitos, czy już domotos zdjęcia fajoskie, ale żadnego włoskiego kelnera nie dostrzegam co jest? witam Klubowiczów w pochmurny poniedziałek, jeśli ktoś widział słonko, niech wyśle na Podlasie choć kilka promyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Siostra, jak tam, jeszcze w głowie Dolomitos, czy już domotos zdjęcia fajoskie, ale żadnego włoskiego kelnera nie dostrzegam co jest? witam Klubowiczów w pochmurny poniedziałek, jeśli ktoś widział słonko, niech wyśle na Podlasie choć kilka promyków H. dorwał się do nożyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ...myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Siostra, jak tam, jeszcze w głowie Dolomitos, czy już domotos zdjęcia fajoskie, ale żadnego włoskiego kelnera nie dostrzegam co jest? witam Klubowiczów w pochmurny poniedziałek, jeśli ktoś widział słonko, niech wyśle na Podlasie choć kilka promyków już poczułam klimat domowego lóżeczka .....zmogo mnie kelnerow nie foto ,bo H. czuwał cobym sobie takich pamiątek nie robiła A słoneczko to na Opolszczyźnie sie zadomowiło ....cudnie rozświetla poniedziałek od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ....gupie słonko, nie wie, że na Podlasiu być powinno tu jest tak ciemno, że w kuchni światło zapalam, nie cierpię takich dni, aż ciężko oddychać....zmykam do miasta, muszę jakoś nastrój poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ewka ale pyszności! To ja z piwka piankę spiję a z bombardinio śmietankę chociaż chętnie całe bym wciągnęła Monka ...dla Ciebie coś wyjątkowego przyniosłam chyba możesz malinki ? http://magru44.blox.pl/resource/lody01.jpg Ewcia pewnie że mogę, najlepiej w ilościach hurtowych Zdjęcia fantastyczne, widok z łóżka mnie rozwalił ja tam z łóżka to budowę sąsiada widzę Słonko u nas chwilę było ale się zmyło...zresztą nie miałam czasu na nie patrzeć, w pracy byłam ustalić kiedy wracam no i złożyć wniosek o wymianę prawka bo ja jeszcze to stare białe mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A słoneczko to na Opolszczyźnie sie zadomowiło ....cudnie rozświetla poniedziałek od rana a na wtorek to do siostry wysłałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.01.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u mnie słonce tyż w ... nowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam w pochmurny wtorek Tola -mam nadzieję ,że dzisiaj u Ciebie świeci i masz lepszy nastój lece po kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ale narzekacie Dzień doberek wszystkim-ja mogę być Waszym słoneczkiem -kcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts