Ew-ka 28.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 albo pączki http://www.gondek.pl/Drozdzowki/Piotr%20i%20Arek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Drożdzówka może być, za mleczko dziękuję mój dziec dopiero od niedawna je toleruje i to w ilościach znikomych tyle co w kawie Inaczej mleczko ląduje w toalecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 łapie za kawe i za drożdżówki pączków ew. parę mogę komuś zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 u nas od godziny świeci słoneczko wiec złapałąm za ścierke i przemyłam kilka okien ....o 13,oo łapie żelazko( tańszy prąd ) i wyprasuję koszule H. .....jest ich chyba ze 20 ...nie cierpię prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 U nas szaro buro i od wczoraj nic mi się nie chce zwinęłabym się w kłębek na kanapie i tak bym leżała no ale oczywiście nie da rady...proza życia woła i trzeba jakiś obiad uważyć kawkę już piłam ale pączkami to nie wzgardzę ilości jak na tłusty czwartek, oj narobiłaś się Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jamles sie znalazł - o pijemy razem ja jestem cały czas, widzieć mnie nie mogłaś, bo nie byłem w żadnych Dolomitach czy innych Alpach kawa i pączki som OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 i drożdżowki na drugie sniadanko ...albo pierwsze -jak kto woli http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/drozd2_400x400.jpg Ja tam mogę i na pierwsze i na drugie a pączki na kolację Jako kawoholiczka kawą wieczorną też nie pogardzę-może być zimna byle nie mrożona. ps. to coś jak wcząśnięte nie mieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam się w kolejny dzień tygodnia I już prawie styczeń się kończy, coraz bliżej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam i ja przy kawce http://republika.pl/blog_ni_3315338/3676964/tr/filizanka_kawy.jpg Ja to sama nie wiem czy chcę żeby styczeń się kończył .... Niby fajnie bo niedługo wiosna ale w marcu do roboty czas ciężko mi bedzie kruszynkę zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 bry a co tak ciemno ? nikt od południa nie zajrzał ? piwa nie nalał ? uuuuu......źle sie dzieje w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no dobra ...wypijam jedno przed snem i znikam.... http://krakoff.info/wp-content/images/piwo-w-kuflu.jpghttp://krakoff.info/wp-content/images/piwo-w-kuflu.jpg byłam dzisiaj kierowcą i cały wieczór przy mineralnej siedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 czyli reszta dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 bry a co tak ciemno ? nikt od południa nie zajrzał ? piwa nie nalał ? uuuuu......źle sie dzieje w KK oj niedobrze niedobrze... kierowniczka nawet zeszytem nie straszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 bry a co tak ciemno ? nikt od południa nie zajrzał ? piwa nie nalał ? uuuuu......źle sie dzieje w KK oj niedobrze niedobrze... kierowniczka nawet zeszytem nie straszy... taaa.....kierowniczka pewnie na zapleczu lewe interesy kręci ....tylko patrzec jak KK zamieni na K-ryzysowe K-łopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ... a może drzwi na taras sie zacięły ... a z dworu zimnem zaciąga ... i klubowicze mogą sie pochorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jak będzie jakaś kawa to zaklupejcie, przyleca a kierowniczka to pewnie krety goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam wszystkich Stęsknilam się za wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam wszystkich Stęsknilam się za wami. my też gdzie to bywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Oj, w róznych miejscach. Niestety, raczej mało przyjemnych, tzn. jednym mało przyjemnym. A poza tym jestem w domu i staram sie jak mogę, zeby rozkręcic mój sklepik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pochmurnie aż radośnie witam wszystkich ,którym pachnie kawą jeszcze leżakuję sobie a co .....jakis leń mnie zaatakował wczesnym rankiem i nie wypuszcza z objęć Zaraz przyniosę jakąś pyszną kawusie i ciacho Anisia -fajnie ,że zajrzałaś jak dzieciaczki ? rosną zdrowo ? opowidaj co za smutne sprawy Cie otoczyły może jakiś smakołyczek poprawi Twoj humor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts