Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jea zakochany w tunelu :o

dzień dobry, u nas ciągle pada, równiutko, spokojnie lecą z nieba ogromne białe płatki,

wczoraj odśnieżony wieczorem chodnik dziś już znowu zasypany :roll:

a ja smarkata jestem, wszyscy w domu przechorowali, myślałam że ja się wybronię a tu figa :(

aaaaaaaaaaaaaaapsik...przepraszam

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jea zakopany w tunelu :o

dzień dobry, u nas ciągle pada, równiutko, spokojnie lecą z nieba ogromne białe płatki,

wczoraj odśnieżony wieczorem chodnik dziś już znowu zasypany :roll:

a ja smarkata jestem, wszyscy w domu przechorowali, myślałam że ja się wybronię a tu figa :(

aaaaaaaaaaaaaaapsik...przepraszam

dzień dobry Pani :D

zdrowia życzę

a dziękuję, dziękuję, łykam jakieś proszki i herbatkę z miodem popijam

a katar no cóż, tydzień musi pomęczyć.

Jak by nie liczyć katar się skończy z końcem lutego i końcem zimy też, bo od marca to już wiosna

(a tak se to wymyśliłam :wink: )

Dzień dobry

ja dziś jeszcze bez pączka i jakoś tak ochoty nic a nic :roll:

chora :roll: czy dieta u Depesi czy Froszki przeczytana :o

nie wiem, może nielubienie takich wypieków pod jakąś psychiczną podciągnąć można :wink:

nie lubię pączków, jeszcze takie upieczone przez moją mamę to mogę ze dwa naraz zjeść, za faworkami i innymi ciastami to ja też nie koniecznie.

Niestety niezdrowe chipsy lubię, zwłaszcza jak mecz oglądam :roll:

:o :o :o Ja lubię za nas dwie :lol:

Dzień dobry wszystkim. Piękna zima, słonko świeci. Dzisiaj robię babski wieczór, jakby co, to zapraszam 8) :wink:

Moja mama zawsze powtarzała ,a teraz ja tak gadam :roll: ... H . tym powiedzeniem przedrzeźnia mnie co rano ....że mamusia ci mówiła

styczeń zleci , luty krótki a w marcu ...już wiosna :lol:

ale kiedy to prawda :lol: 21 marca to już wiosna :lol:

tylko w tym roku jakoś trudno w to uwierzyć :roll: tyle śniegu za oknem 8)

Do nas jeszcze wirusy nie dotarły ...nawet kataru nie mielismy tej zimy ....ale to może dlatego,że H. co rano aplikuje nam witaminki ( tran w kapsułkach , magnez , skrzyp , Hydro-control ) a ja co rano serwuję napoj energetyczny

marchewka +kiwi+jabłko+pomarancza+ woda mineralna ..... wieczorem witaminki zawarte w chmielu .....może to nas chroni? :roll:

Wiosna idzie. :D

Na mojej łące, pomim,o grubej pokrywy śnieżnej zaobserwowałem dzisiaj nowe kopce kretów. :D

Wiosna idzie. :D

Na mojej łące, pomim,o grubej pokrywy śnieżnej zaobserwowałem dzisiaj nowe kopce kretów. :D

tez tego nie rozumiem :roll: u nas po świetach pojawiły sie niesamowite ilosci kopcow kreta -łaka za płotem -setki kopcow ,w moim ogrodku kilkanascie -juz myslałam ,że to oznaka konca zimy ,a tu taka niespodzianka -snieg i mroz na całego :-? wiec krety chyba nie zwiastuja wiosny :roll: