joola 26.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie narzekać proszę. Ja dzisiaj na deseczkę do Szczyrku się wybieram, więc ma być jeszcze zima! No! pewnie do niedzieli będzie No i wystarczy-jadę tylko na "łikend" a potem do mnie Oj jak Ty kusisz kusicielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a potem do mnie Oj jak Ty kusisz kusicielko na obiad zdążysz ...zrobie kluski śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja też uwielbiam te słowne lapsusy, ale mój M. jak słyszy czołówkę tego filmu, to natychmiast wychodzi z domu żeby poodśnieżać Joola, mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, czy Wy się umówiliście, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Joola, mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, czy Wy się umówiliście, czy co? to sie nadaje do ....pudelka mamy sensację na FM !!!! LUDZIEEEEEE......bedzie skandal !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 tola a gdzie zdjęcie wabik na sponsora plan zdjęciowy przygotowany, satynowa pościel, te sprawy, tylko moje najlepsze stringi z Koniakowa gdzieś się zapodziały i problem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Joola, mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, czy Wy się umówiliście, czy co? to sie nadaje do ....pudelka mamy sensację na FM !!!! LUDZIEEEEEE......bedzie skandal !!!!! no wiedziałam, że w końcu ktoś ze mną wywiad zrobi, a mam takie parcie na szkło z pozoru niewinne przypadkowe spotkanie na stoku, - jak pani sobie z tym radzi... - zupełnie sobie nie radzę, topię smutki w szklaneczce brandy w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aniu, ja się skuszę ale na czarną bez cukru no jasne bierz bez cukru chociaż osobiście to ja nie wiem jak można wypić kawę bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Joola, mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, czy Wy się umówiliście, czy co? to sie nadaje do ....pudelka mamy sensację na FM !!!! LUDZIEEEEEE......bedzie skandal !!!!! no wiedziałam, że w końcu ktoś ze mną wywiad zrobi, a mam takie parcie na szkło z pozoru niewinne przypadkowe spotkanie na stoku, - jak pani sobie z tym radzi... - zupełnie sobie nie radzę, topię smutki w szklaneczce brandy w KK paparazzi już zacierają ręce aby wysledzic kierowniczke słynnego klubu KK nad szkaneczką brandy z opisem .... -wpadla w szpony alkoholu przez kolezankę ...piekność z Wybrzeża ciekawe kiedy sobie oczy wydrapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 widzę ze skandal sie rozkręca zdrda i alkohol zaraz krew się poleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie narzekać proszę. Ja dzisiaj na deseczkę do Szczyrku się wybieram, więc ma być jeszcze zima! No! pewnie do niedzieli będzie No i wystarczy-jadę tylko na "łikend" a potem do mnie wcześniej kole mnie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 paparazzi już zacierają ręce aby wysledzic kierowniczke słynnego klubu KK nad szkaneczką brandy z opisem .... -wpadla w szpony alkoholu przez kolezankę ...piekność z Wybrzeża ciekawe kiedy sobie oczy wydrapią niemożliwe stało się możliwe, one nadal się ze sobą przyjaźnią, powinien się tym zająć dyżurny psycholog FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 tola a gdzie zdjęcie wabik na sponsora plan zdjęciowy przygotowany, satynowa pościel, te sprawy, tylko moje najlepsze stringi z Koniakowa gdzieś się zapodziały i problem jest może się nie znajdą a te foty, to kiedy zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ... mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, taaaaaaak to lecę na Suwałki przez B. PS. leci śnieg z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Tolu, o ociepleniu mówili w kontekście całej Polski. Joola, w górach sniegu tyle, że takie ocieplenie nie zaszkodzi Jamles - kopę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jamles - kopę lat najwyżej ..... pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Oki, niech i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ... mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, taaaaaaak to lecę na Suwałki przez B. i to mi się w tym wszystkim najbardziej podoba Jea, jak Jamles zrobi te fotki, to wtedy będą ponoć ma dobry...aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ... mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, taaaaaaak to lecę na Suwałki przez B. i to mi się w tym wszystkim najbardziej podoba Jea, jak Jamles zrobi te fotki, to wtedy będą ponoć ma dobry...aparat ale się mu migawka zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a potem do mnie Oj jak Ty kusisz kusicielko na obiad zdążysz ...zrobie kluski śląskie Pyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Joola, mój tez wyjeżdża w tym czasie w góry, czy Wy się umówiliście, czy co? to sie nadaje do ....pudelka mamy sensację na FM !!!! LUDZIEEEEEE......bedzie skandal !!!!! No wiecie co uśmiałam się do łez Ew-ka przypomniał mi się Twój dowcip o kochankach Widać Tolę stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts