frosch 02.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 maluszku , nadal jestem zabka podszywam sie tylko pod tego babsztyla z kolkiem P.S. Froschowi tez nie podoba sie ten avatar , powiedzial, ze do mnie nie pasuje , no i......musi byc zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 się zgadzam w 100% z Froschem Wie co mówi a ta baba to a propos tego hula hopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ew-ka, Ty to masz fajnie. Mnie nikt nie odwiedza. mnie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 się zgadzam w 100% z Froschem Wie co mówi a ta baba to a propos tego hula hopa? Froszka weź wymień ta baba z tom felgą, bo już mie ślypia bolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 moze byc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 może chociaż te ostatnie dwie żabki były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień doberek wszystkim Jessssu jak mnie wszystko boli, trzy dni po 6-7 godzin na desce-cuuudo Maluszku do Ewci zajechałam jak wracałam ze Szczyrku do Warszawy przyjadę obiecuję, jak będzie jeszcze śnieg za dwa tygodnie lub trzy albo tak po prostu przyjadę ,bo już obiecałam paru ludziom, że ich odwiedzę Ew-ka, dziękuję za miłe przyjęcie Domek masz cudny i te aniołki i muszelki i ... klatka podobała mi się najbardziej też takom kcem Pozdrów H. ucałuj Dorcię w różowy nosek a sama nigdy przenigdy się nie zmieniaj-to mówię ja -urodzona w październiku . Oczywiście czekam na Was latem. Frosia-też mi się ta baba z felgom nie podobała-żabunia lepsiejsza A teraz biorę kawkę i oponkę i uciekam chociaż poudawać, że pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 skoro j poszła udawać z tylko jedną oponką to znaczy, że się mogę częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 skoro j poszła udawać z tylko jedną oponką to znaczy, że się mogę częstować Powiedzmy, że : na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 na zdrowie to by się klinik przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzieńdoberek na narty biegowe zapraszam do mnie, śniegu mnóstwo, warunki wyśmienite. Inne zabiegi też można brać pod uwagę, szczegóły do omówienia. Ten Felek ze zdjęcia dziś w pracy? Bo ja na kawę tu przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jolu - trzymam za słowo Tolu - u Was jeszcze śnieg u nasz już praktycznie nic nie ma - tylko błotko dookoła Chcę już wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tolu [/b]- u Was jeszcze śnieg u mnie też jeszcze leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tolu [/b]- u Was jeszcze śnieg u mnie też jeszcze leży a bo Ty z innej plantey jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tolu [/b]- u Was jeszcze śnieg u mnie też jeszcze leży a bo Ty z innej plantey jesteś nie no, z tej samej co ja prznajmniej jeśli o śnieg chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam się w nowym m-cu U nas też jeszcze zimowo, choc śniegu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 u nas chociaż słońce świeci smaga po pysku zimne wietrzysko.........ciepło i pięknie tylko prze okno............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 02.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witaj radośnie Maluszku!! Melduję, że zasłużyłam na szklankę wody. (Grzeczna byłam ) A u mnie piiiiikne słonko, z ziemi wyłażą wszystkie cudeńka. Oj będzie się działo Byłam w sklepie ogrodniczym. Wróciłam z silnym postanowieniem, że nie będę wariować bo mnie w końcu z domu wyciepią. Ostanimi czasy wróciłam z 3 kg cebulek. Teraz szukam działki pod wynajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zia mogę Ci swoją podnając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ziabulko..................właśnie wysłałam zamówienie do Florexu na około 100 sztuk zielska ................jak przyjdzie to mnie poćwiartują.............. mieczyki to są wieloletnie i jak je teraz wsadzę to na lato będą, i lilie i inne anemony itp??????????? bo ja tak wszystko na wyczucie robię, wsadzam nie w tych terminach, obcinam wtedy kiedy n ie trzeba, ale wszystko rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts