Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ew-ka, dziękuję za miłe przyjęcie :D Domek masz cudny i te aniołki i muszelki i ... klatka podobała mi się najbardziej 8) :lol: też takom kcem :lol: Pozdrów H. ucałuj Dorcię w różowy nosek a sama nigdy przenigdy się nie zmieniaj-to mówię ja -urodzona w październiku :lol: . Oczywiście czekam na Was latem.

Dorka wyczohrana i H. ucieszony ,zeście całe i zdrowe do domciu dojechały ,ale w nocy rzucał sie i jakos spał niespokojnie ,co chwila mnie budził czy sms jest od Jolki :lol: On juz starszy pan jest i martwi sie o takie młódki ,ktore mu córeczki przypomiają :lol: A co zmieniania sie to nie moge obiecać , tesciowa jestem ,za chwilę babką -kiepską moge sie stac ..nigdy nie wiadomo co w człeku drzemie :wink: i jeszcze jedno ......nie jestes z przypadku ...o kilku osobach mozna tak powiedziec ,ale na pewno nie o Tobie :lol: buziaczki :D

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciesze ,że sie brzusio podoba :lol: zdjecie zrobiłam w ostatniej chwili bo ...dzisiaj juz wyjechali z dopieszczania (jak wizyty u nas nazywa Madzia :lol: ) do Krk bo właśnie zaczął sie ostatni miesiąc -oficjalnie termin jest na 31 marca :D za tydzien my jedziemy zobaczyc jak młodzi przygotowali sie na przyjecie Młodego :lol:

a potem tylko pierdzioszki bez opamietania :wink:

Ew-ka, dziękuję za miłe przyjęcie :D Domek masz cudny i te aniołki i muszelki i ... klatka podobała mi się najbardziej 8) :lol: też takom kcem :lol: Pozdrów H. ucałuj Dorcię w różowy nosek a sama nigdy przenigdy się nie zmieniaj-to mówię ja -urodzona w październiku :lol: . Oczywiście czekam na Was latem.

Dorka wyczohrana i H. ucieszony ,zeście całe i zdrowe do domciu dojechały ,ale w nocy rzucał sie i jakos spał niespokojnie ,co chwila mnie budził czy sms jest od Jolki :lol: On juz starszy pan jest i martwi sie o takie młódki ,ktore mu córeczki przypomiają :lol: A co zmieniania sie to nie moge obiecać , tesciowa jestem ,za chwilę babką -kiepską moge sie stac ..nigdy nie wiadomo co w człeku drzemie :wink: i jeszcze jedno ......nie jestes z przypadku ...o kilku osobach mozna tak powiedziec ,ale na pewno nie o Tobie :lol: buziaczki :D

H. też ucałuj za te słowa :D :wink: Babką będziesz najlepszą na świecie :D

ps. jak nie z przypadku, to z litości :roll: :wink:

Życie zaczyna się po...dwudziestce, trzydziestce, czterdziestce, pięćdzies..... :D

piwko na tę okoliczność?

http://th.interia.pl/50,b79e6c4892989271/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg

Życie zaczyna się po...dwudziestce, trzydziestce, czterdziestce, pięćdzies..... :D

piwko na tę okoliczność?

http://th.interia.pl/50,b79e6c4892989271/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg

Tola -dobra kobieto -zycie mi piwkiem ratujesz ....wrocilam niedawno i tak mi sie chce pic :D