Ew-ka 02.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ew-ka, dziękuję za miłe przyjęcie Domek masz cudny i te aniołki i muszelki i ... klatka podobała mi się najbardziej też takom kcem Pozdrów H. ucałuj Dorcię w różowy nosek a sama nigdy przenigdy się nie zmieniaj-to mówię ja -urodzona w październiku . Oczywiście czekam na Was latem. Dorka wyczohrana i H. ucieszony ,zeście całe i zdrowe do domciu dojechały ,ale w nocy rzucał sie i jakos spał niespokojnie ,co chwila mnie budził czy sms jest od Jolki On juz starszy pan jest i martwi sie o takie młódki ,ktore mu córeczki przypomiają A co zmieniania sie to nie moge obiecać , tesciowa jestem ,za chwilę babką -kiepską moge sie stac ..nigdy nie wiadomo co w człeku drzemie i jeszcze jedno ......nie jestes z przypadku ...o kilku osobach mozna tak powiedziec ,ale na pewno nie o Tobie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ....i ja inspekcje zrobilam dzisiaj w ogrodku ...zielone wychodzi z ziemi czyli wiosna blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ...a że wiosna tuż tuż i zielone jest piękne ....zmieniłam awatar piekny brzusio ? pod tym serduszkiem jest Stasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 piękny brzusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 02.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Pięęękny brzuszek Pięękny Kiedy Ew-cia będziesz mogła całować piętaszki ?? Tyż bym tak chciała . Coś ostatnio mocno ciągnie mnie w regały z zabawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ew-ka piękny brzusio i jaki wiosenny Ziaba słodkie tłuściutkie piętaszki to jest to właśnie przed chwilą wycałowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ...a że wiosna tuż tuż i zielone jest piękne ....zmieniłam awatar piekny brzusio ? pod tym serduszkiem jest Stasio cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ciesze ,że sie brzusio podoba zdjecie zrobiłam w ostatniej chwili bo ...dzisiaj juz wyjechali z dopieszczania (jak wizyty u nas nazywa Madzia ) do Krk bo właśnie zaczął sie ostatni miesiąc -oficjalnie termin jest na 31 marca za tydzien my jedziemy zobaczyc jak młodzi przygotowali sie na przyjecie Młodego a potem tylko pierdzioszki bez opamietania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Brzusio cudniasty Dla Ewci -Ojcze, czy dzisiaj wraz z córką twą a moją siostrą, jedziemy do babci Gandzi? Zadumał się ojciec i odrzekł: - A którą to babcię nazywasz Babcią Gandzią? I odpowiedział mu junior: - No babcię Marysię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 joolka -H. krzyczy z sypialni ze mam Cie pozdrowic !!!! wiec Cie pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ew-ka, dziękuję za miłe przyjęcie Domek masz cudny i te aniołki i muszelki i ... klatka podobała mi się najbardziej też takom kcem Pozdrów H. ucałuj Dorcię w różowy nosek a sama nigdy przenigdy się nie zmieniaj-to mówię ja -urodzona w październiku . Oczywiście czekam na Was latem. Dorka wyczohrana i H. ucieszony ,zeście całe i zdrowe do domciu dojechały ,ale w nocy rzucał sie i jakos spał niespokojnie ,co chwila mnie budził czy sms jest od Jolki On juz starszy pan jest i martwi sie o takie młódki ,ktore mu córeczki przypomiają A co zmieniania sie to nie moge obiecać , tesciowa jestem ,za chwilę babką -kiepską moge sie stac ..nigdy nie wiadomo co w człeku drzemie i jeszcze jedno ......nie jestes z przypadku ...o kilku osobach mozna tak powiedziec ,ale na pewno nie o Tobie buziaczki H. też ucałuj za te słowa Babką będziesz najlepszą na świecie ps. jak nie z przypadku, to z litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Życie zaczyna się po...dwudziestce, trzydziestce, czterdziestce, pięćdzies..... piwko na tę okoliczność? http://th.interia.pl/50,b79e6c4892989271/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja na drugie mam Gandzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 joolka -H. krzyczy z sypialni ze mam Cie pozdrowic !!!! wiec Cie pozdrawiam !!!! Dziekować i też pozdrawiać A Ty znowu z "kochankiem" na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja na drugie mam Gandzia Wiedziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a jaka koszulke dostałam od joolki premiera bedzie jak sie Stas pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 joolka -H. krzyczy z sypialni ze mam Cie pozdrowic !!!! wiec Cie pozdrawiam !!!! Dziekować i też pozdrawiać A Ty znowu z "kochankiem" na kolanach widzialam ,ze kamere zostawilaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Życie zaczyna się po...dwudziestce, trzydziestce, czterdziestce, pięćdzies..... piwko na tę okoliczność? http://th.interia.pl/50,b79e6c4892989271/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Tola -dobra kobieto -zycie mi piwkiem ratujesz ....wrocilam niedawno i tak mi sie chce pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a to pragnienie jakiego pochodzenia jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a to pragnienie jakiego pochodzenia jest? Pragnienie - jedna z najbardziej podstawowych potrzeb biologicznych organizmu, przejawiająca się w popędzie ku pobraniu odpowiedniej ilości wody. Pewnie za dużo słonego zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts