Maluszek 03.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czytanie ze zrozumieniem Jamlesa "Fedrowałem u szefowej, teraz idę pod kołderkę" Znowu romans się szykuje M wyjechał w Alpy, zostawił szefową samotną, w dodatku ta przez niego złamała sobie 2 (słownie: dwa!) paznokcie! Pod nieobecność M-męża, Tola przyjmuje w domu potajemnie J, który oszołomiony urodą szefowej przez pomyłkę zamiast porannej kawy zamawia herbatę...Pachnie rozwodem zostawić Was na chwilkę i co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale nie pod kołderkę szefowej sprawdziłam Witanko mało dokładnie Tola napij sie mocnej kawy i ....sprawdź jeszcze raz sprawdzam...skarpetek przy łóżku nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czytanie ze zrozumieniem Jamlesa "Fedrowałem u szefowej, teraz idę pod kołderkę" Znowu romans się szykuje M wyjechał w Alpy, zostawił szefową samotną, w dodatku ta przez niego złamała sobie 2 (słownie: dwa!) paznokcie! Pod nieobecność M-męża, Tola przyjmuje w domu potajemnie J, który oszołomiony urodą szefowej przez pomyłkę zamiast porannej kawy zamawia herbatę...Pachnie rozwodem zostawić Was na chwilkę i co się dzieje Jak się rozkręcimy, to Ilona Łepkowska przy nas wysiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale nie pod kołderkę szefowej sprawdziłam Witanko mało dokładnie Tola napij sie mocnej kawy i ....sprawdź jeszcze raz sprawdzam...skarpetek przy łóżku nie widzę Nie ma nic gorszego niż nagi facet w skarpetkach...J na pewno gdzieś je po prostu schował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 sprawdzam...skarpetek przy łóżku nie widzę ...ale lodówka nie domknięta i coś z niej wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 mundrość do porannej kawy ......dziewczyny wydajemy tyle kasy ,aby naszych facetow nie było stac na kochanki trzy kolezanki rozmawiają przy kawie . pierwsza sie przechwala : -mój mąż tyle zarabia ,że stac nas na 3 mercedesy , 2 domy , helikopter oraz 2 kochanki mojego męża druga sie przechwala : -moj mąż też zarabia tyle ,że stac nas na 2 mercedesy, dom i kochankę męża trzecia milczy ,ale po powrocie do domu atakuje męża : -masz kochankę ? Kochanie miałem ci powiedzieć ,ale ....... -proboje tłumaczyc sie mąż -no , a juz myślałam ,że nas nie stać - oddycha z ulga kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam się Ewcia fajny brzusio Oj co tu się wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? za mało wydajesz Tola ,stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? za mało wydajesz Tola ,stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? za mało wydajesz Tola ,stanowczo za mało Albo Ja taka tania jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? za mało wydajesz Tola ,stanowczo za mało Albo Ja taka tania jestem tanie to są wina ,Ty jesteś litościwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? za mało wydajesz Tola ,stanowczo za mało Albo Ja taka tania jestem tanie to są wina ,Ty jesteś litościwa Litościwa? To pewnie przez zupełny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ew-ka bardzo mundra mundrość w dodatku przyjemna a Ty się tu mundrościami nie zasłaniaj, bo jak dobrze pamiętam, to nas na Ciebie stać tylko dlaczego Ty z nart wróciłaś, a M. jeszcze nie? Widocznie stać Was na dwie kochanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Doberek fedrowanie u szefowej, kochanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 03.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Widać, że wiosna nadciąga. Już zaczynamy wewątki podkołdrowe i wnikanie w szczegóły ( miał ci łon skarpety ili nie ) Ciekawe, co to będzie jak się zdrowo ociepli Że skarpetki zdejmie to pewne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale się narobiło Ziaba - witaj, piękny dom, można gdzieś zobaczyć z zewnątrz? : Agnes - gratulacje Ewka, co jest w wewnątrz tej piłki na Twoim avartarze? Jamles, która to szefowa? proszę o szybkie wprowadzenie, bo mam zaleglości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ewka, co jest w wewnątrz tej piłki na Twoim avartarze? proszę o szybkie wprowadzenie, bo mam zaleglości Stasio ...moj wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts