jamles 04.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę a to szybko się uwniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę zostawie drzwi od tarasu otwarte ,bo wycieraczka ażurowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę a to szybko się uwniesz niecałe 90 km ..... godzina z haczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę a to szybko się uwniesz niecałe 90 km ..... godzina z haczykiem co Ty robisz na Podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę a to szybko się uwniesz niecałe 90 km ..... godzina z haczykiem co Ty robisz na Podlasiu na Podlasiu to wczoraj byłem z szefową siatkówkę oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czarna kawa dla j za jeden oponek wolnej kołderki szukam wskakuj do mnie ...ja lece do pracy pa pa ...miłego dnia klucz daj pod wycieraczkę za godzinę będę a to szybko się uwniesz niecałe 90 km ..... godzina z haczykiem co Ty robisz na Podlasiu A co Ewka robi na Podlasiu Ew-ka przeprowadziłaś się czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ewka siostrę odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wam, to już seriale się poplątały Ew-ka do pracy a z Twoim zdrowiem? Przecież mówiłam H., że wyglądasz coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ewka siostrę odwiedza to jak Ty w godzinę do niej dojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Patriotem dolecę serial wojenny się zaczyna ..... Polskie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Patriotem dolecę serial wojenny się zaczyna ..... Polskie drogi jak polskimi drogami to nawet patriot może mieć duuuuuuuży problem tak szybko dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 chyba wszystko mi się popierniczyło idę pociąć się suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ewka siostrę odwiedza to jak Ty w godzinę do niej dojedziesz Pewnie samolotem, a nie jak hołota...samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja już idę pod swoją kołderkę a słońce wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ewka siostrę odwiedza to jak Ty w godzinę do niej dojedziesz Pewnie samolotem, a nie jak hołota...samochodem eeeeeeeee tam samolotem on lata tylko Patriotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 chyba wszystko mi się popierniczyło idę pociąć się suchą skórką od chleba Majka, Ty się nie tnij-wieczorem flaszkę postawisz i przy kawie wszystko Ci opowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 faktycznie trzeba być patriotą, żeby lubić jeździć polskimi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts