Ivonesca 09.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobra....niech będzie nie było mnie i nie było bo nastawiałam się psychicznie do pewnego wydarzenia.... powinnam sobie zrobić pod podpisem taki suwak jak ma AgaJG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobra....niech będzie nie było mnie i nie było bo nastawiałam się psychicznie do pewnego wydarzenia.... powinnam sobie zrobić pod podpisem taki suwak jak ma AgaJG świetna wiadomość !!!!! buziaki ogromne i GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobra....niech będzie nie było mnie i nie było bo nastawiałam się psychicznie do pewnego wydarzenia.... powinnam sobie zrobić pod podpisem taki suwak jak ma AgaJG świetna wiadomość !!!!! buziaki ogromne i GRATULACJE dziękuję ale nie wiem czy taka świetna....dojść do siebie nie mogę po tej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dziękuję ale nie wiem czy taka świetna....dojść do siebie nie mogę po tej wiadomości czyli Ciebie tez zaskoczyla wiadomosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dziękuję ale nie wiem czy taka świetna....dojść do siebie nie mogę po tej wiadomości czyli Ciebie tez zaskoczyla wiadomosc ? jeszcze jak planowane to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale mnożą się nam te kobity A dacie powąchać - potem - maleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 epidemia jakaś a to zaraźliwe jest , bo niektorzy to przestali zaglądać do KK jakby sie bali zarazić Ivo - to nieoczekiwane jest najsłodsze na świecie to jak milion w tototlotka buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Noooooo gratulacje !!!!! Jak to mówi przysłowie ? Jedno dziecko tatusia, drugie mamusi..trzecie Pana Boga Co by nie było, byle by zdrowiuśkie . No i ładne po mamusi ps. Zaorzecie te bocianiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ivo - gratulacje :D cosik nam ten rok rozmnoży się w forumowe dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ivo Gratulacje! I tak jak mówi Ew-ka -będzie najkochańsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jamles wrociłam z Krk Gosia Baczynska ubrała mnie od stóp do głów Popiełuszko wzruszył do łez .....nie tylko mnie -dzieciaki miały niezłą lekcje historii Ewcia To jaki Ty masz rozmiar z Gosi Baczyńskiej to ja widziałam tylko 34 inne wykupione w momencie pokazania sie kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 łmatko ile ciężarówek na forumie i to w takim................hmhmh słusznym wieku. ja też kcem, ale mi nie wychodzi............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ewcia To jaki Ty masz rozmiar z Gosi Baczyńskiej to ja widziałam tylko 34 inne wykupione w momencie pokazania sie kolekcji rozmiary były raczej wybrakowane ,ale można było znaleźć i 40 ale najważniejsze ,że ceny są teraz odchudzone i to znacznie kupiłam 2 spodnice po 39 zł ,zakiet za 49 , bluzki po 39zl w sumie za 10 szt ciuchow zaplacilam 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 łmatko ile ciężarówek na forumie i to w takim................hmhmh słusznym wieku. ja też kcem, ale mi nie wychodzi............... Paty może męża o pomoc poproś a tak na poważnie to w "słusznym" wieku trzeba więcej popracować zanim efekty się pojawią a czasem trzeba wyluzować bo jak bardzo się chce to jakoś nic z tego nie wychodzi piszę z doświadczenia mamy w "słusznym" wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ivonesca gratulacje!!!!!! dużo zdrówka Wam życzę Ewka ty to masz farta do udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivo ......... gratulacje PS. na wiatry zachodnie cza uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chwalooony !! Melduję pogodę znośną i test z angielskiego. oraz brak pomysłu na obiad. Czy ma ktoś wypożyczyć teleporter ? tak na Malediwy do wieczora ??? ps. z temi wiatrami to przy sikaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chwalooony !! Melduję pogodę znośną i test z angielskiego. oraz brak pomysłu na obiad. Czy ma ktoś wypożyczyć teleporter ? tak na Malediwy do wieczora ??? ps. z temi wiatrami to przy sikaniu czyli sikać na siedząco jakby na te wyspy się szło zabrać to ja chętny jestem a pogoda ...... bladym świtem śnieg sypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Podobno dzisiaj dzień Chłopaka tak, więc wszystkiego dobrego Panowie http://img.alibaba.com/photo/11818849/Brogans_Legacy_10_Yrs_Vol_40_Irish_Whiskey.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Podobno dzisiaj dzień Chłopaka tak, więc wszystkiego dobrego Panowie http://img.alibaba.com/photo/11818849/Brogans_Legacy_10_Yrs_Vol_40_Irish_Whiskey.jpg dziękuję w imieniu nieobecnych chłopaków też w ich imieniu mogę też prezencik opróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts