monka 10.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivo psychika rzecz ważna, nie zamartwiaj się tak Wszystko musi się poukładać ... chociaż teraz wydaje się że świat stanął na głowie... a jak dzieci zareagowały na wieść o rodzeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chłopakom w Dniu Ich Święta, beczka piwa od szefowej http://www.opakowania.com.pl/technologie/foto/2zamheineken.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivonesca gratuluję Ci z całego serca i tak jak dziewczyny mówią, do momentu narodzin będziesz miała i obawy i lęk przed zmianą jaka zajdzie w Waszym życiu. To normalne, kobiety tak mają, że się martwią o wszystko i na zapas. Ale kiedy to malutkie Szczęście pojawi się na świecie, będziesz już tylko kochać, kochać i kochać A starsze dzieci zwariują na punkcie Maleństwa. Tak będzie, jestem tego pewna. Mam dwie bliskie koleżanki, które urodziły po czterdziestce trzecie dziecko, kiedy pozostała dwójka była prawie dorosła. Zawsze kiedy je odwiedzam, żałuję że tuż przed 40stką nie zdecydowałam się na trzecie. Gdyby los zadecydował za mnie, miałabym teraz takiego przedszkolaczka do kochania. Zobaczysz, będziesz bardzo szczęśliwą mamą i będziesz nam tu o tym pisać Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 monka - badania zrobione, wszystko OK na USG widać już wszystko mimo, że zaledwie 5 cm tylko ...tu chodzi o psychikę Iva, gratulacje ogromniaste, piękna sprawa... oj masz jednak to szczęście w życiu u nas jeszcze 3 miesiące do 'wyklucia się' :D A tak w ogóle to witam serdecznie wszystkich dawno nie widzianych, miłych i sympatycznych Klubowiczów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Tolu jak zwykle się z Tobą zgadzam No ja właśnie trochę przed 40 zdecydowałam się na malucha i nie żałuję zamartwiałam się jak to będzie, czy damy sobie radę ...a teraz sobie życia bez mojego bobaska słodkiego nie wyobrażam martwi mnie tylko to że za tydzień wracam do pracy, cieżko będzie się rozstawać.... Maksiu miło cię widzieć wiadomo już czy wykluje się chłopiec czy dziewczynka? Panowie mają beczkę a tu coś dla nas http://www.ue.sarr.com.pl/pic/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Maksiu, długi urlop od KK, ładnie to tak? Monia, to wypijmy to winko, a co ma się marnować, za wszystkie nasze małe i duże pociechy W niedzielę wybraliśmy się ze znajomymi w podróż nieco sentymentalną, a mianowicie na koncert. Miałam gęsią skórkę, słysząc taki głos, przyznaję...tu szczegóły http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=37930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Bry... Spóźnione ale szczere zyczenia wszelkiej serdeczności dla wszystkich forumowych Kobiet i dużo miłości dla dużych i małych dzieci, a także tych nienarodzonych, a na pewno wszystkie te dzieci odwdzięczą sie tym samym w przyszłości. Chłopaki dziś niech ...nie płaczą i nie płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chłopaki dziś niech ...nie płaczą i nie płacą no tu już przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chłopaki dziś niech ...nie płaczą i nie płacą no tu już przesadziłeś ja tam sie nie znam na ogrodnictwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 zostało jeszcze tego wina troszkę Ivo nie martw się wszystko się ułoży z czasem teraz pewnie wydaje się że to wcale nie podrodze i bocian się chyba pomylił mały misio w domu to prawdziwy skarb oczko w glowie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Anusia, zostało, już polewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ivko ....jak duża różnica będzie miedzy dzieciaczkami.....????? Zbieram wszelkie info co by męża atakować argumentami po nocach......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dzień dobry zaparzyłam choć sama mam awersję ostatnio na kawę http://www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/cofee-child-and-heartsjp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 i jeszcze czarna dla smakoszy http://www.marianrubin.com/images/Black%20Coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Biorę czarną zanim Jamles przyjdzie Bry wszystkim. Wczoraj trochę zimą zawiało a dzisiaj pikękne słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo, jeszcze raz gratuluję A ponieważ wiosna idzie i brzuszki b edzie widać-dla Ciebie, wybieraj do woli sukienki ciążowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Biorę czarną zanim Jamles przyjdzie Bry wszystkim. Wczoraj trochę zimą zawiało a dzisiaj pikękne słonko świeci łyczka zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka Paty dzieciaki spoko...myślałam że będzie gorzej Karolina (lat 17) cała szczęśliwa, Franek (lat 9) nie dowierzał i pytał dlaczego nie mam dużego brzucha skoro tam w środku jest Ktosiek Paty - a jaka różnica byłaby u Ciebie? tola wiem, teraz musi być już tylko dobrze staram się podchodzić do tego realistycznie....zakupiłam nawet sobie specjalne spodnie ....ale tak do końca to chyba nie do końca do mnie dotarło maksiu dziękuję i trzymam kciuki za Waszą juz dużą Fasolkę bodzio dziękuję aniawmuratorze obyś była prorokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Biorę czarną zanim Jamles przyjdzie Bry wszystkim. Wczoraj trochę zimą zawiało a dzisiaj pikękne słonko świeci łyczka zostaw Przed snem kawy się nie pija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Biorę czarną zanim Jamles przyjdzie Bry wszystkim. Wczoraj trochę zimą zawiało a dzisiaj pikękne słonko świeci łyczka zostaw łyżeczka ładniutka ....nie powiem ale nowa dostawa kawy dla Ciebie jest również http://farm2.static.flickr.com/1053/3172026358_7d34d5394d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts