jamles 11.03.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Biorę czarną zanim Jamles przyjdzie Bry wszystkim. Wczoraj trochę zimą zawiało a dzisiaj pikękne słonko świeci łyczka zostaw Przed snem kawy się nie pija jakim snem ..... od 6.28 zapierdzilam na klawiaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo, jeszcze raz gratuluję A ponieważ wiosna idzie i brzuszki b edzie widać-dla Ciebie, wybieraj do woli dzięki niektóre kiecki naprawdę ładniutkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo, dzięki nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Maksiu miło cię widzieć wiadomo już czy wykluje się chłopiec czy dziewczynka? na 100% jeszcze nie wiadomo... ale najprawdopodobniej będzie to dziewczynka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Maksiu, długi urlop od KK, ładnie to tak? aż strach pomyśleć ile kolejek muszę nadrobić :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Doberek wszystkim . A widzieliście prognozę 16 dniową ??????? http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Sandałki czas odkopywać ! Ew-ka farciaro z Baczyńską. wczoraj ta prognoza wyglądała sympatyczniej... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Doberek Ivo gratulacje dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka Paty dzieciaki spoko...myślałam że będzie gorzej Karolina (lat 17) cała szczęśliwa, Franek (lat 9) nie dowierzał i pytał dlaczego nie mam dużego brzucha skoro tam w środku jest Ktosiek Paty - a jaka różnica byłaby u Ciebie? tola wiem, teraz musi być już tylko dobrze staram się podchodzić do tego realistycznie....zakupiłam nawet sobie specjalne spodnie ....ale tak do końca to chyba nie do końca do mnie dotarło maksiu dziękuję i trzymam kciuki za Waszą juz dużą Fasolkę bodzio dziękuję aniawmuratorze obyś była prorokiem Ivo Moja córka ma 14 lat , ale jak będzie mi to szło tak jak teraz to może koło jej 20-stki się uda dzieńdoberek grupce................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Doberek ! Kooomu kaloosze, koooomu ?? http://butikk.pl/images/products/207a.jpg Z powodu wysokiego poziomu błocka trzeba chodzić jak bocian. Ivo nie bój się, to zupełnie inne będzie matkowanie. Byle kupa Ci nie podskoczy. A jak by co, to my Cię tu ugłaszczemy, przytulimy jak będziesz miała doła, zaparzymy ziółek, pokażemy na obrasku coś smacznego, chłopaki też może co pokażą ciekawego.. Jednogłośnie otwieram Punkt Przytulaszczy !!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jea ziaba dziękuję tak, tak przytulanie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam towarzystwo Ivo ja też miałam wstręt do kawy, którą uwielbiam, byłam strasznie nadwrażliwa na zapachy (wszystko mi śmierdziało ) i gust kulinarny mi się strasznie spaczył Dla brzuchatek i karmiących gorąca czekolada http://bp2.blogger.com/_pFEF2wSzFes/R8GcMfGSZsI/AAAAAAAAAVI/NZHkTZuho84/s400/czekolada+pitna_2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam się i ja Ja to biorę tę białą kawę U mnie różnica 15 i 10 I najgorzej jest przeżyć mojej starszej zawsze ułożonej i grzecznej córeczce że będzie miała drugą siostrę - cały czas się łudzi że jednka Usg się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka - z czekolady też nici poproszę ogórki....mocno kwaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Aga z USG różnie bywa może będzie jednak Kacperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka - z czekolady też nici poproszę ogórki....mocno kwaśne fiu, fiu proszę bardzo http://www.strykowski.net/bulgaria/ogorki_solone_kiszone_bulgaria_3308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo moja starsza córa powiedziała że w tedy to chyba umrze z radości, i nawet prezentu na urodziny nie chce - jak bedzie brat Taką dziewczyna ma ochotę na brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dzień doberek czy zostało jeszcze kawy z pianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Moja też miała a teraz po kilku scenach zazdrości (chyba jednak nieuniknione) jest wielka miłość. Obustronna mała szaleje już na sam widok starszej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Moja młodsza już jest zazdrosna, choć twierdzi że wcale nie, ale ja widze po jej zachowaniu Boi się że starci pozycje oczka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts