monka 11.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dzień doberek czy zostało jeszcze kawy z pianką? dla Ciebie Maluszku zawsze http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961977Cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka - uratowałaś mi życe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo moja starsza córa powiedziała że w tedy to chyba umrze z radości, i nawet prezentu na urodziny nie chce - jak bedzie brat Taką dziewczyna ma ochotę na brata wszystko sie moze zdarzyć moja kolezanka cala ciaze chodzila w przekonaniu ,ze bedzie dziewczynka -dopiero ostatnie badanie USG pokazalo jajeczka i rzeczywiscie urodzil sie chlopczyk z kolei mam przypadek w pracy .....gdzie kobieta chodzila z pierwsza ciazą i do końca twierdzono ,ze dziewczynka ......a urodzila chlopca - wpadla w taka depresje poporodowa ,że nie mogla dojsc do siebie -tak byla psychicznie nastawiona na dziewczynke Aga -trzymam kciuki za dobre rozwiazanie a najważniejsze jest to , zeby było zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ivo moja starsza córa powiedziała że w tedy to chyba umrze z radości, i nawet prezentu na urodziny nie chce - jak bedzie brat Taką dziewczyna ma ochotę na brata ależ ją wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka - z czekolady też nici poproszę ogórki....mocno kwaśne fiu, fiu proszę bardzo http://www.strykowski.net/bulgaria/ogorki_solone_kiszone_bulgaria_3308.jpg takie są bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 monka - z czekolady też nici poproszę ogórki....mocno kwaśne fiu, fiu proszę bardzo http://www.strykowski.net/bulgaria/ogorki_solone_kiszone_bulgaria_3308.jpg takie są bardzo OK mnie też takie odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witajcie co tu się dzieje, dzieci się dosłownie sypią a mówią że kryzys jest Gratulacje dla przysżłych mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Heh. U mnie na 2 godziny przed cesarką, na usg wyszedł chłopak 1 kilogramowej postury. Potwierdzone, zatwierdzone i podstemplowane przez 2 mądrali -lekarzy. Urodziła się młoda, ładnej wagi ino drobna. Wagę komputer oblicza wg długości kości udowej. Ale było ździffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ziaba - nieźle Aga - czyli cały czas szansa na chłopaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Fakt autentyczny : Pewien pan przyszedł zapić z kolegami fakt urodzenia się 4 syna. I tak siedzą, smętnie próbują tatusia pocieszyć w końcu jeden stwierdza - Stary, lepszy czwarty złodziej w domu niż jedna .urwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Fakt autentyczny : Pewien pan przyszedł zapić z kolegami fakt urodzenia się 4 syna. I tak siedzą, smętnie próbują tatusia pocieszyć w końcu jeden stwierdza - Stary, lepszy czwarty złodziej w domu niż jedna .urwa... o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 właśnie sie dowiedzialam ,że moj brat bedzie mial coreczkę w lipcu bede najpierw babcią a potem ciocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 łojezuniu.................rzućcie na mnie tą zarazą.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witajcie co tu się dzieje, dzieci się dosłownie sypią a mówią że kryzys jest Gratulacje dla przysżłych mam.... ten wysyp to chyba potwierdza, oszczędzać zaczyna się z reguły od prądu i ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.03.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 To wielka zasługa możenia Widać komu nie zamarzło tą zimą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Heloooooooooł.......... z kawusią idę.......... http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg i z ciasteczkiem.................a co z rana też można........ http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/cupcakes_czekoladowe/files/page373_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień doberek no żesz śnieg znowu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień doberek no żesz śnieg znowu pada tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień doberek no żesz śnieg znowu pada tyż a wczoraj było takie ładne słoneczk i było tak przyjemnie i wiosenne myślałam, że tak będzie i dzisiaj a tu zonk - znowu zimno, biało i brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 wczoraj tyż było brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts