Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Wesoła Betoniarka" mi się podoba :smile: !

A nasza ziemia to mniej więcej tu :

http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=39677&max_katalog=n16_&katalog=n14_&x_obr=821&y_obr=1172&x_15=104892&y_15=74913&set_x=821&set_y=1172&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl&wspolrzedne=?46,44

wieś Wiktorów !

Na razie na stanie mamy kilkanaście brzóz, wierzbę, parę sosenek, 2 dąbki bardzo młode, jedne klon i bagienko na południowej granicy.

Wybieramy projekt... ufff !

"Pod Betoniarką" mi pasuje. W końcu z czegoś trzeba nalewać a jak jest tyle spragnionych gąb to chyba i 200-ka nie będzie za duża :wink: Gorzej tylko, jak ktoś zażyczy sobie drinka wstrząsniętego a nie wymieszanego :wink:

A propos lokalizacji - ten sam wycinek co u Maca, ale mojej wiochy tam nie uwzględnili :sad:. W zasadzie to można powiedzieć, że to Wiktorów.

Do Maco i cKwadrat:

Jak na stolice to piękna okolica :smile:

Ale do roboty to pewno będziecie jechać z godzinkę ?

BTW. Maco - to masz fajnie na mojej ziemi rosną same chwasty - żadnego drzewka :sad: Muszę poczekać z 10 lat zanim coś sensownego urośnie :sad:

Mam następny pomysł i wyzwanie dla programistów Muratora ;o)

Mapka domów forumowiczów - taka mapa polski w którą każdy forumowicz będzie mógł wbić własną szpilkę.

Do Maco i cKwadrat:

Jak na stolice to piękna okolica :smile:

Ale do roboty to pewno będziecie jechać z godzinkę ?

BTW. Maco - to masz fajnie na mojej ziemi rosną same chwasty - żadnego drzewka :sad: Muszę poczekać z 10 lat zanim coś sensownego urośnie :sad:

Mam następny pomysł i wyzwanie dla programistów Muratora ;o)

Mapka domów forumowiczów - taka mapa polski w którą każdy forumowicz będzie mógł wbić własną szpilkę.

Jasiu,

Gdzieś czytałem o przesadzaniu klikunastoletnich drzew... :smile:

Albo posadź coś co rośnie piorunem. Nasza sosna ma chyba z półmetrowe odrosty... jak nie więcej czyli za 6 lat będzie 3 m wyższa ! Albo słyszałme o wierzbie energetyczne co rośnie jak szalona...

Okolica całkiem całkiem. Do Centrum się jedzie 30-40 minut w średnim korku. Od lokalizacji pracy zależy czy się będzie dojeżdzać 20 minut, czy 80...

Trochę chyba przegiąłeś z Łodzią... :wink:

Dlaczego ?

Już ktoś to chyba powiedział. Stałe łącze i może więcej czasu na kawiarenkę ?

Ja jakbym miał się wdzwaniać to raczej bym tylko szybko czytał interesujące mnie wątki pod kątem budowy, projektowania,...

Chyba nie miałbym czasu na kawiarenkę... :smile: :smile:

No to ja też podaję swoje namiary,żeby nie było,że tylko stolica

http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=851&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=767&y_obr=1025&x_15=98668&y_15=65270&set_x=767&set_y=1025&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl&wspolrzedne=?115,51 jak sobie sprawdziłam to czerwone kółeczko wskazuje sąsiednią miejscowość ja buduję w Górkach Śl. ale to tak dla zmylenia al kaidy

Nawet nie widziałam,że swoją lokalizacją wchodzę na posiadłości Cystersów.Ciekwe co powiedzieliby na chałupę z bali drewnianych jak myślicie,Czy powinnam ich o to zapytać? :razz:

a z osobliwości świata fauny to krążą na moim stanem "0" /budowy i kasy/ czarne bociany jak myślicie czy to wróży szczęście? w pobliskiej rzeczce pojawiły się szopy pracze a na sąsiedniej łące w upalne dni pełzały zygzakowate gady.

Dzięki za głosy na wesołą Betoniarkę

pozdrawiam Ewa

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-09-19 11:34 ]