Teska 07.03.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 miłego weekendu.. i smakowitosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Teraz to chętnie tego sosu /zalewy/ z kurczaka wg.przepisu Agacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 08.03.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Zajrzałam sobie do kawiarenki, bo ciekawi mnie, jak to dzisiaj kobitki świętują - pewnie na słoneczko wszystkie poniosło albo ... do sprzątania i garów Trzymajcie się dziewczyny! I Wy chłopaki też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.03.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Czy mogę dołączyć się do tego pięknego bukietu ? Z najlepszymi życzeniami dziewczyny. Powodzenia, wytrwałości i pogody ducha. Tak trzymajcie. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: Ps Nie umiem kwiatków wysłać, ale buziaczki są prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.03.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Dzień Kobiet! dzień Kobiet ! niech każdy się dowie - że dziiiisiaj święęeto dziewczyyyyyynek! cały dzień doprowadzałam mieszkanie do używalności a na koniec pan w sklepie wręczył, mnie - spracowanej, steranej życiem kobiecie trzy tulipany - aż ożyłam :smile:Pozdrowienia dla kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Witam po weekendzie, ciekawa jestem Edzia, co w koncu podalas gosciom? No coz kolejny tydzien przed nami (roboczy) wiec wznosze toast kawka oby minal jak najszybciej i najlzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 witajcie... Ciechanka...łaososik paluszki lizac :smile: pychota.. własnie wstałam po wyjezdzie sobotnio- niedzielnym..tancach do 7 rano , 3 godz snu.. teraz pije kawke...i na budowe :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Jaga35, mam nadzieje ze sie tu dzis zjawisz, mam pytanie gdzie w sieci mozna obejrzec projekt twojego domu? I gdzie go budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 10.03.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Przy dzisiejszej pogodzie kawka - koniecznie. Jest obrzydliwie, chyba przydała by się kawka z "wkładem". Teska cieszę się, że łosoś smakował. Rybkę według twojego przepisu na pewno wypróbuję bo uwielbiam rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Cześć wszystkim jakiś smutny ten dzień, ale na pocieszenie, z samego rana, jakiś ptaszeczek pośpiewał mi trochę pod oknem. Pocieszyło mnie to odrobinę, zwlokłam się z łóżeczka i jestem w pracy i piję kawusię na dzień dobry Magda, mój domek możesz zobaczyć w katalogu Muratora (Dom na 102) - taki skromny maluszek, ale trochę wyższy dach, bo przygotowaliśmy pod ewentualne poddasze. Jeżeli chcesz wiedzieć gdzie mieszkam, to zajrzyj do wątku dot. mapy forumowiczów. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Aga,a jakie biuro projektowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.03.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Madzia, można zobaczyć ten dom w projektach gotowych Muratora (http://www.projekty.murator.pl), jest to projekt D09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Piękna pogoda zweryfikowała nasze plany i goście bez uprzedzenia zjawili się w południe na działce. Na szybko zatem pozabierałąm z domu co było pod ręką. W związku z tym gościom zaserwowałam uszlachetnioną zupę serową / z wkładką z łososia/ pieczone w folii ziemniaki, sosik jogurtowo-czosnkowy, i różnego rodzaju pieczenie grilowe, kiełbaski i mięska oraz sałatka Jagi choć zrobiona w polowych warunkach była pyszna. Dziś zrobię sobie sałatkę wg. przepisu Ciechanki. To tyle szybciutko, bo nie wiem kiedy spokojnie będę mogła tu spokojnie wypić kawkę i poplotkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.03.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Edzia, pomimo tych polowych warunków stół tak obficie zastawiony ... No, no, aż ślinka się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Warunki polowe ale dość dobre /duży stół/ a to podstawa, a poza tym w plenerze przy pięknej pogodzie człowiekowi się chce a w dodatku była to pierwsza impreza na SWOIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Jaga35, wlasnie widzialam ten projekt, podoba mi sie zwlaszcza jesli bedzie jeszcze uzytkowe poddasze ( jakos nie podobaja mi sie same jednopoziomowe). mam jeszcze jedno pytanie, czy bedziesz miala dwie lazienki na jednym poziomie, wydaje mi sie to malo funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.03.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Fajnie, ze Ci się podoba - dach podnieśliśmy też po to, żeby ładniej wyglądał domek (nie przepadam za zupełnie płaskimi). Jeżeli chodzi o dwie łazienki, to i ja miałam wątpliwości.Doszliśmy jednak do wniosku, że naprawdę się przydadzą. Zwłaszcza, kiedy są goście (a my lubimy gościć ). Mnie troszkę peszy, kiedy wchodzę do "rodzinnej" łazienki, więc postanowiłam, że u mnie jedna z łazienek będzie z myślą o gościach właśnie. Poza tym mamy nadzieję rozwinąć nieco naszą rodzinę, a wtedy dwie łazienki będą bardzo przydatne. Poddasze wymyśliliśmy tak na daaalszą przyszłość (może jakiś spadek albo wygrana ), a więc o łazience na górze nie ma na razie mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 10.03.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Stwierdzam z niepokojem, że czuję się lekko uzależniona od foum i ten fakt mocno mnie niepokoi:???:Czy to należy już zacząć leczyć i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Hi, hi, ja tez chyba jestem uzalezniona, bo dzien zaczynam od zerkniecia co nowego a i pozniej zagladam co chwila. Najgorzej bylo w weekend bez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.03.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 No to witajcie w klubie ludzi uzależnionych - może stworzymy jakąś grupę terapeutyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts