EDZIA 17.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ivonesca masz rację. Za taki 1000 należy cały tydzień Luuuuuu, zwłaszcza że pogoda taka barowa znaczy się sprzyjająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dokładnie...pogoda barowa.... choć we Wrocku przejaśniało teraz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zdurnieć można. Świeci, sypie, leje. I tak na zmianę. Od dziś przez parę dni mam przerąbane. Porządek w drzewostanie. Witaj naostrzona siekierko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zdurnieć można. Świeci, sypie, leje. I tak na zmianę. Od dziś przez parę dni mam przerąbane. Porządek w drzewostanie. Witaj naostrzona siekierko Tak jak u mnie. Przed chwilą lało, sypało śniegiem .... zaplanowałam sobie front robót domowych. Teraz świeci słońce, trza go zmienić na ogrodowy. W sobotę tak ostro się wzięłam za moje wierzby, że dziś przyjdzie mi nowe nożyce do cięcia kupić . Muszę rozprawić się z miskantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Oj Edziu w takich chwilach niech no nam ktoś nadepnie na ogonek.. Połączywszy jeszcze zespół napięć, można iść las rąbać hektarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Oj Edziu w takich chwilach niech no nam ktoś nadepnie na ogonek.. Połączywszy jeszcze zespół napięć, można iść las rąbać hektarami. U mnie dziś kumulacja wszystkich tych zdarzeń zatem drżyjcie hektary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Edzia Przytulić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Edzia Przytulić ? Ziabko Może wieczorkiem, jak już powalczę ...a mam z czym. Na pewno wpadnę tutaj, bom dziś samotna taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Punkt Przytulaszczy działa pełnom piersiom. Przytulimy, pogłaszczemy. Komplemencik walniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ta pełna pierś mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 jea ta pełna pierś mnie interesuje i mnie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Punkt Przytulaszczy działa pełnom piersiom. Przytulimy, pogłaszczemy. Komplemencik walniem.. się tulę!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Punkt Pełnej Piersi ? To nie ten wewątek Tu działamy podprogowo, kadzimy bezwględnie , obserwujemy i znów kadzimy. I tak do skutku, aż pacjentka zobaczy u się samej cuda wianki. W przypadku męskim- odstawiamy zdecydowanie alkohol i podajemy sok z kiszonej kapusty we wcierce międzyłopatkowej. Okładów nie stosujemy. Chyba że z pantalonów teściowej. Szybko prostują kręgosłup, ale nikt się nie skarżył na korzonki i odnóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Tu siła kapusty rzeczonej : http://quentin.blox.pl/resource/kapusta_kiszona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 zobaczcie jaki kfiatek w klinice onkologii ......karta mojego chrześniaka wypisywala pani doktor http://img10.imageshack.us/img10/6189/jalob.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Matko Najświętsza. Ręce załamać trzeba. Skoro Pani doktór tak kształcona, to jak leczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.03.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 http://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg Bryyyy Melduję wiatr z gatunku piźdżących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry ja z herbatką http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.03.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, witam, zaczynam od kawki. U mnie wczoraj wieczorem gradobicie połączone z burzą z piorunami+ten piżdżący wiatr , dach trzeszczał - spać sie nie dało. horrorrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, witam, zaczynam od kawki. U mnie wczoraj wieczorem gradobicie połączone z burzą z piorunami+ten piżdżący wiatr , dach trzeszczał - spać sie nie dało. horrorrrrr a już myślałem, że u Ciebie to tylko słońce wczoraj było w tym gradzie do Maxtora jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts