Ivonesca 18.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 zobaczcie jaki kfiatek w klinice onkologii ......karta mojego chrześniaka wypisywala pani doktor http://img10.imageshack.us/img10/6189/jalob.jpg kiedyś tak pisali....to Pani doktor może jakaś starszawa jest i pamięta tamte czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja też od kawki zacznę ten wiatr mnie wykończy co za parszywa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a już myślałem, że u Ciebie to tylko słońce wczoraj było w tym gradzie do Maxtora jechałem A i owszem było wczoraj piękne słoneczko jak w pracy siedziałam a jak już se porządne nożyce do cięcia kupiłam i duch bojowy we mnie wstąpił zaczął się horrrorrr pogodowy. Ja w tym gradzie i przy świetle piorunów miskanta ścinałam, ale już nie dałam rady schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na Mazurach ogłoszono ponownie zimę. Śniegu napadało w nocy dużo, wiatr połamał drzewa, na kilka godzin wyłączono prąd, wiatr huraganowy, zaspy na drogach. Mnie tam to i tak nie rusza, bo samochód w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wiosna za pasem a tu takie numery zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Podobno ma tak być przez 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Podobno ma tak być przez 2 tygodnie a mnie się olej kończy o drewnie nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witojcie!!!!!!!!! łeb urywa........ w nocy tak gwizdało ---dosłownie ---że myślałam że okna wydrze z futryn...........piździca prze okrutna...........za nim dojdę do garażu łeb urwie , więc fryzury nie robię.............wichura przeczesze......... a jak już chciałam w ogrodzie sprzątać i jakieś cebulska wsadzać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 słoneczne DZIEŃ DOBRY wiatr i u mnie hula bez opamietania . H. sie cieszy z tego (łon jakis dziwny chyba ) bo wczoraj skonczyl łupac drewno do kominka i mowi ze teraz schnie jak ta lala melduje ,że jeszcze omą nie jestem ,wiec zaraz sie wystlizuje wg pajacykowa i lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry. A ja się właśnie zastanawiam jaka pogoda była pięć lat temu kiedy to to wstąpiłam w szeregi Szanownych Forumowiczów Kolejka dla wszystkich dziś ja stawiam http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Joluska -cmok cmok jak to jaka pogoda ? Słoneczko sie pojawiło i przez 5 lat nie zachodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć Joluś buźki zawsze wracają wspomnienia jak takie winka widzę ale reset był wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jola - gratulki no to LUUUUUUUUUUUUUU http://www.camperteam.pl/forum/files/szampan_22_406.jpg mogę jednego łyczka z tej okazji....prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam U nas też wiatrzysko straszne ...nie cierpię jak tak dmucha... ktoś miał tulić bo ja potrzebująca jestem do pracy jutro wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Jooooola, moje ulubione jak za starych dobrych czasów na RW gratulacje i kolejnych piatek na forum życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry. A ja się właśnie zastanawiam jaka pogoda była pięć lat temu kiedy to to wstąpiłam w szeregi Szanownych Forumowiczów Kolejka dla wszystkich dziś ja stawiam http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg też gratuluję wytrwałości flaszka czegoś mocniejszego by się przydała ...... tuner Cyfrowego mi się skopcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ...... tuner Cyfrowego mi się skopcił pieroński wieczór był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam się I 1000 stronke przegapiłam Joola gratulki i kolejnych 5 życzę U nas słonko jest tylko dlaczego w komplecie z taką wichura to nie wiem. Oj Monka współczuje tego powrotu a dziecię z kim zostawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Missko miłościwie nam panująca z okazji 5 urodzin nowy tron http://www.malpol-fiberglass.com/allegro/tron-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 i nie pytajcie mnie o wiosnę od wczoraj sypie nieprzerwanie, muszę iść pozwalać choć trochę z iglaków, bo połamie. Tujki kuliste rozłupane na pół jak orzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts