Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a już myślałem, że u Ciebie to tylko słońce wczoraj było :o :wink:

w tym gradzie do Maxtora jechałem :-?

A i owszem było wczoraj piękne słoneczko jak w pracy siedziałam :evil: a jak już se porządne nożyce do cięcia kupiłam i duch bojowy we mnie wstąpił zaczął się horrrorrr pogodowy.

Ja w tym gradzie i przy świetle piorunów miskanta ścinałam, ale już nie dałam rady schować

Na Mazurach ogłoszono ponownie zimę. Śniegu napadało w nocy dużo, wiatr połamał drzewa, na kilka godzin wyłączono prąd, wiatr huraganowy, zaspy na drogach. Mnie tam to i tak nie rusza, bo samochód w warsztacie. :D

Witojcie!!!!!!!!!

łeb urywa........ w nocy tak gwizdało ---dosłownie ---że myślałam że okna wydrze z futryn...........piździca prze okrutna...........za nim dojdę do garażu łeb urwie , więc fryzury nie robię.............wichura przeczesze......... :wink:

a jak już chciałam w ogrodzie sprzątać i jakieś cebulska wsadzać........... :evil: :evil:

słoneczne DZIEŃ DOBRY :D

wiatr i u mnie hula bez opamietania . H. sie cieszy z tego (łon jakis dziwny chyba :roll: ) bo wczoraj skonczyl łupac drewno do kominka i mowi ze teraz schnie jak ta lala 8)

melduje ,że jeszcze omą nie jestem ,wiec zaraz sie wystlizuje wg pajacykowa i lece do pracy :wink:

Dzień dobry. A ja się właśnie zastanawiam jaka pogoda była pięć lat temu kiedy to to wstąpiłam w szeregi Szanownych Forumowiczów 8)

Kolejka dla wszystkich dziś ja stawiam :D

http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg

też gratuluję wytrwałości :D

flaszka czegoś mocniejszego by się przydała ...... tuner Cyfrowego mi się skopcił :-?

i nie pytajcie mnie o wiosnę :evil:

od wczoraj sypie nieprzerwanie, muszę iść pozwalać choć trochę z iglaków, bo połamie.

Tujki kuliste rozłupane na pół jak orzechy :roll: