Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko

Ja tez wczoraj tak miałam z tym kęceniem się. Ale po kolei.

Po pierwsze primum - meldujem, że dziś uroczyście zainaugurowałam sezon słonecznych okularków :wink: , jadąc do pracy słońce tak piknie świeciło, że nie dało się jechać bez :D

Drugie primum - jużem spokojna, monsz, spokojnie i prawie bezboleśnie dotarł do stolycy.

Trzecie primum - siem uspokoiłam i z apetytem mogę zszamać jajecznicę od Ziaby( jak jeszcze coś zostało) - Dziekuję dobra kobieto :D

Ew-ka - już tak mam, że denerwuję się za pokrewieństwo z obydwu stron. No a jak się tu nie denerwować- mój M dziś leci za ocean z W-wy, wczoraj wyjazd z domu a on wrócił z delegacji, włożył do walizki kartkę ze spisem rzeczy do spakowania( którą ja w niedzielę przygotowałam).....i ....poszedł spać. A mnie nosiło po domu, zagrodzie, forum i nigdzie miejsca nie mogłam sobie znaleźć. Nie powiem ile papierochów wypaliłam

Dziś napięcie spłynęło...do jutra, bo jutro ja zaczynam się pakować :D [/i]

.........jutro ja zaczynam się pakować :D [/i]

tylko nie mów, że do Krakowa 8)

Brrrrr :evil: , nie, nie....w sobotę jadę zakończyć sezon narciarski...w Dolomity

No i zapeszyłam tymi okularkami...teraz śnieżyca jak w styczniu :evil:

I ja się witam.

U nas pogoda rzeczywiście jak w marcu, rano biało i sniegu sporo. A teraz na zmianę słońce i pada :o :roll: Oszalec można :-?

Monka mam nadzieję że jakos przezyłaś ten 1 dzień w pracy, i mam nadzieję że mała też.

Ja mam zmiar siedziec w domu ile się da, a jak wyjdzie to zobaczymy 8) Ale do roku napewno będę w domu :)

I musze się pochwalić jestem już gotowa na przyjęcie naszego nowego członka rodziny, nawet torbę do szpitala spakowałam :wink:

I ja się witam.

U nas pogoda rzeczywiście jak w marcu, rano biało i sniegu sporo. A teraz na zmianę słońce i pada :o :roll: Oszalec można :-?

Monka mam nadzieję że jakos przezyłaś ten 1 dzień w pracy, i mam nadzieję że mała też.

Ja mam zmiar siedziec w domu ile się da, a jak wyjdzie to zobaczymy 8) Ale do roku napewno będę w domu :)

I musze się pochwalić jestem już gotowa na przyjęcie naszego nowego członka rodziny, nawet torbę do szpitala spakowałam :wink:

fryz też już jest? ;-)

Witam :D wszystkim trzymającym kciuki za nas bardzo dziękuję :D przeżyłyśmy a raczej przeżyliśmy :lol: bo to mąż dzisiaj z dzieckiem został. Wszystko było ok, mała dzielnie zniosła rozłąkę a ja pierwszy dzień w pracy chociaż przez pierwszych parę godzin ciężko było mi się przestawić i zastanawiałam się co ja tam robię :roll: :wink: teraz też mi w głowie huczy od nadmiaru wrażeń :wink:

Aga no i super :D my też czekamy :D

Ivonesca ty się nie śmiej bo tak się złożyło że ja praktycznie od fryzjerki na porodówkę pojechałam :roll: :lol:

Witam :D wszystkim trzymającym kciuki za nas bardzo dziękuję :D przeżyłyśmy a raczej przeżyliśmy :lol: bo to mąż dzisiaj z dzieckiem został. Wszystko było ok, mała dzielnie zniosła rozłąkę a ja pierwszy dzień w pracy chociaż przez pierwszych parę godzin ciężko było mi się przestawić i zastanawiałam się co ja tam robię :roll: :wink: teraz też mi w głowie huczy od nadmiaru wrażeń :wink:

Ivonesca ty się nie śmiej bo tak się złożyło że ja praktycznie od fryzjerki na porodówkę pojechałam :roll: :lol:

nie śmieję się nie śmeję....wszystko przede mną ;-)

trzymam kciuki za kolejne dni w pracy :D