jamles 19.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 na śniadanko wpadłem u mnie czarno, ale -3 i z auta na drogę było g....o widać Ziaba, kubik = m3, a drzewo kupuje się w m przestrzennych, ale i tak u mnie wychodzi w kubikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 qurka jak ja dawno jajeczniczki nie jadałam biorę łychę i już wcinam pychotka Śnieg normalnie pada - cuś strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 19.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jam głodna...........więc się z patelni częstuje Na froncie sypie białym ścierwem Dzieńdybry......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jamles Sokole Oko skoro z samochodu g.. na drodze uwidział Jajecznica święta rzecz w takie dni jak dzisiaj. Ciemno, zimno, przechlapane. Nic, tylko zapić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 http://www.informer.nazwa.pl/is/images/fotygt/2516_42703_497ecde3754fb.jpg No, zapitka jest. Jakieś chcice mam. Też tak macie w takie popaprane dni, że człowiek się kręci , kręci , sam nie wie co by zjadł, czy się napił..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ziabko - wczoraj tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jabym się napił po wczorajszej "burzy mózgów pingpongowych" trzeba by umysł rozjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witanko Ja tez wczoraj tak miałam z tym kęceniem się. Ale po kolei. Po pierwsze primum - meldujem, że dziś uroczyście zainaugurowałam sezon słonecznych okularków , jadąc do pracy słońce tak piknie świeciło, że nie dało się jechać bez Drugie primum - jużem spokojna, monsz, spokojnie i prawie bezboleśnie dotarł do stolycy. Trzecie primum - siem uspokoiłam i z apetytem mogę zszamać jajecznicę od Ziaby( jak jeszcze coś zostało) - Dziekuję dobra kobieto Ew-ka - już tak mam, że denerwuję się za pokrewieństwo z obydwu stron. No a jak się tu nie denerwować- mój M dziś leci za ocean z W-wy, wczoraj wyjazd z domu a on wrócił z delegacji, włożył do walizki kartkę ze spisem rzeczy do spakowania( którą ja w niedzielę przygotowałam).....i ....poszedł spać. A mnie nosiło po domu, zagrodzie, forum i nigdzie miejsca nie mogłam sobie znaleźć. Nie powiem ile papierochów wypaliłam Dziś napięcie spłynęło...do jutra, bo jutro ja zaczynam się pakować [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 .........jutro ja zaczynam się pakować [/i] tylko nie mów, że do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry ja tym barszczykiem się częstuję u nas wczoraj i dziś rano słonko ...ale teraz się chmurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 .........jutro ja zaczynam się pakować [/i] tylko nie mów, że do Krakowa Brrrrr , nie, nie....w sobotę jadę zakończyć sezon narciarski...w Dolomity No i zapeszyłam tymi okularkami...teraz śnieżyca jak w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzień dobry. Wczoraj słońce, dzisiaj śnieg... brrr... Edziu ale masz fajnie z tymi Dolomitami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzień dobry. Wczoraj słońce, dzisiaj śnieg... brrr... Edziu ale masz fajnie z tymi Dolomitami a Ty tez mialas sobie posmigać jakos w tym czasie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 słońce, chmury, śnieg....i znów słońce co za zwariowana pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I ja się witam. U nas pogoda rzeczywiście jak w marcu, rano biało i sniegu sporo. A teraz na zmianę słońce i pada Oszalec można Monka mam nadzieję że jakos przezyłaś ten 1 dzień w pracy, i mam nadzieję że mała też. Ja mam zmiar siedziec w domu ile się da, a jak wyjdzie to zobaczymy Ale do roku napewno będę w domu I musze się pochwalić jestem już gotowa na przyjęcie naszego nowego członka rodziny, nawet torbę do szpitala spakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 I ja się witam. U nas pogoda rzeczywiście jak w marcu, rano biało i sniegu sporo. A teraz na zmianę słońce i pada Oszalec można Monka mam nadzieję że jakos przezyłaś ten 1 dzień w pracy, i mam nadzieję że mała też. Ja mam zmiar siedziec w domu ile się da, a jak wyjdzie to zobaczymy Ale do roku napewno będę w domu I musze się pochwalić jestem już gotowa na przyjęcie naszego nowego członka rodziny, nawet torbę do szpitala spakowałam fryz też już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam wszystkim trzymającym kciuki za nas bardzo dziękuję przeżyłyśmy a raczej przeżyliśmy bo to mąż dzisiaj z dzieckiem został. Wszystko było ok, mała dzielnie zniosła rozłąkę a ja pierwszy dzień w pracy chociaż przez pierwszych parę godzin ciężko było mi się przestawić i zastanawiałam się co ja tam robię teraz też mi w głowie huczy od nadmiaru wrażeń Aga no i super my też czekamy Ivonesca ty się nie śmiej bo tak się złożyło że ja praktycznie od fryzjerki na porodówkę pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.03.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 http://zjedzmnie.blox.pl/resource/20090101tosty1.jpg Dobryyyyyy Meldunek pogodowy : kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam wszystkim trzymającym kciuki za nas bardzo dziękuję przeżyłyśmy a raczej przeżyliśmy bo to mąż dzisiaj z dzieckiem został. Wszystko było ok, mała dzielnie zniosła rozłąkę a ja pierwszy dzień w pracy chociaż przez pierwszych parę godzin ciężko było mi się przestawić i zastanawiałam się co ja tam robię teraz też mi w głowie huczy od nadmiaru wrażeń Ivonesca ty się nie śmiej bo tak się złożyło że ja praktycznie od fryzjerki na porodówkę pojechałam nie śmieję się nie śmeję....wszystko przede mną trzymam kciuki za kolejne dni w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a w ogóle dzień dobry http://www.abcaffeservices.com/AROMA_5500_files/Amy-%20cofe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts