Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jest, jest, jest......................wylazło...............słońce.............. nie wiem na jak długo ale chce się żyć..................

myślicie że muz można chlastać rośliny...........znaczy przycinke robić czy jeszcze poczekać z tydzień??? bo niby zimno ma wrócić.............

http://www.poradnik.kolonia.waw.pl/slonce.gif

myślicie że muz można chlastać rośliny...........znaczy przycinke robić czy jeszcze poczekać z tydzień??? bo niby zimno ma wrócić.............

http://www.poradnik.kolonia.waw.pl/slonce.gif

chyba mozna -ja juz tydzien temu cięłam ....a 2 dni temu u sąsiada byla firma ogrodnicza i tez cięła tuje ,sosny ,świerki i inne badziewia :wink:

dzień dobry :D :D i u mnie sloneczko choc na razie niesmialo ,nieśmiało :roll:

....a 2 dni temu u sąsiada byla firma ogrodnicza i tez cięła tuje ,sosny ,świerki i inne badziewia :wink:

co łone w tych sosnach cięli ...... pnie :roll:

szpice bo mnie cale swiatło zabierało ...łone przy moim samiuskim płocie rosna i żywią sie moim obornikiem i innymi odżywkami i rosną jak szalone :evil:

połowę ogrodu wycięłam ...........nie w pień ale ogolone.............druga czeka na następny weekend.............zimno paskudnie słońca zero............ :cry:

Słońca u mnie też zero i śnieg pada od rana. :evil:

Kto wymyślił taką pogodę ??

Leje, wieje, śnieży :evil: Paraliżujące zimno. :-?

Ponoć tak jeszcze tydzień. Heh.

widzieliscie prognoze na 16 dni??? po 29 marca temp.... idzie tylko w górę i dochodzi do 23 st w Wielkim Tygodniu :o ciekawe ile sie z tego sprawdzi :roll:

ja widziałam, w dniach w których u Ewki będzie 23, u mnie będzie 10 :roll:

jak u Ewki 17, u mnie 7

wypisuję się z tego Podlasia :evil:

Ja nie widziałam tej pogody, ale mam nadzieję, że u mnie też ciepło będzie. Bo jak nie, to...też się wypiszę z Gdańska :wink: