Ew-ka 20.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ewuś ja za tydzień uwazaj na siebie ...slyszałas o Nataszy Richardson ? http://film.onet.pl/0,0,1937715,wiadomosci.html takie nieszczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jest, jest, jest......................wylazło...............słońce.............. nie wiem na jak długo ale chce się żyć.................. myślicie że muz można chlastać rośliny...........znaczy przycinke robić czy jeszcze poczekać z tydzień??? bo niby zimno ma wrócić............. http://www.poradnik.kolonia.waw.pl/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 myślicie że muz można chlastać rośliny...........znaczy przycinke robić czy jeszcze poczekać z tydzień??? bo niby zimno ma wrócić............. http://www.poradnik.kolonia.waw.pl/slonce.gif chyba mozna -ja juz tydzien temu cięłam ....a 2 dni temu u sąsiada byla firma ogrodnicza i tez cięła tuje ,sosny ,świerki i inne badziewia dzień dobry i u mnie sloneczko choc na razie niesmialo ,nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale w Waszych stronach zachodnich zawsze trochę cieplej, u mnie na południowym wschodzie to wygwizdów...........i sama nie wiem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 21.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale w Waszych stronach zachodnich zawsze trochę cieplej, u mnie na południowym wschodzie to wygwizdów...........i sama nie wiem ...... też mam ten dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ja się witam sobotnio U nas w końcu pokazało się słoneczko odrazu inaczej swiat wygląda Życze wszytskim żeby taka pogoda zostałą już z nami na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ....a 2 dni temu u sąsiada byla firma ogrodnicza i tez cięła tuje ,sosny ,świerki i inne badziewia co łone w tych sosnach cięli ...... pnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ....a 2 dni temu u sąsiada byla firma ogrodnicza i tez cięła tuje ,sosny ,świerki i inne badziewia co łone w tych sosnach cięli ...... pnie szpice bo mnie cale swiatło zabierało ...łone przy moim samiuskim płocie rosna i żywią sie moim obornikiem i innymi odżywkami i rosną jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 połowę ogrodu wycięłam ...........nie w pień ale ogolone.............druga czeka na następny weekend.............zimno paskudnie słońca zero............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 połowę ogrodu wycięłam ...........nie w pień ale ogolone.............druga czeka na następny weekend.............zimno paskudnie słońca zero............ Słońca u mnie też zero i śnieg pada od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kto wymyślił taką pogodę ?? Leje, wieje, śnieży Paraliżujące zimno. Ponoć tak jeszcze tydzień. Heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kto wymyślił taką pogodę ?? Leje, wieje, śnieży Paraliżujące zimno. Ponoć tak jeszcze tydzień. Heh. widzieliscie prognoze na 16 dni??? po 29 marca temp.... idzie tylko w górę i dochodzi do 23 st w Wielkim Tygodniu ciekawe ile sie z tego sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ja widziałam, w dniach w których u Ewki będzie 23, u mnie będzie 10 jak u Ewki 17, u mnie 7 wypisuję się z tego Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 u mnie przeszło .... 38 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 u mnie przeszło .... 38 stopni Lesiu, a Ty co, chorujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ja widziałam, w dniach w których u Ewki będzie 23, u mnie będzie 10 jak u Ewki 17, u mnie 7 wypisuję się z tego Podlasia Ja nie widziałam tej pogody, ale mam nadzieję, że u mnie też ciepło będzie. Bo jak nie, to...też się wypiszę z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 u mnie przeszło .... 38 stopni Lesiu, a Ty co, chorujesz? coś mnie dopadło ze dwie baryłki smarków ze mnie zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 u mnie przeszło .... 38 stopni Lesiu, a Ty co, chorujesz? coś mnie dopadło ze dwie baryłki smarków ze mnie zeszło Biedaczek Wydmuchaj nosek http://www.obrazky.pl/obrazky/papier-toaletowy-na-glowie-945-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.03.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 leje, wieje, zimno..........................ile jeszcze Dobry dzień............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja piitole Co za noc Dęło jak w trąby , dudniło deszczem i gradem po dachu aż gwizdało. Orkiestra całonocna. Też sie wypiszę z tego regionu. A wogóle..Pochwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts