tola 24.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ew-ka GRATULACJE zdrówko całej niezwykłej Rodzinki http://www.camperteam.pl/forum/files/szampan_22_406.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry jak zwykle rano odśnieżanie zaliczone, nie na długo, bo pada nieprzerwanie. Po okolicy lepiej poruszać się na biegówkach niż samochodem. A w grudniu tak narzekałam, że piękne śnieżne zimy dzieciństwa to historia która nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale nowina Ewciu gratuluję dużo zdrówka maluszkowi życzę ...i pozdrawiam wszystkich z pracy http://images6.fotosik.pl/361/cdd262dea36c2f34med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://www.tuczno.pl/fotki/Image/Fajerwerki-.jpg Stasiowi huuurraaa ! Niech rośnie w siłę i niech będzie Pierwszym Mężczyzną Swojej Babci Mamusi życzę duuużo mleka i cierpliwości do wielu rzeczy. Donoszę nadto z frontu, że u mnie halny i gradobicie nocne na przemian z niecnymi opadami śniegu. Gdzie można pisać w tej sprawie odwołanie ? hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dziendobry Kochani rano wstałam zła jak osa ,jak zobaczyłam ten zasypany świat na biało za oknem ....ale 5 minut później ten sam swiat wydał mi sie taki piekny Ziaba pisz do mnie petycje ....wszystko wezme na siebie ps...dziekuje za Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurdebele Nie ma jak zostać babciom Jeszcze się nam Ew-ka rozpędzi natenczas i zacznie pożyczki bezzwrotne udzielać w tym stanie A tak na ucho : Ew-cia , jak ja Ci zazdrrrrroooooszczę Tesz bym tak chciałaaaaaa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewciu ogromne gratulacje Dla rodziców duzo cierpliwości a Stasiowi duzo zdrówka i szczęscia na tym świecie. A po cichutko starsznei zadroszczę Twojej synowej U nas też zima, śnieg sypie [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aga, to tak szybko śmignie, rach ciach i Tobie będziemy gratulować, a Ty będziesz tulić i w piętki całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Toluska jak mój dzieć zechce czekac na wiosnę to nie wiem jak to bedzie, tym bardziej że moje panny jakos się specjalnie nie spieszyły. I oczywiście jak było daleko to moej dziecię się wybierało, jak już mam wolnośc i zaczęłam ostro sprzątać i używac życia to dzieć siedzi na miejscu Nic to zobaczymy jak bedzie, może się nademną zlituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aga - Madzi ten porod poszedł bardzo szybko tak naprawde pierwsze mocne bole dostala o 6 rano ,a party ból byl tylko jeden , wtedy wyszla glowka ,potem drugi i Stas wyskoczyl jak z Filip z Konopii Madzia sama byla zdziwiona ,że tak szybko to poszło Teraz kole na nas ...zaraz zniose ze strychu łóżeczko ,ktore Dziadek zrobil dla Kasi 23 lata temu wypiore posciel do łóżeczka -wysprzatam pokój bo mlodzi zapowiedziel ,ze na Swieta chca przyjechac do nas na pare dni ale bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewka gratulacje. Zobaczysz jak fajnie być młodą babcią. A jak zareagował H.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ew-ka Madzia rzeczywiście super ekspres była...a raczej Stasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewciu czułam że musze jej zadrościć Oj ja to taka szybka nie jestem, chyba że tym razem będzie inaczej My też teraz mamy zamiar już łóżeczko zostawić i posciel jak dzieć wyrośnie, własnie dla nastepnego pokolenia Bedziecie mieli super święta A jakie miał wymoary ten Twój wnusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ewka gratulacje. Zobaczysz jak fajnie być młodą babcią. A jak zareagował H.? H. mocno mnie przytulil ze łzami w oczach potem poprosil o zdjecie na tel. i ma tapete ze Stasiem teraz jest w pracy i .......robi generalne porzadki na zapleczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A jakie miał wymoary ten Twój wnusio 3750/55 normalnie mister Krk a wiecie ,że 24 marca 2006 Stanislaw Dziwisz zostal Kardynalem ??? to sie nazywa wyczucie daty i w 1794 - Tadeusz Kościuszko złożył przysięgę na krakowskim Rynku i został naczelnikiem insurekcji kościuszkowskiej i 24 marca 2004 - uchwalono Narodowy Dzień Życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Prawdę mówiąc, to Ewciu nie jesteś jeszcze babcią tylko... żoną dziadka. Gdyby to była Stasia, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Prawdę mówiąc, to Ewciu nie jesteś jeszcze babcią tylko... żoną dziadka. Gdyby to była Stasia, to co innego. tak mi mowią ,ale co mi tam ..... żona dziadka też brzm ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A jakie miał wymoary ten Twój wnusio 3750/55 normalnie mister Krk a wiecie ,że 24 marca 2006 Stanislaw Dziwisz zostal Kardynalem ??? to sie nazywa wyczucie daty i w 1794 - Tadeusz Kościuszko złożył przysięgę na krakowskim Rynku i został naczelnikiem insurekcji kościuszkowskiej i 24 marca 2004 - uchwalono Narodowy Dzień Życia wymiary niezłe nie mówiąc o samej dacie same ważne rzeczy się działy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Słusznej postury chłopinka Wyglądał mi ze zdjęcia na paczuszka I proszę jaki dzień sobie upodobał, taki mały a już taki mądry Tylko gratulować i się cieszyć. Ja jeszcze mogę zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Słusznej postury chłopinka Wyglądał mi ze zdjęcia na paczuszka I proszę jaki dzień sobie upodobał, taki mały a już taki mądry Tylko gratulować i się cieszyć. Ja jeszcze mogę zazdrościć Aga, jeszcze tylko trzy tygodnie, ale żoną dziadka i tak nie będziesz tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts