bodzio_g 25.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wszyscy narzekają na zima ... a przecież ... łona roz jest a roz jej ni ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 do dziadka Tomka nalezy sie zwracać O Wielki Komturze !! z poważaniem bodzio Bodziu, jak się spotkamy to... napijemy się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tola - niech Ci bedzie to może faktycznie przez WY sie do mnie zwracajcie pijemy dzisiaj coś ? moge postawić ...jeszcze mogę sie napić H . juz śpi ,ale ja jeszcze nówka http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Alkohol_kobiety_muzyka_2009008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ew-ka - co Wyscie narobili z tym H. A Wy to chyba ...neo - nówka ... jo tak nie chce skończyć... jo chca ino piwko i nyny O Wieki Komturze - Waszą wypowiedź mam zapisaną na twardym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wszyscy narzekają na zima ... a przecież ... łona roz jest a roz jej ni ma ... u mnie jest stale, permanentnie, niezmiennie, nieprzerwanie od 3 miesięcy można sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 halo, Nówka, jesteś tu, czy już obok Heniusia? bo ja się chyba muszę czymś znieczulić, żeby móc zasnąć, a do lustra to tak nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ew-ka - co Wyscie narobili z tym H. A Wy to chyba ...neo - nówka ... jo tak nie chce skończyć... jo chca ino piwko i nyny O Wieki Komturze - Waszą wypowiedź mam zapisaną na twardym ... Ew-ko nasza kochana, chciałem napisać kawiarniana forumowa, ale niech zostanie, bo wiesz, że Cię lubię. H. daj odpocząć, w końcu nie codziennie zostaje się dziadkiem. Musi się oswoić z nowym... "stanowiskiem". Przerabiałem to już kilka razy więc wiem. A tak rano, jak jeszcze jest w objęciach Morfeusza, to możesz mu szepnąć do ucha, że jest dziadkiem. Bodziu, do Ciebie będę się od tej chwili zwracał per... "WIELKI ŚLĄSKI GAWĘDZIARZU". A tak prywatnie Bodziu, Specjal, czy Tyskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 halo, Nówka, jesteś tu, czy już obok Heniusia? bo ja się chyba muszę czymś znieczulić, żeby móc zasnąć, a do lustra to tak nie bardzo Tolu, przecież my som jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A tak prywatnie Bodziu, Specjal, czy Tyskie? fajnie to tak, żeby się z kolegami nie podzielić a, że o koleżankach-siostrach i nie tylko to już ........ nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 halo, Nówka, jesteś tu, czy już obok Heniusia? bo ja się chyba muszę czymś znieczulić, żeby móc zasnąć, a do lustra to tak nie bardzo Tolu, przecież my som jeszcze. o, to zdecydowanie lepsze od lustra i choć piwo zmartwień nie utopi, ale je choć trochę złagodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 halo, Nówka, jesteś tu, czy już obok Heniusia? bo ja się chyba muszę czymś znieczulić, żeby móc zasnąć, a do lustra to tak nie bardzo Tolu, przecież my som jeszcze. o, to zdecydowanie lepsze od lustra i choć piwo zmartwień nie utopi, ale je choć trochę złagodzi Chciałaś napisać chyba że my som lepsze od lustra. A przecież możemy zmienić trunek. Co pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A tak prywatnie Bodziu, Specjal, czy Tyskie? fajnie to tak, żeby się z kolegami nie podzielić a, że o koleżankach-siostrach i nie tylko to już ........ nic nie powiem Jak widzisz Bodziu, koleżanki (siostra) wola chyba inne napitki. My w miedzyczasie, możemy sobie jakąś krzynkę piwa całkiem prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wypiłam Żuberka, lekki szmerek pozwoli usnąć. dobrej nocki życzę i kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No nie wiem jak dzieńdoberkować. Po takich dysputach w temacie wyższym, nic tylko pismem znormalizowanym poprawnie zaordynować wschodzące słonko Dobra, O Wy Co Już Macie Naocznie Przedłużony Korzeń Rodzinny , może kawki porannej hę ? http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chcem kawki U nas od rana piękne słonko świeci Cholerka, żeby było już cieplej Rano było -7 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dobry Deń............ Melduje że: - słońce świeci- mróz jak jasny gwint- placki białego gów...a leżą gdzie nie gdzie- wiatr mini mini- do pracy zapału brak.......... kawe se pije swojom............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 głowa mnie boli sorry dla wszystkich wczorajszy kompanow ......sama nie wiem jak to sie stało ,ale obudzilam sie rano w łóżku To była bomba z opóźnionym zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Upraszam uprzejmie o wypicie jednego za zdrówko mojego jednego. 22 lata temu zostałam mamą. Co roku ,chwila po chwili rozpamiętuję ten cud i w sumie nie wiem kto powinien dostawać prezenty http://www.goniec.com/upload/Archive/art-1386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ziaba - ja sie napiję klinika za nieustające Twe zdrowie też mnie to zawsze nurtowało ....moje to świeto czy dziecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 I ja się witam Po wczorajszym słonku zostało u nas już tylko wspomnienie i znowu jest szaro- buro i pada nie wiadomo co To ja chce kawy. Ziaba wszytskiego najlpeszego dla dziecia i dla Ciebie mamuśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts