bodzio_g 29.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wszystkiego najlepszego dla naszej Forumowej Książniczki (pamiętaj o oponkach dla mnie ... ) a czy piwo dziś jakieś będzie ? normalnie dziś przed 4 wstałem ... to chyba mi sie należy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 29.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 normalnie dziś przed 4 wstałem ... wg letniego czy zimowego czasu? A zreszta co za różnica. Szacun Ci się należy za wstanie w niedzielę o takiej porze. http://www.reklamagratis.pl/_mm/_d/_ext/22/big_piwo%20rozjasnia%20umysl01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Maluszku, serdeczne gratulacje z Mazur. LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Zgodnie z naszą, forumową tradycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.03.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzieńdoberek http://farm4.static.flickr.com/3453/3297125534_46c7cc8c69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jaka miła niespodzianka w poniedziałkowy poranek Dziękuję Wam Kochani serdecznie :D :D jakem Książniczka jest Zapraszam na kawusię http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg i na ciasto http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg i oponki (specjalnie dzisiaj dla Bogusia ) http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.03.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 i co ..........żabami...........rzuca ciemno, pochmurno, wrednie , trochę ciepło.......... pcham się do wasz z kawką......... http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzień dobry Maluszku - gratulki jaki admin czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam, witam Maluszku gratuluję orginalnego, zasłużonego tytułu Oj kawka, kawka bardzo dziś wskazana, dziś ciężki dzień - aklimatyzuję siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Maluszku ,Ja tez Ci gratuluje .Witam wszystkich w poniedzialkowy poranek.Za oknem zaczyna sie chmurzyc ,przed chwilka mielismy piekne sloneczko .Zobaczymy w ktora strone rozwinie sie sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dziękuję Wam bardzo Ivo - jak się czujesz? Faktycznie dzisiaj ciężki dzień będzie Nie dość, że zmienili czas to jak wstawałam było ciemno teraz spać mi się chce i jeszcze tak brzydko i pochmurno za oknem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to i ja dołączam do gratulacji Książniczko Maluszku u mnie .... http://www.youtube.com/watch?v=5f04-DyYOlY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ivo - jak się czujesz? dziękuję, dobrze po szoku jakiego doznałam na początku już jest OK psychicznie się przyzwyczaiłam do tej myśli, a fizycznie czuję się też dobrze brzuchatek tylko zaczynam się robić....na razie jeszcze mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam się poniedziałkowo. U nas też pogoda nie może się zdecydować i czekam na rozwój sytuacji. Maluszku ogromne gratulki pieknego tytułu Łapie kawkę i zjem kilka oponek Bodziowi, mam nadzieję że mi wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Aga - pewnie wybaczy...nie chce mieć przecież dziur w pościeli a jak Ty sie czujesz? nerwówka czy spokojne ostatnie dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ivo spokój totalny Na razie doprowadzam dom do porządku, bo niby jak leżałam to moja rodzina sprzatała ale jakoś tak po łebkach o oknach nie wspomnę, a ja nie rusząłm w domu palcem od września więc mam zaległości i w sumie to jak już wysprzątam moge jechac witać dzidziola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Maluszku -Gratulacje tytuł zobowiązuje wiec teraz powinnas czytac 2 razy wiecej i nam tu streszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dziękuję Wam bardzo raz jeszcze Ew-ka - ja nic innego nie robię tylko czytam ale straszliwie nie lubię pisać streszczeń więc jakby co to będą krótkie notki Ivo - dobrze, że już jesteś pozytywnie nastawiona do Maluszka Aga - faktycznie Ty już jesteś na finiszu. Trzymam kciukasy, żeby poszło jak po maśle Jamles - nic nie widzę W domu dopiero obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dziękuję Wam bardzo raz jeszcze Jamles - nic nie widzę W domu dopiero obejrzę tam tylko "Ciągle pada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a tak w ogóle to Książniczko jedenastotysięcznik zdobyłaś drugie dzisiaj gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Książniczko nasza, NO TO LLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Aga J.G., tyś jeszcze podwójna? EDZIA, opowiadaj, Dolomity stoją tam gdzie stały? Ew-ka, a gdzie relacja z wycałowania piętek Króla Stanisława Wielkiego? Dzień dobry wszystkim, melduję o nadejściu wiosny. Słonka nie ma, kropi deszczyk, ale jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts