Ivonesca 02.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień dobry nowa dostawa http://th.interia.pl/51,b2ea14d512068039/284015325_938317eaed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 http://republika.pl/blog_ni_3315338/3676964/tr/filizanka_kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 wiecie co dziś widziałam? 10 bocianów na polu w towarzystwie 8 saren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ivo czyli piękny widok miałaś Aga, Ty się nam melduj codziennie, najlepiej raz z rana raz z wieczora. Jak się nie zameldujesz znaczyć będzie, że już jesteś pojedyncza Nooo a my oczywiście wypijemy Twoje i maleńkiej zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ivo czyli piękny widok miałaś mój mąż załamany mówi, że wystarczy ten jeden który widzieliśmy w grudniu w grudniu widzieliśmy spacerującego bociana przy przystanku autobusowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Weź Ty mnie kobieto nie denerwuj co Ja za stara jestem na.... bociany, a i u mnie na łączce czasami spacerują nie żebym bocianów nie lubiła ale..tfu, tfu W grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ano w grudniu ! i co? i we wrześniu będzie efekt a też wydawało mi się żem za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tralala ...Stas juz jest u Babci ale fajny dzien mi sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tralala ...Stas juz jest u Babci ale fajny dzien mi sie zrobił pozdrawiam szczęśliwą babunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Spokojnie, z moich "naukowych" obserwacji ornitologicznych wynika, że to czarny bocian jest odpowiedzialny za zaciążanie, a nie biały. Jak w 2007 roku przeleciał nad "komturią 2 razy czarny bociek, a córki wtedy tu były, to i obie zaciążyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Spokojnie, z moich "naukowych" obserwacji ornitologicznych wynika, że to czarny bocian jest odpowiedzialny za zaciążanie, a nie biały. Jak w 2007 roku przeleciał nad "komturią 2 razy czarny bociek, a córki wtedy tu były, to i obie zaciążyły. nie kracz Tomku, nie kracz, bo te czarne bociany to roznoszą czarne wnuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Spokojnie, z moich "naukowych" obserwacji ornitologicznych wynika, że to czarny bocian jest odpowiedzialny za zaciążanie, a nie biały. Jak w 2007 roku przeleciał nad "komturią 2 razy czarny bociek, a córki wtedy tu były, to i obie zaciążyły. nie kracz Tomku, nie kracz, bo te czarne bociany to roznoszą czarne wnuki... dobrze ,że u mnie takich boćkow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.04.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Spokojnie, z moich "naukowych" obserwacji ornitologicznych wynika, że to czarny bocian jest odpowiedzialny za zaciążanie, a nie biały. Jak w 2007 roku przeleciał nad "komturią 2 razy czarny bociek, a córki wtedy tu były, to i obie zaciążyły. nie kracz Tomku, nie kracz, bo te czarne bociany to roznoszą czarne wnuki... Nie, moje wnuki są białe, a dwóch nawet... rudawych. Czarne bocki stronią od ludzi. Gniazda zakładają przeważnie w lasach, na dużych drzewach. A gniazdują z wyjatkiem gór, na terenie całego kraju, więc i w Twojich okolicach Ew-ka też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.04.2009 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ew-ka od DOBRYCH RAD i WYSTROJU Dołączył: 06 Mar 2004 Posty: 16106 Skąd: wykluł sie Stasio ... siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.04.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zupełnie dooobry dzionek ! Tak czytam te bocianie wywody i zazdrość gulę robi na szyi , jedni mają, drudzy nie mają, wot, sprawiedliwość.. U mnie ino sójki na piechotę popychają. Taka kocotobołka nie przyniesie. Ivo to chyba Świąteczny bocian był. Mikołaj widać oszczędza jak może , bociek za byle robala porządną robotę odwali. A dostojnie doniesiona przesyłka, nie tak ..ciach ciach przez komin Gwarancja jakości Pokazałybyście razem z Agą naocznie Fasolki. Dajcie guli naszyjnej możliwość wzrostu Kurde bele..chwalcie się !!! A my tu komitet powitalny zaczniemy montować. Transparenty, orkiestra.. W końcu KK tu jest, a nie byleco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.04.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20143/kanapka_jup_550.jpeg http://cosniecos.blox.pl/resource/teecitro.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.04.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 co tak świtkiem- rankiem łazisz po kawiarni. http://student.wszia.edu.pl/%7Emm1/zdjecia/herbata.jpg słońce świeci -2 stopnie, siwo na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.04.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Patyśka, a Ty czemu kołderki nie przytulasz ??? ( mam nowe miejsce na sadzenie badyli, zaraz ruszam w bój ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień doberek jakie pyszne śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Patyśka, a Ty czemu kołderki nie przytulasz ??? ( mam nowe miejsce na sadzenie badyli, zaraz ruszam w bój ) bo hołota o 7 wyruszyła z domu .........wiec musiałam wstać o 6 i się plączę po chałupie jak smród po gaciach, miałam myc okna ale za zimno może dzisiaj przyjdą mi badyle to jutro posadzę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts