jamles 06.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i ja sie przywitam ...prawie slonecznie ( zza chmurek cosik sie przeciera ) Aga pewnikiem juz urodzila ma ktos z nią kontakt telefoniczny ? może AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam się słonecznie, dziękuję za kawę. No właśnie co z Agą, pewnie już się rozdwoiła. Może zrobimy nieśmiałe LUUUUU Babcia, jak tam Stasiu? Dał Ci już popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witajcie poniedziałkowo Aga cały czas w dwupaku, jakby co to dam znac napewno dziś wizyta zobaczymy co gin powie. Jakoś moje dzieicę jak teraz już może to się w brzuszku spodobało a na początku to się nei podobało już się boje tej przewrotnej natury. U nas troszke mniej słoneczka, ale nadal pogoda wiosenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Aguś - trzmam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Aguś - trzmam kciuki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No Aga, Ty się melduj nam Ja również trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dobre popołudnie Kaaawy, kaawy !! Sezon grillowy widać otwarty Cały weekend pachniało w okolicy Aga naganiam Wam dobre Anioły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Aga, też trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nadal jesteśmy w dwupaku Czekamy sobie a dzieć rosnie, zobaczymy jak długo jak się nie rozpakujemy to 24 idziemy do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Babcia, jak tam Stasiu? Dał Ci już popalić grzeczniutki jak aniołek spi w dzien po 4 godziny - je 40 minut ...zrobi kupe jak zachod słonca i ....znowu śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nadal jesteśmy w dwupaku Czekamy sobie a dzieć rosnie, zobaczymy jak długo jak się nie rozpakujemy to 24 idziemy do szpitala. Aga ...jak jutro urodzisz.... w piątek jestes w domu przemyśl to -Swieta w domu z małym kurczaczkiem to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 http://img530.imageshack.us/img530/6295/tostlososdscf0049podpisua2.jpg Baardzo dobbrry dzień Wszystkim szczykawom, pigułom i tudzież postaciom w bieli /zieleni w dniu ich święta - radości z wykonywanego zawodu i nieustającej podwyżki płac. http://www.kwiaty.warszawa.pl/files/bukiet_mieszany_kwiaty.jpg Dziś moja córeńka kończy 17 lat. Same świętowania dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 http://www.kppsp-wschowa.xip.pl/2006/images/stories/szampan_strzal.jpg STO LAT DLA MŁODEJ ZIABY !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Melduję z pola boju że: - kawa wypita - słońce świeci - w szlafroku siedzę - nie chce mi się do roboty iśc - muszę sobie kupić okulary słoneczne - mam dostać sekator oooooooooooogromniasty - muszę złożyć Pita ---srita - i ugotować jakąś strawę na razie tyle........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Melduję, że mam za chwilkę klasówkę z frejzali brak torta na popołudnie w garach obiadowych pomidorową bez niczego i zaćmienie ogólne mimo pięknego słonka. A poza tym wszyscy zdrowi.. Aga Aga, jesteś/cie ?? over.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ziabko - wszystkiego najlepszego dla Córci z okazyji urodzin :D http://www.dobryhumor.info/m10.jpg a jutro moja córcia będzie świętować 15 urodziny co to jest frejzalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ...dobry... http://www.tias.com/stores/fj/pictures/4004a.jpg To i ja się przyłączam do życzeń. A teraz siądę cichutko w kąciku i będę się przyglądał - kogo pamiętam, a kogo nie http://republika.pl/blog_dv_22233/128514/sz/krzeslo_imis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 OOOOOOOOOOO Whisper dawno Cię nie było Co u Was słychać? Luśkę ucałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam się słonecznie Ziaba wszytskiego najlepszego dla córci A ze swojej strony dziekuję za zyczenia Ewciu żeby to było takie proste to ja bym się chetnie pisała, ale mój dziec widocznie woli robic w święta za pisankę niż kurczaka I kogo moje piekne oczy widzą Whisper witaj i pisz co tam słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wiosna idzie, krokusy spod ziemi wychodzą, to i ja wyszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts