jamles 08.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 może te ciśnienie trzeba w kapusćie bocianowi unormować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Moja znalazłam w kapuście Znane są od wieków dobroczynne okłady z kapusty I zupki mające na celu schóść na kóść.. Łomatko, a ja taka miłośniczka bigosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 jakas pełna flaszka jest od wczoraj same wypadki po mnie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Taką przywlekłam. Tylko troszku ciepława jest... http://gallicwars.files.wordpress.com/2009/01/tila-tequila-white-bikini-sex-hair.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 na powypadkowe odnerwienie mogie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Maluszku, dla córci urodzinowe uściski!!!!! http://www.asflor.pl/asflor5_pliki/frezje-Honeymoon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Pień kobry od północy Wszystkiego najlepszego młodym matkom i starym córkom czyli... ło matko s córko ... piwo wypite oponki zjedzone no i co tera robić ? szukać bociana ??? jutro chyba bedzie tak jak jakieś 20 lat temu : - kierowniku , dziś zaspałem do pracy bo ...właśnie sie dowiedziałem że zostałem ojcem - nooo to gratulacje , córka czy syn ? - tego jeszcze nie wiem ... będe wiedział za ... 9 miesięcy co jo gododom, co jo godom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.04.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://prowincjalnawioska.blox.pl/resource/kanapka_Tblog_001.jpg Doberek! Bodzio, ale Cie przycisło..takie wyznania w środku nocy , ja pierniczę.. , to Ci się przytrafiło.. farciarzu jeden, szczęśliwcze, Nieładnie tak innych w oczy kuć in facto faktem dokonanym kiedy śpiom. . Wzywam wszystkich do reakcji na Bodziową prowokację !! Pokażmy, że nie tylko on pod ( na ??? ) szczęśliwą gwiazdą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich dawno mnie tu nie było ale odkąd wróciłam do pracy to na zakrętach nie wyrabiam Kawka dla potrzebujących http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg Wciągam jedną kanapeczkę od ziabki i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień doberek ta kawka tak ładnie pachnie, a ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Bună dimineaţa Kawka... kawka... kawka... bez niej funkcje życiowe ustaną... http://www.restoranoff.ru/images/Publikatsii/coffe.jpg A jak kawka wypita to do roboty. Ja na pole idę, cebulę siedmiolatkę pielić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 no dobra kawa już jest to teraz przydały by się świeżutkie oponki http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg jeszcze raz dziękuję, za życzonka w imieniu mym i mej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To ja łapie i kawkę i oponki I dzień dobry mówię, u nas nadal ładna pogoda co prawda w nocy padało ale teraz już jest piekne słoneczko Ivo a co kawka Ci szkodzi Monka tak to jest jak sie wraca do pracy po dłuższej przerwie, trzeba wszystko przeorganizować i jeszcze dziecię się zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ivo a co kawka Ci szkodzi właściwie nie szkodzi, tylko po prostu nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ivo a co kawka Ci szkodzi właściwie nie szkodzi, tylko po prostu nie smakuje Znam to, ale już przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Iwo, chętniej pewnie kiszonego ogóreczka byś wrąbała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Iwo, chętniej pewnie kiszonego ogóreczka byś wrąbała? o to...to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Iwo, chętniej pewnie kiszonego ogóreczka byś wrąbała? o to...to... ja w tym czasie miałam wstręt do kiszonych ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Iwo, chętniej pewnie kiszonego ogóreczka byś wrąbała? o to...to... ja w tym czasie miałam wstręt do kiszonych ogórków ja jem wszystko co kwaśne słodycze mogą nie istnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Iwo, chętniej pewnie kiszonego ogóreczka byś wrąbała? o to...to... ja w tym czasie miałam wstręt do kiszonych ogórków ja jem wszystko co kwaśne słodycze mogą nie istnieć Dla mnie słodycze nei istniały do połowy ciązy za to teraz nadrabiam, ale wstręt do mleka i nabiału pozostał. Mleko toleruje tylko w kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts