jamles 30.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bodzio- mam nadzieje ,że kwiaty i sniadanie do łózka było Wszystkiego Najlepszego dla Was http://www.fotografie.atryda.pl/Kwiaty/Konwalie/slides/Konwalie%200009.JPG Ewka, a Ty jesteś pewna tego oczka bo może to jest rocznica przyjęcia na gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam się szybciutko przy sniadanku Ja tam obstawiam tak jak Ewcia więc wszystkiego najlepszego dla Bodzia i jego połówki Ewciu Twoim rodzicom też wszystkiego co najlpesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ewa - taki tort rodzicom zapodasz bodzio - serdeczności dla Cię i małżonki PS. ciekawe jak sie okaże że źle jamles zgadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ewa - taki tort rodzicom zapodasz bodzio - serdeczności dla Cię i małżonki PS. ciekawe jak sie okaże że źle jamles zgadł Ivo a co tam w końcu kiedys będą mieć rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ewka, a Ty jesteś pewna tego oczka bo może to jest rocznica przyjęcia na gruba ostatniego dnia miesiąca ? nie wierze no chyba ,że wtedy bodzio stracil coś cenniejszego niż wolność kawalerską ale to tez raczej niemożliwe ...łon taki bardziej temperamentny ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ewa - taki tort rodzicom zapodasz PS. ciekawe jak sie okaże że źle jamles zgadł raczej nic slodkiego - cosik ostatnio maja za dużo cukru ....w sobie bedzie to cos bardziej praktycznego ....juz nawet mam na oku nowe narzuty na wersalke i fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ivo ja nieustannie robię bociany w konia Heh. Mój ślubny słyszał o odnowieniu ślubu w 25 rocznicę. Jako że mamy to coś za rok, siem zastanawiam...nowa noc poślubna czy .może na kociom łapem żeby było inaczej Melduję, że coś się zbiera na niebie. Oby , oby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ivo ja nieustannie robię bociany w konia Heh. Mój ślubny słyszał o odnowieniu ślubu w 25 rocznicę. Jako że mamy to coś za rok, siem zastanawiam...nowa noc poślubna czy .może na kociom łapem żeby było inaczej Melduję, że coś się zbiera na niebie. Oby , oby.. oj biedne te bociany nowa noc poślubna...fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bodzio czy Ty sie już tyla lot z jednom frelom tropisz Ewka skorzystała z podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Melduję, że coś się zbiera na niebie. Oby , oby.. nazbierało się ....... pada deszczyk troszku grzmoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 U nas coś pokapało, ale deszczem tego nazwać nie można Ciekawe kiedy Bodzio przybedzie rozwiać wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 już się padanie skończyło a Bodzio to coś o wieczorze wspominał jeszcze jedna możliwość ..... oczko temu wyszedł do cywila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 21 to już dożywocie by odsiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://merlin.pl/MP3/2/24/PRCD949-2-U14.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bry ok 16,oo przyszla straszna chmura , błyskało ...grzmiało .....i se poszło ( chyba do jamlesa) ..... zaś lałam wode szlauchem .....teraz troszke pada ,ale to takie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bodzio sie nie pokazal ? hmmm.......pewnie nadrabia zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bry ok 16,oo przyszla straszna chmura , błyskało ...grzmiało .....i se poszło ( chyba do jamlesa) ..... zaś lałam wode szlauchem .....teraz troszke pada ,ale to takie nic już przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 życzę miłego i słonecznego wekendu Ja kieruje sie raniutko w kierunku zachodnim do miłego ....w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bobry we wieczór nadrabiam zaległości ... dożywocie odsiedziałem... konkurs wygrał ...Jamles i Ew-ka nagrode prześlę jak ...wytrzeźwieję... przede mną noc ... byle nie tak jak ... - noc spędziłem dość przyjemnie ... d...pa była , ale ze mnie ps - dzięki za kwiotki pozdrowienia i inne serdeczności wesołego hoop do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Melduję się z leżaka w pełnym rynsztunku bojowym. Byłam na wsi. Jessu, ludzie, włosy z głowy rwać jak to deszczu nie będzie. Ni siana na zimę, ni ziemniaka młodego, o truskawkach przyjdzie nam chyba zapomnieć. Deszczu padaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts