bodzio_g 15.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... dobry. Mam nadzieję, że Tomek wygra!!! musi wygrać, przecież ja jeszcze do komturii nie dotarłem Nie ma to tamto ... Razem tam przyjadymy i specjala obalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... dobry. Mam nadzieję, że Tomek wygra!!! musi wygrać, przecież ja jeszcze do komturii nie dotarłem Nie ma to tamto ... Razem tam przyjadymy i specjala obalimy Tomku, nie żebym się z Marianem znowu kłóciła, ale winko wypijemy...winko z Twojej piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... dobry. Mam nadzieję, że Tomek wygra!!! musi wygrać, przecież ja jeszcze do komturii nie dotarłem Nie ma to tamto ... Razem tam przyjadymy i specjala obalimy Tomku, nie żebym się z Marianem znowu kłóciła, ale winko wypijemy...winko z Twojej piwnicy. A gin'a weźmiecie pod uwagę Ja już go przywiozę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... dobry. Mam nadzieję, że Tomek wygra!!! musi wygrać, przecież ja jeszcze do komturii nie dotarłem Nie ma to tamto ... Razem tam przyjadymy i specjala obalimy Tomku, nie żebym się z Marianem znowu kłóciła, ale winko wypijemy...winko z Twojej piwnicy. noooo ... tyż... winko a potym sauna z Helcią - Tomku - tego nie mogymy odpuścić J. bydzie nom polewoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pewnie, że weźmiemy W końcu będzie co opijać Brazuniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ... dobry. Mam nadzieję, że Tomek wygra!!! musi wygrać, przecież ja jeszcze do komturii nie dotarłem Nie ma to tamto ... Razem tam przyjadymy i specjala obalimy Tomku, nie żebym się z Marianem znowu kłóciła, ale winko wypijemy...winko z Twojej piwnicy. noooo ... tyż... winko a potym sauna z Helcią - Tomku - tego nie mogymy odpuścić J. bydzie nom polewoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 jeszcze śpicie? Tomka to rozumem ,że śpi .....ale Wy ? maj w pełni ,bzy oszalały zapachem , wszystko kwitnie ,taras tonie w kwiatach ...życie jest piękne H. pojechał na żagle i zostawił mnie na tydzień .... nie wiem czy to lubie ,ale musze sobie jakos ten tydzien wypełnić .....zaraz jade do Cz-wy do Rodzicow ,ktorzy przenieśli sie do mojego brata na czas pobytu bratowej w szpitalu ....zacząl sie 7m-c ciąży i do rozwiązania musi pozostać pod opieką lekarzy .... Biedna życzę miłej soboty .....mam nadzieje ,ze spadnie troszke deszczu i bedzie jeszcze piekniej Zostawiam kawkę http://3.bp.blogspot.com/_2v34Wu-1238/SKnCAPXXfwI/AAAAAAAADD0/B_UlVvo-qXY/s1600/preso.jpg i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dobry będzie dzień. Ew-cia siamaś Ty bezogonowa ?? to znaczy , że ogon się za Tobą nie ciągnie.. Farciara. cały tydzień łóżko ma wyłącznie po całości dla siebie Dziś odwłok we wodzie termalnej wymaczać będę. Nic tak dobrze nie robi jak ciepełko w okolicach kuperka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 U mnie też tonie wszystko ... w deszczu!!! A całe łóżko to ja mam wyłącznie dla siebie tak średnio 8 miesięcy w roku - jest czego zazdrości, cooooo Siemano Kawę wypiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam się w pochmurną i deszczową sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzień dobry wszystkim. U mnie nieśmiało kropi deszczyk, palę w kominku, bo zimno jak w psiarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 wróciłam z Cz-wy ......lało tam jak z cebra od samiuskiego rana ,ciężkie chmury nad głową a we mnie radość ,że i u mnie pada (wszak to tylko 50 km ) -przyjeżdżam a tu ....sucho jak w pieprzniczce lece na babskie spotkanie ...żony żeglarzy sie dzisiaj sponiewieraja pa pa ....ziaba -odezwe sie na priv do Cię \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ewcia, tylko wróć z tej poniewierki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dobry. Bardzo dobry to będzie jak Tomek wróci jutro do nas. To w związku z tym śniadanko na chwałę zdrówka powszechnego : http://1.bp.blogspot.com/_97eLzwMSkk0/Sct7_hxtYJI/AAAAAAAAAU4/wf6DWqqUP3g/s400/sniadanie_rolnika_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Bry Ziaba tak z samego rańca chabaniną po oczach dajesz .............a gdzie kawa, ciasteczko????????? Wiatr duje jak cholera, fryzury kościołowe rozwala, kiecki zadziera, ale świeci piękne słońce.................pogoda morska........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A u nas piękna słoneczna niedziela dziecię śpi na tarasie, a mama ma chwilkę dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 witam nieobecnych myślałam ,że może jakies piwko za zdrowie Tomka wypijemy wspólnie to ja może poszukam coś odpowiedniego i jeszcze zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Za zdrowotność http://img2.vpx.pl/up/20090226/toast_marbelli.jpg winko może być ? .....może nie komturowe ,ale prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 w nocy odezwały mi sie nerki tzn . kamienie lub piasek kilka lat mialam spokój ......troszke sie boje nagłego ataku bo kto mi pomoże ???? wzielam nos-pa i wypilam 3 litry wody ...na razie cisza ....nawet sie opalalam dzisiaj na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No zdrówko i Tobie Ewa przydałoby sie to piwko na przepłukanie nereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts