Gość coolibeer 20.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry braza Co do bułeczek i innych to jak w pracy dają to trzeba brać A jak sam nie zjem to się dziele z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 i te z małymi kaloriami i drożdżóweczki mogą być przeca ja łasuch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Łomatko muszę się oświecić w temacie obiadu. Makaron z serem i truskawkami made in Poland obojkotowany A tak nawiaskiem , po ile u Was ludkowie truskawki łubianka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A to już nasze truskawki sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 U mnie za kg coś koło 14zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A dobre chociaż te truskawki już są? Ostatnio jadłam takie z Hiszpani i muszę powiedzieć, że były takie pyszniutkie jak nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 12 zł w Częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tolu - no nie możesz nam tego zrobić Jak będzie wyglądał zlot bez Ciebie???????????? Maluszku, normalnie, zapewniam Cię, że normalnie. Przy tak wielkiej ilości ludzi nawet nikt nie zauważy, tak więc spoko. Pozdrów na zlocie wszystkich ode mnie - to polecenie szefowej! Witanko, dziś u nas wreszcie piękny, słoneczny poranek, grzeje, nie wieje, ptaki się drą witaminki przytargałam...sie panie częstują... http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/morski_deser_przepisy_glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tolu - no nie możesz nam tego zrobić Jak będzie wyglądał zlot bez Ciebie???????????? Maluszku, normalnie, zapewniam Cię, że normalnie. Przy tak wielkiej ilości ludzi nawet nikt nie zauważy, tak więc spoko. Pozdrów na zlocie wszystkich ode mnie - to polecenie szefowej! To Ci się tak tylko wydaje, że nikt tego nie zauważy. Jakoś nie widzę spotkania bez Ciebie ale jakby co to będę latała po placu i wszystkich pozdrawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika a mnie, a mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika a mnie, a mnie też aż tak się rozpędzić nie mogę, budżet KK by tego nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika a mnie, a mnie też aż tak się rozpędzić nie mogę, budżet KK by tego nie wytrzymał to może zrobimy tak: Jamles będzie mi pomagał to wtedy możesz nam po połowie długów wykreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 U mnie za kg coś koło 14zł u mnie po 11/kg własnie pije koktajl ze świeżutkich i nikt mi sie nie podłącza dziendoberek u mnie termometr oszalał pokazuje 31st w słoncu wrocilam już z ogrodka ,bo od 5,20 nie spie jakoś mnie dzisiaj kołderka mierziła .....wsadziłam wiśnie piłkowaną i Szmaragdy szczepione na pniu i cyprysika Ivonne mundra teraz jestem, bo- za poleceniem Toli -dostałam juz na Dzien Matki Katalog Roślin swietna ksiązka ......juz zauwazylam kilka błednych nasadzen w moim mini-ogrodzie wiec bedzie przesadzanie jesienią aaaa.... i psa wykąpałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O! i w nagrodę wykreślę Ci wszystkie długi z zeszycika a mnie, a mnie też aż tak się rozpędzić nie mogę, budżet KK by tego nie wytrzymał to może zrobimy tak: Jamles będzie mi pomagał to wtedy możesz nam po połowie długów wykreślić tiaa, a potem przyjdzie Bodzio i też zechce wykreślić, a to już grozi finansową katastrofą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ew-ka - daj konkretne namiary na ten katalog roślin. Też bym sobie zakupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 w LM są do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tolu - czy to może to? http://merlin.pl/Katalog-roslin-polecanych-przez-Zwiazek-Szkolkarzy-Polskich_Agencja-Promocji-Zieleni,images_big,8,83-921807-3-9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Maluszku -dokladnie ten Katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts