Ew-ka 20.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 właśnie do mnie Kaska zadzwonila ,że jej kolega z LO popełnił samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A już podejrzałam, że z okazji Dnia Matki dostanę wszystkie 3 części Domu nad rozlewiskiem. Wszyscy przeczytali i zapomnieli, a ja dopiero teraz, ale my tu najdalej od cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A już podejrzałam, że z okazji Dnia Matki dostanę wszystkie 3 części Domu nad rozlewiskiem. Wszyscy przeczytali i zapomnieli, a ja dopiero teraz, ale my tu najdalej od cywilizacji zazdroszczę Ci ,że ta lektura jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 właśnie do mnie Kaska zadzwonila ,że jej kolega z LO popełnił samobójstwo trzy dni temu na huśtawce przed blokiem powiesiła się 15 letnia córka znajomego. Świat się kończy...ponoć to dorastające pokolenie kompletnie nie radzi sobie z sytuacjami problemowymi, alarmują psycholodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 właśnie do mnie Kaska zadzwonila ,że jej kolega z LO popełnił samobójstwo trzy dni temu na huśtawce przed blokiem powiesiła się 15 letnia córka znajomego. Świat się kończy...ponoć to dorastające pokolenie kompletnie nie radzi sobie z sytuacjami problemowymi, alarmują psychologowie nie tak dawno słuchałam w radio pani psycholog mowiącej o tym ,że to najczęściej rodzice maja strasznie wygórowane roszczenia w stosunku do wlasnych dzieci - najlepsze oceny , najlepiej napisane egzaminy , Matura na 100% .....Niepowodzenia w ktorejś z tych dziedzin to porażka wychowawcza rodzicow ....ponoc mamy najwiecej sfrustrowanych mgr bo po skonczonych studiach nie maja pracy ......przykladem jest moja zaloga -dwoje ludzi z wyzszym wykształceniem ,a nasza praca tego nie wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ....do tych wymagań dochodzi jeszcze brak czasu zapracowanych rodziców na rozmowy ze swoimi dziećmi, dzieci często nie mają w nich wsparcia, bo słyszą jedynie...nie teraz, jestem zmęczona, padam z nóg.A kiedy dorosną i biorą życie w swoje ręce, a nie bardzo im to wychodzi, oczekiwania rodziców i ich własne oczekiwania w zderzeniu z tym, co mogą zrobić bywają często bolesne. Wystarczy mocniejszy dół i dramat.No dobrze, jadę zawieźć tatę do laryngologa.Pięknego dnia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam sie słonecznie Dziś moja najmłodsza córcia kończy miesiąc całkiem spra z niej panna I już mnie woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam sie słonecznie Dziś moja najmłodsza córcia kończy miesiąc całkiem spra z niej panna I już mnie woła No to wszystkiego najlepszego dla córy no i dużo dużo zdrowia dla małej i rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jak to miesiąc Przecie Ona przedwczoraj rodzona.. Zdrówka Nastce ! A mamusi świętego spokoju od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Aguś ucałuj Nastkę od ciotki joolki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Aguś ucałuj Nastkę od ciotki joolki [/img] od onkla jamlesa nie, bo dostanie wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu nie płacz Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu nie płacz Ewka właśnie ,ze płacze ...bo cebulę obieram na zupę porową ( wieczorem zaprosiłam koleżanki na winko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu nie płacz Ewka właśnie ,ze płacze ...bo cebulę obieram na zupę porową ( wieczorem zaprosiłam koleżanki na winko) ta zupa to porowa czy cebulowa ...... dla mnie to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu nie płacz Ewka właśnie ,ze płacze ...bo cebulę obieram na zupę porową ( wieczorem zaprosiłam koleżanki na winko) ta zupa to porowa czy cebulowa ...... dla mnie to różnica Ew-ka ... Wstaw wodę na herbatę napijemy się kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Buziaczki i pierdzioszki dla Nastusi od Babki Ew-ki moj Stasio za 4 dni konczy 2 miesiące Smieje sie do kazdego kto sie nad nim pochyla ......a mnie tam nie ma .......buuuuu nie płacz Ewka właśnie ,ze płacze ...bo cebulę obieram na zupę porową ( wieczorem zaprosiłam koleżanki na winko) ta zupa to porowa czy cebulowa ...... dla mnie to różnica Ew-ka ... Wstaw wodę na herbatę napijemy się kawy wstaw piwo do lodówki, bo narazie pijemy g&t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja stawiam! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a1/Gin_and_Tonic.jpg/450px-Gin_and_Tonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja stawiam! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a1/Gin_and_Tonic.jpg/450px-Gin_and_Tonic.jpg to fajnie, bo miesiąc długi a do wypłaty daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podpinam się pod butelkę. Właśnie rozgryzam dylemat : dlaczego mucha musi s.rać na szybę ?? Nie ma gdzie indziej ??? Kucnąć to -to nie może ?? Korkiem im te tyłki zaczopuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts