braza 20.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wiedziałam, kiedy przyjść Też się podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podpinam się pod butelkę. Właśnie rozgryzam dylemat : dlaczego mucha musi s.rać na szybę ?? Nie ma gdzie indziej ??? Kucnąć to -to nie może ?? Korkiem im te tyłki zaczopuję . A są w takich rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 bry wieczor poszły juz .....wiec szybko zajrzałam co u Tomka i u Was ....i wiedze ,że o suchym pysku nie siedzicie Z tej radości ,ze Komturo gorączkę zwalczył otwarłam szampana i wypiłysmy z truskawkami za Jego zdrowko mowilam ,ze na mojej ulicy mieszkają Cyganie ? i czesto wieczorami graja i śpiewaja romanse przy gitarze ? .....własnie dzisiaj jest pierwszy taki wieczor w tym roku ......cudnie ...ech .....aż sie serce wyrywa przy takich melodiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ma ktoś chęć na zimne piwo? Bo od wczoraj zostało jeszcze 12 butelek. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podpinam się pod butelkę. Właśnie rozgryzam dylemat : dlaczego mucha musi s.rać na szybę ?? Nie ma gdzie indziej ??? Kucnąć to -to nie może ?? Korkiem im te tyłki zaczopuję . co się much czepiasz........... a gdzie ma srać bidula..........kible muszę zorganizowałaś? , papier toaletny przygotowałaś???????? no......................i jak ma kucać na szybie na kursy akrobatyczne nie chodziła ....................ino na latające............i zdawała egzaminy z rodzajów kup oraz tendencji zapachowych w/w w obecnym sezonie wiosenno - letnim........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ma ktoś chęć na zimne piwo? Bo od wczoraj zostało jeszcze 12 butelek. ??? ja biere 2 butle, smoka nakładam i dudldam....................a jakiej marki jeśli można spytać som??????????? , bo u mnie Tatra się w loduwie poniewiera i chętnie sie wymienię na Żywca............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ja się muszę napić, coś ze wszystkim pod górę ostatnio, od wczoraj miałam wrażenie że coś syczy w łazience, przed chwilą okazało się że pod glazurą w łazience pękła rurka doprowadzająca wodę do bidetu, lało się od wczoraj w ścianie, teraz zauważyliśmy, że w pomieszczeniu pod łazienką cała ściana jest mokra, idę pomóc ślubnemu płytki skuwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Paty u mnie tylko pije się Żywca pasuje? Tola zrób przerwę sobie na piwko. Lepiej ci się będzie rwało te płytki. Coolibeer podaje piwo Toli i Paty Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 coolibeer, otworzyłam Żuberka, bo na trzeźwo nie sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 coolibeer, otworzyłam Żuberka, bo na trzeźwo nie sposób Nie złość się tą łazienką bo złość piękności szkodzi. Złośliwość rzeczy martwych. Trzeba kuć i naprawić. Proponuję zakręcić wodę i do tematu naprawy wrócić jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ja się muszę napić, coś ze wszystkim pod górę ostatnio, od wczoraj miałam wrażenie że coś syczy w łazience, przed chwilą okazało się że pod glazurą w łazience pękła rurka doprowadzająca wodę do bidetu, lało się od wczoraj w ścianie, teraz zauważyliśmy, że w pomieszczeniu pod łazienką cała ściana jest mokra, idę pomóc ślubnemu płytki skuwać... Oj Toluś współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 płytki skute, ale tylko dwie, to dwa żuberki na tę żałość wystarczą M. coś tam naprawił prowizorycznie, żeby się nie lało, a jutro jak radzi Beer resztę się zrobi. Chcecie lody, wiśniowe mam, z kruszoną czekoladą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kawy, kawy.. Jakaś psia morda całą noc gadała sobie z drugą psią . Obgadywały widać inny ogon. To śniadanko proszę. http://www.thedctraveler.com/wp-content/uploads/2008/03/sushi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Już niosę kawę. Ziabka ja na śniadanko proszę coś bardziej ugotowanego mmmm.... naleeeśniiiiiki...z twaroooogiem....i czekolaaaadą.... http://www.dworek.jaroslaw.pl/delonghi/ec650.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 bry poranne zaspałam dzisiaj jakbym po jakiej balandze nocnej była Dora dzielnie czekala na siusiu i nawet nie pisknęła Tola - cholewcia -wspołczuje takich doświadczen Ziaba - uwielbiam sushi ...dzieki Joola -kawa pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 śnadanko jest (co prawda tym to naje się raczej moje dziecko niż ja) kawka jest to czas na oponki (specjalnie dla Tomka - może ich zapach go obudzi ) http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Aga - wszystkiego najlepszego dla Nastki kiedy pokażesz jakieś fotki malutkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola, wdzięczność masz moją za tę czarną kawusię!!!! ... berek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 http://img504.imageshack.us/img504/9775/nalesnikizserem2blogxp3.jpg Na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Bosszsze Ziabko wycieram klawiaturę, mam ślinotok.Pyyyyycha! Brazunia ogórek małosolny z jałowcem załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola Coś ciągoty smakowe masz.. Ty się po dobroci przyznaj..było coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts