Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bry wieczor :lol: poszły juz .....wiec szybko zajrzałam co u Tomka i u Was ....i wiedze ,że o suchym pysku nie siedzicie :wink:

Z tej radości ,ze Komturo gorączkę zwalczył otwarłam szampana i wypiłysmy z truskawkami za Jego zdrowko :D

mowilam ,ze na mojej ulicy mieszkają Cyganie ? i czesto wieczorami graja i śpiewaja romanse przy gitarze ? .....własnie dzisiaj jest pierwszy taki wieczor w tym roku ......cudnie ...ech .....aż sie serce wyrywa przy takich melodiach :lol:

Podpinam się pod butelkę.

Właśnie rozgryzam dylemat : dlaczego mucha musi s.rać na szybę ??

Nie ma gdzie indziej ???

Kucnąć to -to nie może ?? :o

Korkiem im te tyłki zaczopuję . :evil:

co się much czepiasz........... :lol: :lol: :lol: :lol: a gdzie ma srać bidula..........kible muszę zorganizowałaś? , papier toaletny przygotowałaś????????

no......................i jak ma kucać na szybie :o :o :o :o na kursy akrobatyczne nie chodziła ....................ino na latające............i zdawała egzaminy z rodzajów kup oraz tendencji zapachowych w/w w obecnym sezonie wiosenno - letnim........

Ma ktoś chęć na zimne piwo? Bo od wczoraj zostało jeszcze 12 butelek. ???

ja biere 2 butle, smoka nakładam i dudldam....................a jakiej marki jeśli można spytać som??????????? , bo u mnie Tatra się w loduwie poniewiera i chętnie sie wymienię na Żywca............

ja się muszę napić, coś ze wszystkim pod górę ostatnio,

od wczoraj miałam wrażenie że coś syczy w łazience, przed chwilą okazało się że pod glazurą w łazience pękła rurka doprowadzająca wodę do bidetu, lało się od wczoraj w ścianie, teraz zauważyliśmy, że w pomieszczeniu pod łazienką cała ściana jest mokra, idę pomóc ślubnemu płytki skuwać...

Gość coolibeer
coolibeer, otworzyłam Żuberka, bo na trzeźwo nie sposób :roll:

Nie złość się tą łazienką bo złość piękności szkodzi. Złośliwość rzeczy martwych. Trzeba kuć i naprawić. Proponuję zakręcić wodę i do tematu naprawy wrócić jutro :)

ja się muszę napić, coś ze wszystkim pod górę ostatnio,

od wczoraj miałam wrażenie że coś syczy w łazience, przed chwilą okazało się że pod glazurą w łazience pękła rurka doprowadzająca wodę do bidetu, lało się od wczoraj w ścianie, teraz zauważyliśmy, że w pomieszczeniu pod łazienką cała ściana jest mokra, idę pomóc ślubnemu płytki skuwać...

Oj Toluś współczuję :cry:

płytki skute, ale tylko dwie, to dwa żuberki na tę żałość wystarczą :wink:

M. coś tam naprawił prowizorycznie, żeby się nie lało, a jutro jak radzi Beer resztę się zrobi.

Chcecie lody, wiśniowe mam, z kruszoną czekoladą?

śnadanko jest :D (co prawda tym to naje się raczej moje dziecko niż ja)

kawka jest :D

to czas na oponki :D (specjalnie dla Tomka - może ich zapach go obudzi :D)

http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg

Aga - wszystkiego najlepszego dla Nastki :D

kiedy pokażesz jakieś fotki malutkiej?