joola 21.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola Coś ciągoty smakowe masz.. Ty się po dobroci przyznaj..było coś ? w morde rzeczywiście Tfu, tfu nie gadaj mi tu takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola Coś ciągoty smakowe masz.. Ty się po dobroci przyznaj..było coś ? w morde rzeczywiście Tfu, tfu nie gadaj mi tu takich rzeczy mam już gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola Coś ciągoty smakowe masz.. Ty się po dobroci przyznaj..było coś ? w morde rzeczywiście Tfu, tfu nie gadaj mi tu takich rzeczy mam już gratulować Mauszku i Ty przeciwko mnie? Nie, nie nie. Zdecydowanie nie. Ja już za stara na takie numery jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola Coś ciągoty smakowe masz.. Ty się po dobroci przyznaj..było coś ? w morde rzeczywiście Tfu, tfu nie gadaj mi tu takich rzeczy mam już gratulować Mauszku i Ty przeciwko mnie? Nie, nie nie. Zdecydowanie nie. Ja już za stara na takie numery jestem eeeeeeeeeee tam za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam prawie z rana. Prawie robi wielką różnicę Komu kafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I ja witam pięknym porankiem Czy ja dobrze czytam, czy w za dużym skrócie...Ziaba jest w ciąży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam się Mój dzieć już skwierczy więc szybciutko dziekuję za życzenia Fotki będa jak matka cos pstryknie Żabciu widzisz jak ten czas leci, samej mi się nie chce wierzyc że ona już ma miesiąc i się nie obejrzę i będę miała trzecią wielką pannicę w domu i wtedy pewnei znów zatęsknię za szkrabem, czemu te dzieci tak szybko rosną Pozdrawiam Was gorąco i lece do mojej księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aga, niesamowite jak czas leci! Uściski serdeczne dla malutkiej:) Ps. A co z ciążą Ziaby?? Zia, wypowiedz się w kwestii powyższej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I ja witam pięknym porankiem Czy ja dobrze czytam, czy w za dużym skrócie...Ziaba jest w ciąży??? nieeee.. to Joola jest w ciąży ma smaki na ogórki i naleśniki ps...swoją droga wcale sie nie dziwie ...tak sie wypina pod tym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ach Joola.. No to gratulacje! Ale czy nie sądzicie, że zaiste ciekawym pomysłem byłoby namówienie Ziaby na powiększenie rodziny?? (Zabije mnie jak nic, normalnie filoletowa będe ) Tak mnie coś fantazja ułańska od rana ponosi.. Joolu, dla Ciebie http://www.spizarnia.net.pl/images/produkty/Image/ogorki%20kiszone.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ach Joola.. No to gratulacje! joola sie ucieszy jak nie wiem co .... a ja zmykam ...moze ujde z życiem pa pa miłego dnia AgnesK- buziak dla Cie i Franka dobrze sie czujesz, mam nadzieję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Boszsze pozabijam Was baby NIE JESTEM W CIĄŻY! Ziaba chyba też nie, mówię chyba bo pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ach Joola.. No to gratulacje! joola sie ucieszy jak nie wiem co .... a ja zmykam ...moze ujde z życiem pa pa miłego dnia AgnesK- buziak dla Cie i Franka dobrze sie czujesz, mam nadzieję ? Paczcie jak wyczuła no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Joola, nie martw się kochaniutka.. Damy radę, jakoś wychowamy... Ja przez kilka dni też byłam w szoku, ale.. posłuchaj, usiądź spokojnie.. przyjmij tę prawdę do siebie.. Ogóreczka?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No dobra. Tylko się nie zdziwcie, jak w tej ciąży będę przez 12 miesięcy Jesssu idę popracować ps. a ogórka zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 AgnesK- buziak dla Cie i Franka dobrze sie czujesz, mam nadzieję ? Dzięki Ewka, cały ten tydzień będzie dla nas baaardzo ważny. Czeka nas seria badań i mam nadzieję, ze w najbliższy czwartek, gdy je wszystkie skończymy, będziemy wiedzieć coś więcej. Dziś wczesnym popołudniem starujemy, pewnie dlatego mam taką głupawkę kurcze (Joola, wybacz ciężarnej.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 "ciężarna" wybacza ciężarnej Buziaki. Uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ekhm No cusz. Agnes poruszyła temat , to niech czyta : Stare bo stare ale bynajmniej poudawać mogom że coś z tego ma być !!! Tak myślę, że przejdzie nam tak po siedemdziesiątce. Może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Hm.. niewiele rozumiem.. ale ale mam dziś percepcję nie teges No dobra, ja narazie pozdrawiam i znikam. Pa A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts