Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agniesiu, heh, ja tak głośno nie mogę o rozmnażaniu bo bociany się wściekną i mi nakopią za całokształt.

Nikt nie lubi latać po próżnicy.

A dziś miziałam 3 miesięcznego synka znajomej. Bosze..motylki w brzuchu zaczęły ostro dawać. :oops: a stanik zaczął się coś dziwnie grzać. :oops:

Z chęci bycia ponownie matką się nigdy nie wyrasta :oops: nawet będąc "już po ptokach"

aaaamen

dobry

jak tam Siostra, dajesz radę w tej samotności?

nie daję :-? dzisiaj mam kryzys ...puszczam nasze filmy na vdeo ,szczegolnie kankana -bo to mnie bawi do łez :lol:

a jak Wasza rurka ? wymieniona ? łazienka mocno rozkopana ? buuuuu .......wspołczuje :(

o Banderasa nie jestem zazdrosna, nigdy mi się nie podobał, a z rurką nie taka prosta sprawa, fachowcy mówią, że strop tak zalany, że dobrze by było zostawić to otwarte do suszenia nawet ze trzy tygodnie, więc zostawimy takie rozbabrane, no bo co robić :roll:

uchylone okno, ależ mam filharmonię, słowiki tak koncertują, balsam dla duszy

o Banderasa nie jestem zazdrosna, nigdy mi się nie podobał
to dobrze, bo nie zrobisz mi konkurencji u Latynosa :wink: to jest jedyny aktor ,na widok ktorego mi miękną kolana :lol:

słowiki powiadasz ? ......u mnie też coś śpiewa ale to chyba nie są słowiki :roll:

lece po kawę :D

Ja też się boję :oops: Na temat mojego strachu przed burzą krążą już mity :roll: Hmm jeśli słonko wychodzi, to ja bym poczekała do wieczora z tym podlewaniem. Moje dziecko wczoraj skosiło trawę...w paski i kółko jak na boisku piłkarskim :o :lol: Sąsiedzi stwierdzili (oczywiście cała męska część) , że to super pomysł i u siebie też tak skoszą. :roll: Więc zamiast wczoraj przed deszczem nawieźć trawę ja oglądałam...mecz piłki nożnej na żywo :roll:

Poburzowe powitanko.

U mnie waliło z rańca zdrowo. Tu człowiek sobie śpi wtulony w coś ciepłego :oops: a tu pierrrrrrrrrrrrrrrrdut. :evil:

Czkawki można dostać :-?

Joola jak Ci wypiszą rachunek za suszenie , to cierpliwie poczekasz te 3 tygodnie.

Współczulki .

Ziaba, to nie u mnie tylko u Toli to nieszczęście. Też bardzo współczuje. Miałam podobnie tuż po samej przeprowadzce. Pękła mi jakaś złączka w pralni i lało się jak z cebra, na szczęście tylko jakieś kilka godzin i na szczęście woda leciała tak jak idą rury-do garażu. Wyschło samo ale to było krótko :roll:

... doberek wszystkim??? Kto w ciąży, bo mi się wszystko już porypało :o :-? :roll:

P.S. Prawdziwą kawę zostawiam, bo te wynalazki trudno kawą nazwać :-? :wink:

http://republika.pl/blog_yo_3698528/4591357/tr/cafe_mon_amour_by_valexina_1_.jpg

To w nawiązaniu do kankana :wink: