mbz 21.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobry wieczor kawiarnianej braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Agniesiu, heh, ja tak głośno nie mogę o rozmnażaniu bo bociany się wściekną i mi nakopią za całokształt. Nikt nie lubi latać po próżnicy. A dziś miziałam 3 miesięcznego synka znajomej. Bosze..motylki w brzuchu zaczęły ostro dawać. a stanik zaczął się coś dziwnie grzać. Z chęci bycia ponownie matką się nigdy nie wyrasta nawet będąc "już po ptokach" aaaamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A dziś miziałam 3 miesięcznego synka znajomej. Bosze..motylki w brzuchu zaczęły ostro dawać. a stanik zaczął się coś dziwnie grzać. Ziabko-skoro takie ojbawy Ci sie objawiły -toś pewnikiem gotowa na nowe potomstwo hiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dobry jak tam Siostra, dajesz radę w tej samotności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dobry jak tam Siostra, dajesz radę w tej samotności? nie daję dzisiaj mam kryzys ...puszczam nasze filmy na vdeo ,szczegolnie kankana -bo to mnie bawi do łez a jak Wasza rurka ? wymieniona ? łazienka mocno rozkopana ? buuuuu .......wspołczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Centralne Biuro Uwodzenia ...zaraz sobie obejrze przed spaniem ...Banderas .....może mi sie przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 o Banderasa nie jestem zazdrosna, nigdy mi się nie podobał, a z rurką nie taka prosta sprawa, fachowcy mówią, że strop tak zalany, że dobrze by było zostawić to otwarte do suszenia nawet ze trzy tygodnie, więc zostawimy takie rozbabrane, no bo co robić uchylone okno, ależ mam filharmonię, słowiki tak koncertują, balsam dla duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Tola a czy do tego zalanego stropu nie można wezwać fachowców od osuszania murów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 o Banderasa nie jestem zazdrosna, nigdy mi się nie podobał to dobrze, bo nie zrobisz mi konkurencji u Latynosa to jest jedyny aktor ,na widok ktorego mi miękną kolana słowiki powiadasz ? ......u mnie też coś śpiewa ale to chyba nie są słowiki lece po kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kawa http://www.vodokachka.ru/images/vodomedia/Koffe6.jpg padało u Was ? wieczorne pogodynki zapowiadały jakies silne opady i wiatry ......uprzatnęłam z tarasu słabe punkty ....a tu ani kropla nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Ewuś. U mnie lało. A jak burza była Dzięki za łaciatą kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Cześć Ewuś. U mnie lało. A jak burza była Dzięki za łaciatą kawusię czesc joolusia ...burza -powiadasz ? brrrrrrr....strasznie sie boje burzy zza chmur wyjrzało słońce ...podlewać czy jeszcze poczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja też się boję Na temat mojego strachu przed burzą krążą już mity Hmm jeśli słonko wychodzi, to ja bym poczekała do wieczora z tym podlewaniem. Moje dziecko wczoraj skosiło trawę...w paski i kółko jak na boisku piłkarskim Sąsiedzi stwierdzili (oczywiście cała męska część) , że to super pomysł i u siebie też tak skoszą. Więc zamiast wczoraj przed deszczem nawieźć trawę ja oglądałam...mecz piłki nożnej na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Poburzowe powitanko. U mnie waliło z rańca zdrowo. Tu człowiek sobie śpi wtulony w coś ciepłego a tu pierrrrrrrrrrrrrrrrdut. Czkawki można dostać Joola jak Ci wypiszą rachunek za suszenie , to cierpliwie poczekasz te 3 tygodnie. Współczulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ziaba, to nie u mnie tylko u Toli to nieszczęście. Też bardzo współczuje. Miałam podobnie tuż po samej przeprowadzce. Pękła mi jakaś złączka w pralni i lało się jak z cebra, na szczęście tylko jakieś kilka godzin i na szczęście woda leciała tak jak idą rury-do garażu. Wyschło samo ale to było krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ... doberek wszystkim??? Kto w ciąży, bo mi się wszystko już porypało P.S. Prawdziwą kawę zostawiam, bo te wynalazki trudno kawą nazwać http://republika.pl/blog_yo_3698528/4591357/tr/cafe_mon_amour_by_valexina_1_.jpg To w nawiązaniu do kankana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witajta!. czy ktoś wie jak dojechać z Krakówka (od autobusa) do Niepołomic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień doberek właśnie pięknie słoneczko zacząło świecić może weekend będzie ładny joola - Ty się kochana nie przerpacowuj bo w Twoim stanie to nie wskazane buziale dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witajta!. czy ktoś wie jak dojechać z Krakówka (od autobusa) do Niepołomic? Agduś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witajta!. czy ktoś wie jak dojechać z Krakówka (od autobusa) do Niepołomic? Agduś wie Z dworca jeźdzą busy do Niepołomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts